- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
AlmanyaEvet memleketim pek güzeldir ..sen nerdesin Yurtdışında
Aşağı saksonya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AlmanyaEvet memleketim pek güzeldir ..sen nerdesin Yurtdışında
Ben deUyumadım
Malesef bende. Esimin kardesleri geldi ogluma dogumgunu pastası getirmişler onlari yolladik falan derken saat geç oldu bi okuyum kaciyim dedim baya muhabbet dönmüş maşallah oku oku bitmediUyumadım
Iyi geceler canımBen deevde herkesten önce kalkıp en son yatıyorum
Oğlunun doğum günü kutlu olsun canımMalesef bende. Esimin kardesleri geldi ogluma dogumgunu pastası getirmişler onlari yolladik falan derken saat geç oldu bi okuyum kaciyim dedim baya muhabbet dönmüş maşallah oku oku bitmedi![]()
2 de yatıp 5 de kalktın mı??Obezto
Hâlâ uyuyonmu gı
hay kedi canını senin..Yattım sağıma
Döndüm soluma
Obezto girdi rüyama
Haydi iyi geceler
yedi ceddim samsun da.yarısı İlkadım yarısı atakum da. Kaçmayı düşündüğüm yerler arasında samsun da var.orayı da seviyorum hiç değilse buradan daha sakin ve deprem riski yokBende öyle diyordum ay ben İst başka yerde yaşayamam diye şimdi annemlere bile gidince yolda insanlar üzerime üzerime yürüyor sanki onlarda bıktı İst dan Samsun'a ev yaptırdılar aslen ben samsunluyum ay orasıda pek guzledir sahil kenari eşim Balıkesir li artık büyük şehirden korkuyorum resmen
Ben 80den vazgeçtim 90 olsam yine yeter vallaen azından 88 diyorum abartmışım biraz 80 leKIZÇELER YILBAŞI HEDEFLERİNİZİ BELİRLEYİN
1 OCAK YILBAŞI HEDEFLERİ
@Aylin42Konya (74,0 >> 63 )
@optumkibbye (55,9 >>52 )
@sara_28 (81,0 >> 66 )
@Fitimfitsinfit (75,8 >> 70)
@Natsume (68,3 >>62 )
Zehra_mda ( 65,7 >> 59)
moni (97,0 >> 84,9)
88prenses22 (101 >>89,9 )
obezzto (88,1 >>79)
@Baby Cat (77,3 >>67 )
@busefit (74 >>69)
@obesofobi (97,9 >>84,9)
@Ozgurkus (71,7>>68 )
@Colorayzn (98,9>>85)
Mydestinyy (96,9>>80 )
@bilinmeyenkullanici (?>>? )
gezegenfeza (64,6>>60 )
@60kiloyum ( 87,8 >> 79,9 )
nilsub ( 92 >> 85 )
Geçen yaz gittim 1 ay durduk annemde bizimkilerde Samsun'un geçince bafraya giderken engizi geçince dere köy var orası biliyormusun orayı da çok seviyorum ilerde belki giderim oralara dayedi ceddim samsun da.yarısı İlkadım yarısı atakum da. Kaçmayı düşündüğüm yerler arasında samsun da var.orayı da seviyorum hiç değilse buradan daha sakin ve deprem riski yok
Gurbetçisin yani eee peki buralara gelmeyi düşünüyor musunAlmanya
Aşağı saksonya
Doğum günü kutlu olsun ...Malesef bende. Esimin kardesleri geldi ogluma dogumgunu pastası getirmişler onlari yolladik falan derken saat geç oldu bi okuyum kaciyim dedim baya muhabbet dönmüş maşallah oku oku bitmedi![]()