Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Malesef bende. Esimin kardesleri geldi ogluma dogumgunu pastası getirmişler onlari yolladik falan derken saat geç oldu bi okuyum kaciyim dedim baya muhabbet dönmüş maşallah oku oku bitmedi 😄
Oğlunun doğum günü kutlu olsun canım
Nice huzurlu, mutlu, sağlıklı yaşları olsun

Bende öyle diyordum ay ben İst başka yerde yaşayamam diye şimdi annemlere bile gidince yolda insanlar üzerime üzerime yürüyor sanki onlarda bıktı İst dan Samsun'a ev yaptırdılar aslen ben samsunluyum ay orasıda pek guzledir sahil kenari eşim Balıkesir li artık büyük şehirden korkuyorum resmen
yedi ceddim samsun da.yarısı İlkadım yarısı atakum da. Kaçmayı düşündüğüm yerler arasında samsun da var.orayı da seviyorum hiç değilse buradan daha sakin ve deprem riski yok

:KK55:KIZÇELER YILBAŞI HEDEFLERİNİZİ BELİRLEYİN:KK56:
:deli: 1 OCAK YILBAŞI HEDEFLERİ:deli:

@Aylin42Konya (74,0 >> 63 )
@optumkibbye (55,9 >>52 )
@sara_28 (81,0 >> 66 )
@Fitimfitsinfit (75,8 >> 70)
@Natsume (68,3 >>62 )
Zehra_mda Zehra_mda ( 65,7 >> 59)
moni moni (97,0 >> 84,9)
88prenses22 88prenses22 (101 >>89,9 )
obezzto obezzto (88,1 >>79)
@Baby Cat (77,3 >>67 )

@busefit (74 >>69)
@obesofobi (97,9 >>84,9)
@Ozgurkus (71,7>>68 )
@Colorayzn (98,9>>85)
Mydestinyy Mydestinyy (96,9>>80 )
@bilinmeyenkullanici (?>>? )
gezegenfeza gezegenfeza (64,6>>60 )
@60kiloyum ( 87,8 >> 79,9 )
nilsub nilsub (
92 >> 85 )
Ben 80den vazgeçtim 90 olsam yine yeter vallaen azından 88 diyorum abartmışım biraz 80 le

moni moni bu yılbaşı hedefi sadece takım ici bisey mi yoksa baslangicta yazdigimiz hedefi etkiliyor mu. Başlangıçta hedef kilomu 62 yazmıştım ben ama yılbaşı için 59 yazdık. 62 ile mezun olabiliyorum heralde demi. Birde cuma günü en son saat kaçta kilo bildirimi yapmak gerekiyor.
16.30-17.00 arası yapsam geç kalmam demi. 2 gün oruç tutucam normalde sabahın köründe tartıldığım için biraz fazla çıkıyor kilom sabah kilosuyla aksam kilosu arasindan en az 400-500 gram oynar diye düşünüyorum. Ve 62 ile mezun olunuyorsa belki bu hafta bitmiş olur. Bi ara verme ihtiyacı hissediyorum artık.

yedi ceddim samsun da.yarısı İlkadım yarısı atakum da. Kaçmayı düşündüğüm yerler arasında samsun da var.orayı da seviyorum hiç değilse buradan daha sakin ve deprem riski yok
Geçen yaz gittim 1 ay durduk annemde bizimkilerde Samsun'un geçince bafraya giderken engizi geçince dere köy var orası biliyormusun orayı da çok seviyorum ilerde belki giderim oralara da

Almanya
Aşağı saksonya
Gurbetçisin yani eee peki buralara gelmeyi düşünüyor musun
Malesef bende. Esimin kardesleri geldi ogluma dogumgunu pastası getirmişler onlari yolladik falan derken saat geç oldu bi okuyum kaciyim dedim baya muhabbet dönmüş maşallah oku oku bitmedi 😄
Doğum günü kutlu olsun ...
Al sana diyet sabote edenler işte

Back
X