Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar
Gozlerim yanıyor yaa zatwn 2 yi gecmisti yattığımda oğlum da sağolsun gece sabaha kadar huzursuzlandı hic uyuyamadim desem yeri. Sabahta uyusun diye emzirdim ise gec kaldım şuan yoldayım.
bir ben mi uyuyorum bu takımda yahu??🤔🤔
Günaydın kızlar ben ucu kaçırdım yeminle öğlen lahmacun akşam cantık aklıma direk siz geldiniz şu ablamlar gitse de düzenime dönsem ya
bende de durum hiç iç açıcı değildi bugün:( dün çok hareket ettim inşallah ödemdir
Geçen yaz gittim 1 ay durduk annemde bizimkilerde Samsun'un geçince bafraya giderken engizi geçince dere köy var orası biliyormusun orayı da çok seviyorum ilerde belki giderim oralara da
bafranın bir köyüne gittim ama çook küçüktüm. Amcamın eşi yengem yani bafralı. Ama köyün ismini hatırlamıyorum. Konuşunca sorarım köyün adını

ayy biraz daha konuşursak akraba çıkıcaz :KK70:

2. Kupa kahvemi içiyorumdur😁
gezegenfeza gezegenfeza ama seninle yarışamam kahve konusunda 😄😄
Eve gitmeden bi tane daha içerim burda, iki de evde içerim eder 4 kupa😁
çok içme bak sonra uyuyamazsın

hoş bizim hatun sabahtan beri yok piyasada ama, bir şüphelenmedim değil hani🤔gece uyumayıp gündüz mü uyudu acaba?? gezegenfeza gezegenfeza

sara neredesin rakibem??

bugün geçen haftaya göre -300 gramım sadece 😭😭😭 inşallah yarına bir 200 gr daha veririm de takıma rezil olmam. Geçen hafta ne güzel bir kilo eksideydim ya
bugün bol bol su iç ama leslie falan yapma kasların şişmesin wc sorunun olmazsa -300 gramı çok rahat verirsin :KK39:

Gurbetçisin yani eee peki buralara gelmeyi düşünüyor musun

Doğum günü kutlu olsun ...
Al sana diyet sabote edenler işte
3 çocuğum var kızım evli, iki oğlumu da evlendirirsem, eşimde emekli olursa Türkiye ye uzun gelmeyi düşünüyoruz.
Temelli olmazda giriş çıkış yaparız inşallah

bende de durum hiç iç açıcı değildi bugün:KK43: dün çok hareket ettim inşallah ödemdir

bafranın bir köyüne gittim ama çook küçüktüm. Amcamın eşi yengem yani bafralı. Ama köyün ismini hatırlamıyorum. Konuşunca sorarım köyün adını

hoş bizim hatun sabahtan beri yok piyasada ama, bir şüphelenmedim değil hani🤔gece uyumayıp gündüz mü uyudu acaba?? gezegenfeza gezegenfeza
Tek deyilsin bak moni de uyuyor.

Yavrum gece 1 i geçiyordu yattım, 04 : 15 te kalktım
Sabah 7 ye geliyordu yattım 09: 20 de uyandım

Hayırlı sabahlar kızlar
Heryerim şiş, ben yarın tartılmak istemiyorum
Gece canım turşu istedi, gittim azcık yedim, için kıyıldı, üstünede tost yaptım yedim, sanki şimdi yemiş gibiyim.
Kendime çok kızıyorum.
Neden o güzelim irademi gösteremiyorum.
2 haftalık emeğim 3, 4 günde mahvoluyor

😹😹😹😹

ay videoyu da gördüm çok güzel. Ev kiraları nasıl?
Ben tayin isteyeyim oraya 😹😹
Ay kiraya ev yok burda dışarıdan kimse yok köyün kendi sakinleri sadece

bende de durum hiç iç açıcı değildi bugün:KK43: dün çok hareket ettim inşallah ödemdir

Ay bende çok severim uykuyuuuu
3 çocuğum var kızım evli, iki oğlumu da evlendirirsem, eşimde emekli olursa Türkiye ye uzun gelmeyi düşünüyoruz.
Temelli olmazda giriş çıkış yaparız inşallah
Allah bağışlasın evlatlarını maşallah kız bile evlendirmissin

Olur mu olur Samsun'da herkes akraba😊
Hayırlı sabahlar kızlar
Heryerim şiş, ben yarın tartılmak istemiyorum
Gece canım turşu istedi, gittim azcık yedim, için kıyıldı, üstünede tost yaptım yedim, sanki şimdi yemiş gibiyim.
Kendime çok kızıyorum.
Neden o güzelim irademi gösteremiyorum.
2 haftalık emeğim 3, 4 günde mahvoluyor
Bende öyle oluyorum bı hevesle başlıyorum sonra 2 günde çöpe atıyorum emeklerimi offfff offffff

Back
X