Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın herkese pazartesi kilom 97.5 çıktı kızlar bu aralar kafam hiç yerinde değil dün akşam da fenalaştım kalp krizi geçiriyorum sandım neyse biraz daha iyiyim şuan bu aralar giremiyorum ama inşallah haftaya pazartesi full sizleyim
Gecmiş olsun dikkat et kendine

Ginaydin arkadaslar
Oncelikle takimimdaki herkwsten ozur dileyerek başlamak istiyorum
Biraz kotu sozler yazmişim gece
Ama gercekten beynim uyuştu şu an agriyor sag beynim
Yazdigjm küfürlü yazi icin cok ozur dilerim sizlerden
İste mahkemeye gidip hak aramak guzel ama beni mahkemede bosanma aninda konusturmayan,lafı agzıma tıkip tek kelime konusturmayip ne oldugumu saşirttiran kadin hakim...
Ayni sekilde 10 senw once halam babama koskca bir sayfa hakaret.yazmisti faceden,babam.mahkrmeue verdi, yine hakim kadindi, halami konusturup babama gelince babam tam savunmasina baslarken ilk cumlesiji kesip tamam tamam yeter sus deyip adeta babam sucluymus gibi davranip halami mahkeme cikisi bize bakarak gobek attiran bir adalet sistemi....
Açelya miydi kizin adi, onu olduren ,canli yayinda bayiltan, ve hatta annesini dahi oldurup intihar süsü verdirenler disarida it gibi gezerken, Kadir diye bir cocuk var ya hani iceri atildi
Iste boyle bir adalet sistemimiz varken mahkrmeye para yatir harc yatir onu yap bunu yap
Zaten Allah in adaleti gezegenimin de dedigu gibi
Çok beklemez onun adaletine guvenim sonsuz elhamdulillah

Hadi canm 😱 ama hormonu çalıştırıyor en kötü. Hormon çalışmadığı için kilo aliosun zaten

Yok canm iyileştim ben dünde tat almaya başladım. Mide bulantı gastrit ten olabilir sanirim

Canm maddi konuları mahkemede halletmen lazım. Köküne kadar iste. Yok allahından bulsun falan bunlar boşuna. Al işinin yağları erisin. Hiç bisi bırakma. Kanun kadından yana herzaman
Sen de haklisin canim benim ama ugrasmaktansa , bugunumu yasamayi tercih ediyorum.
Evet belki 0 dan basliyorum ama olsun en.azindan sevdiklerim ve sagligim bizimle ya çok sukur

Aslında evlilik devam ederken alınan tüm mallar boşanınca ikiye bölünür medeni kanuna göre ancak boşanma sırasında sen hiç bişey istemiyorum dediysen bu hakkındanda vazgeçmiş oluyorsun ben boşanmanla ilgili hiç bişey yazmadım ama hepsini okudum senin boşanman yangından mal kaçırır gibi olmuş bu kadar kolaymı ayrıca bişey soracam sen boşanınca avukat tutmadın mı yada bir avukata danışmadınmı kendi haklarını çocuğunun haklarını koruman adına hem geçen gün eski eşinin covid olduğunu yazmıştın hangi arada iyileştide arabayı satıp bmw aldı bu ne hız tek celsede boşan hiç bişey isteme sonrasında gidin çay kahve için bu kadar medeniyken birden adam değişsin nafakayı ödemekten vazgeçsin tam bu sırada covid olsun daha iyileşememişken arabayı satıp daha lüks bir araba alsın film gibi resmen Allah yardımcın olsun yinede ne diyim o_O:KK60:
🤣🤣🤣🤣😄😄😄
Ay Sara var ya hakikaten böyle okuyunca komik oluyor güldüm sabah sabah başim catlarken
💚🖤😊 iyi geldi 😊
Sahiden neler yasamisim ya 1 ayda :)

146F777C-19D8-40A8-AD44-468C5526804E.webp
Cuma:95.5
Pazartesi:95.1
Fark:-0.4

Günaydın herkese pazartesi kilom 97.5 çıktı kızlar bu aralar kafam hiç yerinde değil dün akşam da fenalaştım kalp krizi geçiriyorum sandım neyse biraz daha iyiyim şuan bu aralar giremiyorum ama inşallah haftaya pazartesi full sizleyim
nedn böyle oldun ex rakibem?? Altında yatan muhakkak bir şey vardır. Sakın ihmal etme bir dr görün
Oh oh ne kadar mutlu oldum anlatamam🤥
Olurmu kuzum uyu sen, uyu ki daha büyümem lazım 🤭
Şaka bi yana hayırdır neden uyuyamadın ki
gezo uyudu mu acaba diye düşünmekten uyuyamadım dermişim:olamaz:

Bilmiyorum ki bir sebebi yok..ufak şeyleri büyütmekten, şükürsüzlükten diyeyim..

Cuma günü : 75.0
Bugün : 75.2
Fark : + 200

moni moni

Eki Görüntüle 2721861
rakibem ben +1.5 kiloyum. Bu hafta da aldın maçı hadi bakalım👍

ya şaka bir yana bende büyük bir iştah patlaması var.regl öncesi gün nasıl yer yer doymazsın, mide içi delik bir çukur gibi her şeyi alır bende öyleyim. Yarın kadın doğumda randevum var bakalım hepsini anlatıcam

Hadi canm 😱 ama hormonu çalıştırıyor en kötü. Hormon çalışmadığı için kilo aliosun zaten

Yok canm iyileştim ben dünde tat almaya başladım. Mide bulantı gastrit ten olabilir sanirim

Canm maddi konuları mahkemede halletmen lazım. Köküne kadar iste. Yok allahından bulsun falan bunlar boşuna. Al işinin yağları erisin. Hiç bisi bırakma. Kanun kadından yana herzaman
canım benim hormonlar şu ara zaten sapıtmış durumda :confused: ben de hangi ilacı kullanacağımı şaşırdım bakalım yarın bir dr görünücem

rakibem ben +1.5 kiloyum. Bu hafta da aldın maçı hadi bakalım👍

ya şaka bir yana bende büyük bir iştah patlaması var.regl öncesi gün nasıl yer yer doymazsın, mide içi delik bir çukur gibi her şeyi alır bende öyleyim. Yarın kadın doğumda randevum var bakalım hepsini anlatıcam
bende +200 düm bugün canım cumaya daha çok var maçı kimin alacağı belli olmaz :KK39:

benimde canım kek istiyor akşama yapmayı düşünüyorum yaparam yazarım :KK39:

Herkese iyi akşamlar. 14. Takımdan geliyorum 🤗 umarım uyum sağlayabilirim ☺️
30 yaşındayım. Boyum 158 cm. Ev hanımıyım. Evliyim ve bir kızım bir oğlum var. Kızım 9 yaşında oğlum 9 aylık. Emziriyorum. Afyon'da yaşıyorum. Doğum kilolarından kurtulmak istiyorum nasipse 😄 70 kg ile başladım 12 kg fazlam var. 3 ü gitti. Genelde monoton bi hayatım var. Çocukların peşinden kosturmaktan günlük işleri halletmekten aksiyona zaman kalmıyor zaten :KK70: gün içinde aktif olamam ama akşamları katılmaya çalışırım elimden geldiğince. Benden bu kadar sanırım tekrardan herkese iyi akşamlar dilerim🙋🏻‍♀️
hoşgeldin canım:KK5:

Back
X