• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi geceler kızlar
Pazartesi oruçla birlikte tek öğün yemeyi planlıyorum, Allah 'tan Bir aksilik çıkmazsa.
2 gündür geceleri pek Uyuyamıyordum.
Bugün sabahın 7 sinden öğleden sonra 3 e kadar burnumdan getirdi. Meğer yavrumun damağı yara olmuş.
Ağrı kesici fitil verince rahatladı.
Götürüp annesine teslim ettim çok şükür

Yazan
Üstünden tır geçmiş gezo 🥰
Geçmiş olsun canım

apa güzel de şimdi ona pek uyamam gibi. aslında bana ya 2 öğün ya da 2 öğün artı 1 ara öğün iyi geliyor. bir de benim antin kuntin tariflerimle kaçamaklı karatayım var. bak onunla da geçen yıllarda güzel kilo vermiştim.

gece 02.00 de yattım :KK51:

acı sos diil oooo. muammara :işsiz: acı sos pulbiberli yağlı ya da pulbiberli salçalı yağlı sosa deriz biz. saol tatlım arada değişiklik oluyıor işte. ama tabi ölçülü yemek lazım. çünkü ekmekle yeniyor.

özelden sayfanın adını atar mısın?

desteğin için teşekkür ederim kaptanımmm :KK60: muammara önemli bir konu çünkü :KK70:
Ya hadi muamma olsun 🤣🤣🤣
Bak çok muhalif olmayın bana, püsküütden kaptanlık teklifi aldım giderim bak 🤣🤣🤣🤣
Ay şaka şaka özledim sizleri. Ne günlerimiz geçti kk yahu dönüp giden yıllara bakıyorumda 😍💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖🌼

Evet bacılar sırlar açıklanıyor 😅

Başlangıç kilom 78.1
( +3 kg. Baskül farkı) yanı eski. Kilomla 75 kiloyum 🤪
İnşallah Hadef kilo 70

Hadi hayırlı olsun banada takımımada.

Monim menü vermeye pazartesi başlayacağım inşallah canım.
Hoşgeldin canım takımda seni gördüğüme çok sevindim :KK60:

Ya hadi muamma olsun 🤣🤣🤣
Bak çok muhalif olmayın bana, püsküütden kaptanlık teklifi aldım giderim bak 🤣🤣🤣🤣
Ay şaka şaka özledim sizleri. Ne günlerimiz geçti kk yahu dönüp giden yıllara bakıyorumda 😍💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖🌼
bak başka takıma gidersen vallahi küserim :KK12::KK12::KK12:
kaç yıldır buradayız. sanal dostluklar oluştu. birbirimizi merak ediyoruz. özlüyoruz.

Back
X