kızçeler, mezun olabilmeniz için gereken genel kurallar aşağıda yazıyor.
sizde bilin ki benim artık beynim sulanıyor hesap yaparken, eskisi gibi değil pat diye yapamıyorum. bir şeyler ekleniyor bir şeyler değişiyor vb.
böyle olunca da bildiğimden de emin olamıyorum
HEDEF KİLO BELİRLENMESİ ve MEZUNİYET KARNESİNE HAK KAZANMA
Yeni üyenin hedef kilosu yarışmaya giriş yaptığı etap listesinde belirtilir.
Hedef kilo ve buna bağlı olarak mezuniyet karnesine hak kazanma koşulları aşağıda belirtilmiştir:
1) Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo üstünde ise; hedefi, giriş kilosunun minimum
%15 i olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum
%80 ine ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=80
Minimum hedef=80x0.15= 12 kilo (Yani hedefi minimum 68 olabilecek)
Mezun olma koşulu=12x0.80= 9,6 kilo vermek (Yani 70,4 kiloya inince mezun olabilecek)
2) Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo altında ise; hedefi giriş kilosunun minimum
%10 u olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum
%90 ına ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=70
Minimum hedef=70x0.10= 7 kilo (Yani hedefi minimum 63 olabilecek)
Mezun olma koşulu=7x0.90= 6,3 kilo vermek (Yani 63,7 kiloya inince mezun olabilecek)
Önemli Notlar:
- Kayıt kilosu: Yarışmacının, Cuma Zayıflama Yarışması'na İLK giriş tarihindeki kilosu.
- Kuralımız 634. itibari ile güncellenmiştir. Bu tarihten önce yarışmaya katılmış üyelerimiz için doğal olarak hedef kilo alt limiti geriye dönük uygulanamayacaktır. Ancak sözkonusu üyelerimiz mezuniyet talep ettiklerinde, kayıt kilolarına göre hedefe ulaşma oranı kuralına tabi olacaklardır. Yani üyemizin kayıt kilosu 80'in altında ise hedef kilosunun %90 ını, kayıt kilosu 80'in üstünde ise hedef kilosunun %80 ini yakalamış olmalıdır.