• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah razı olsun
Bana kalsa heryer ( mutfak ve banyo, wc hariç) hali yaparım da
Alt katta teras olacağı için yapamıyorum
Yerden kalorifer olacağı için taş türü düşünüyoruz, fayans mı deniyor, seramik mi, mozaikmi bilmem. Hem renginden gönlüm geçmesin hem kullanışlı olsun istiyorum.
Yukarı kat halı olacak ( mutfak ve banyo haric)
Allah gönlüne göre versin taş biraz soguk olmasmı suya dayanıklı taş görünümlü laminat da var Bi bak derim
hayırlı sabahalr canlarım, dün belim tutuldu bakamadım size, daha iyiyim hamdolsun:KK51: önceki akşam da sorun vardı sanırım sitede bir türlü giremedimEn Büyük KK
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Hayırlı sabahlar kızlar
Bende yarım lt limonlu sıcak suyla başlayım bakalım ne zaman uykum gelecek.
Geçen gün eşimle dizi izliyoruz, oturduğum yerde kendi horultuma uyandım :KK70::KK70::KK70:
Birde adamı tersliyom dizi başlamış bana niye söylemiyon diye:KK70::KK70::KK70:
Vaktinde uyumamanın bu gibi yan tesiri oluyor
:KK70: :KK70: :KK70: benim uyuyamayan bir arkadaşım otobüste uyumuş da uyandığında yanındaki adamla kafa kafaya bulmuş kendini. İkisi birlikte bayağı uyumuşlar🤣🤣

aman dikkat et, yabancı yerlerde sızma

Allah razı olsun
Bana kalsa heryer ( mutfak ve banyo, wc hariç) hali yaparım da
Alt katta teras olacağı için yapamıyorum
Yerden kalorifer olacağı için taş türü düşünüyoruz, fayans mı deniyor, seramik mi, mozaikmi bilmem. Hem renginden gönlüm geçmesin hem kullanışlı olsun istiyorum.
Yukarı kat halı olacak ( mutfak ve banyo haric)
ya gezom tlc de evleri seyrediyorum yer döşemeleri hep halı. Niye yurt dışında halı bu kadar popi?? Yani şimdi efendime söyliimm o halıyı ben bir balkonda pat patlamazsam ayda veya iki ayda yıkamaya yollamazsam üstüne basamam ayol😁😁

hayırlı sabahalr canlarım, dün belim tutuldu bakamadım size, daha iyiyim hamdolsun:KK51: önceki akşam da sorun vardı sanırım sitede bir türlü giremedimEn Büyük KK
Günaydin canim..çok geçmiş olsun...bende ancak toparlandim..tekrar kilo verme piskolojisine alişmak zaman aliyor..bundan sonra daha çok dikkat edeceğim

Back
X