İraden süperBende her turlu hamurisi ve ekmeği cok severim. Haftaiçi kapalı pide yaptım tadina bile bakmadım yaaa. Kocamda onceden tatli falan alıp gelmezdi eve diyete başladığımdan beri eve tatlı getiriyorbuhafta da şişko tulumbalar var ya onlardan alip gelmiş (çikolatalı,antep fıstıklı, karamelli ) hiçbirinden yiyemedim
Canım neler neler cekiyor ahhh ahhh
Allah tüm isteyenlere gönlüne göre versin inşallahEşimde hız bende tek tüp kapalı artı polikistik
ahh sevmeyen var mı?? Ekmekle büyümüş bir nesiliz artık alışkanlık olmuş bizim içinMezuniyet kilosunda hedefi tutturdum canım ama yılbaşı hedefini 65 yapmıştım o olmadı ama reglde olmadım onun şişliğide var bide bu hafta biraz rahatsızım diye esnek takıldım ekmek bana kilo yapıyor hiç bir şekilde yememem gerek ama kahretsinki çok seviyorum ekmeği
olsun üzülme. Allah ne derse o olurEşimde hız bende tek tüp kapalı artı polikistik
Yok 2 saat döndüm durdum yataktaYine mi uyumadın kız
Amin canımGünaydın kızlar benim için mutlu bir gün
Cumanin hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşallah üzerimize olsun inşallah
Bence senin için muhteşem mutlu bir gün olmuşGecen hafta 61.3
Bu hafta 59.8
Fark -1.5
% 2.4469
moni
5leri gördüm sonunda
Ben aslinda daha fazla kilo vermek istemiyorum şuanki kilom gayet ideal ama bir türlü mezun olamadım ya hırs yaptım. Önümüzdeki hafta da devam edicem mezun olursam olurum olamazsam bırakıcam.
tartiyi unutmuşum
Kız niye üzülüyon eksi işteGeçen hafta 65.9
Bu hafta 65.6
-300 üzgünüm
haftaya 7 li rakamlar inşşşallah
geçen hafta:82.6
bu hafta: 81.3
fark: 1.3
Nazar ettik saramBen bu hafta malesef artıdayım çok üzgünüm
Tabiki64 gorurmuyum acaba
Öyle canim zaten çok zorlamiyacagim sonuçta bunca ilaç bünyemi zarar veriyorolsun üzülme. Allah ne derse o olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?