Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bayılırım tulumbaya bayilirimmmm
Baklava falan hic aramam

Vaktim az ama özet olarak yazayım.

tam bir ay önce takıma geldim 78.1 g la Bugunde 71.4 kg mım hamdu senalar olsun.
Bir ayda 6.7 gr benim için süper bir sonuç. Sadece kg değil 1.5 beden inceldim. Eski kıyafetlerim girebiliyorum. Hatta geçen yaz kızımın kınası için netden bir takım almıştım olmamıştı. Birine vereyim diye ayırmıstım, Bugun oldu
Kilom boyuma göre fazla gibi görülsede kas yapım çok yogun. O yüzden kilomu pek göstermem. Benim için ideal kilo 65_68 arası. Bu kiloda 40 beden oluyorum.
İnşallah bir ayada kalan bu kilomu verip korumaya geçerim.

Kilo bildirimim
Geçen hafta 72.2
Bu hafta 71.4
Fark 0.8 gr.
% 1.108

Eklentiler

• IMG_20201225_094256.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Saram hastamız iyi değil canım. eşim belki Bi umut diye hastanede bekletiyor. Dr kalsa fişini çekmişlerdi. Tomografi çekeceklermiş haber bekliyoruz bugun.
Rabbim yavrularına bagislasin çok küçükler

iyi aksamlar kizceler
bi selam edeyim dedim
busecim nasılsın nasıl gidiyor? Her şey yolunda mı? Kararın kesin mi? Arada gel bizi bilgilendir canım
yalniz yeğenim küçük doğmuş
dur daha bismillah yaw
Bence b
bundan sonra agirliginca altin vaat et görelim obezzto neler başarıyor
nerdee öyle bir arkadaş Açlık orucuna bile başlarım
ek bilgi neden aybencim?

Eşimde hız bende tek tüp kapalı artı polikistik
Anladım canım geçmiş olsun bizim sebepsizdi tabi ben de bir tek tüp vardı ilk hamile kaldım tüpüm tıkalı imiş dış gebelik yaşadım alındı tüpün içini rahat tut kulaklarını insanlara kapa üzme kendini rabbim ne zaman vereceğini bilir rabbim her isteğinin kucağını doldursun amiiin

Saram hastamız iyi değil canım. eşim belki Bi umut diye hastanede bekletiyor. Dr kalsa fişini çekmişlerdi. Tomografi çekeceklermiş haber bekliyoruz bugun.
Bizim bir tanıdık da hastanede yoğun bakımda yatıyor
Korona olmuş çok ağır geçiriyormuş ve uyutuluyormuş.
Geçen gün her an haberi gelir diye bekledik hatta doktor çocuklarına karar verin fişini cekelimmi cekmeyelimmi demiş.
2 gün önce haberini aldık elhamdülillah durumu iyiye gidiyormuş.
Allah tan ümit kesilmez
Rabbim şifa versin inşallah

gecen hafta 69.6
Bugun 69.4
Sadece -200
Gram gram
Ben spor yapmıyorum bu etkiliyo tabi arada cozutuyorum gözardı edemem
Haftaya yılbası hedefine ulasırım insallah çok amin
1ayda 2kez regl oldum suanda basladı ben onun şişkinliğide vardır diye dusunuyorum dün 4.30dan ber birşey yemeden tartıldım 10da ama -200
Hakkınızı helal edin kızlar

Süper canım maşallah

Benim daha önceden tüp bebek tedavisiyle olan ikizlerim var şuan 12 yaşındalar ama neden bilmem tekrar anne olmayı çok istiyorum ama yine diyorum bedenimi yormayacağım nasipte varsa gelir Çinden Yemenden Rabbim hiç olmayanlara tartışın dünya meyvesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…