- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Geçen hafta 72,4 müş beybim
Bayılırım tulumbaya bayilirimmmmBende her turlu hamurisi ve ekmeği cok severim. Haftaiçi kapalı pide yaptım tadina bile bakmadım yaaa. Kocamda onceden tatli falan alıp gelmezdi eve diyete başladığımdan beri eve tatlı getiriyorbuhafta da şişko tulumbalar var ya onlardan alip gelmiş (çikolatalı,antep fıstıklı, karamelli ) hiçbirinden yiyemedim
Canım neler neler cekiyor ahhh ahhh
Çok az gidiyor ama pes etmek yokkkkkKız niye üzülüyon eksi işte
bundan sonra agirliginca altin vaat et görelimyalniz yeğenim küçük doğmuş
Valla tulumba ve fıstık sarma favorimBayılırım tulumbaya bayilirimmmm
Baklava falan hic aramam
Saram hastamız iyi değil canım. eşim belki Bi umut diye hastanede bekletiyor. Dr kalsa fişini çekmişlerdi
Rabbim yavrularına bagislasin çok küçüklerSaram hastamız iyi değil canım. eşim belki Bi umut diye hastanede bekletiyor. Dr kalsa fişini çekmişlerdi. Tomografi çekeceklermiş haber bekliyoruz bugun.
busecim nasılsın nasıl gidiyor? Her şey yolunda mı? Kararın kesin mi? Arada gel bizi bilgilendir canımiyi aksamlar kizceler
bi selam edeyim dedim
dur daha bismillah yawyalniz yeğenim küçük doğmuş
nerdee öyle bir arkadaş
ek bilgi neden aybencim?Vaktim az ama özet olarak yazayım.
tam bir ay önce takıma geldim 78.1 g la Bugunde 71.4 kg mım hamdu senalar olsun.
Bir ayda 6.7 gr benim için süper bir sonuç. Sadece kg değil 1.5 beden inceldim. Eski kıyafetlerim girebiliyorum. Hatta geçen yaz kızımın kınası için netden bir takım almıştım olmamıştı. Birine vereyim diye ayırmıstım, Bugun oldu
Kilom boyuma göre fazla gibi görülsede kas yapım çok yogun. O yüzden kilomu pek göstermem. Benim için ideal kilo 65_68 arası. Bu kiloda 40 beden oluyorum.
İnşallah bir ayada kalan bu kilomu verip korumaya geçerim.
Kilo bildirimim
Geçen hafta 72.2
Bu hafta 71.4
Fark 0.8 gr.
% 1.108
Anladım canım geçmiş olsun bizim sebepsizdi tabi ben de bir tek tüp vardı ilk hamile kaldım tüpüm tıkalı imiş dış gebelik yaşadım alındı tüpün içini rahat tut kulaklarını insanlara kapa üzme kendini rabbim ne zaman vereceğini bilir rabbim her isteğinin kucağını doldursun amiiinEşimde hız bende tek tüp kapalı artı polikistik
Eşimin ofisteyim kısım kısım yazabildimbusecim nasılsın nasıl gidiyor? Her şey yolunda mı? Kararın kesin mi? Arada gel bizi bilgilendir canım
dur daha bismillah yaw
nerdee öyle bir arkadaşAçlık orucuna bile başlarım
ek bilgi neden aybencim?
Yaaa sabah acele ile tartilip çıktım şimdi girdim eveeee offffff şimdi tartilirsam artı çıkar neyse vallahi billahi 91.2kilo gözükmüyor
Bizim bir tanıdık da hastanede yoğun bakımda yatıyorSaram hastamız iyi değil canım. eşim belki Bi umut diye hastanede bekletiyor. Dr kalsa fişini çekmişlerdi. Tomografi çekeceklermiş haber bekliyoruz bugun.
1ayda 2kez regl oldum suanda basladı ben onun şişkinliğide vardır diye dusunuyorum dün 4.30dan ber birşey yemeden tartıldım 10da ama -200gecen hafta 69.6
Bugun 69.4
Sadece -200
Gram gram
Ben spor yapmıyorum bu etkiliyo tabi arada cozutuyorum gözardı edemem
Haftaya yılbası hedefine ulasırım insallah çok amin
Wc kagıdı
Süper canım maşallahVaktim az ama özet olarak yazayım.
tam bir ay önce takıma geldim 78.1 g la Bugunde 71.4 kg mım hamdu senalar olsun.
Bir ayda 6.7 gr benim için süper bir sonuç. Sadece kg değil 1.5 beden inceldim. Eski kıyafetlerim girebiliyorum. Hatta geçen yaz kızımın kınası için netden bir takım almıştım olmamıştı. Birine vereyim diye ayırmıstım, Bugun oldu
Kilom boyuma göre fazla gibi görülsede kas yapım çok yogun. O yüzden kilomu pek göstermem. Benim için ideal kilo 65_68 arası. Bu kiloda 40 beden oluyorum.
İnşallah bir ayada kalan bu kilomu verip korumaya geçerim.
Kilo bildirimim
Geçen hafta 72.2
Bu hafta 71.4
Fark 0.8 gr.
% 1.108
Benim daha önceden tüp bebek tedavisiyle olan ikizlerim var şuan 12 yaşındalar ama neden bilmem tekrar anne olmayı çok istiyorum ama yine diyorum bedenimi yormayacağım nasipte varsa gelir Çinden Yemenden Rabbim hiç olmayanlara tartışın dünya meyvesindenAnladım canım geçmiş olsun bizim sebepsizdi tabi ben de bir tek tüp vardı ilk hamile kaldım tüpüm tıkalı imiş dış gebelik yaşadım alındı tüpün içini rahat tut kulaklarını insanlara kapa üzme kendini rabbim ne zaman vereceğini bilir rabbim her isteğinin kucağını doldursun amiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?