• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Anam Ortim mi oluyor yoksa Rakip mi :)
Şimdi benim hedefim Rakibimi kilo olarak mı geçmek yani daha fazla eksi görmek :KK70: abooowwww çok pis gaza geldim :KK70:

Spordan bilmem ama dip bucak temizlikten puan kırarım sanırım :KK70: Valla bu rakip işi de olunca en azından Epileptik de kullanmaya başlarım ufaktan da olsa :KK66:
rakibin kuzum:KK5:

sabah sade Türk kahvesi + 1 kupa oolong çayı

öğlen 13.30
3 kuru kayısı
15 dk sonra
sucuklu peynirli omlet
maydanoz, dereotu, roka, 2 köz yeşil biber, 1 küçük mor havuç
1 dilim ekmek
3 brezilya cevizi

ara 1 kupa filtre kahve

akşam 19.00
fırında 3 uskumru balığı
domatesli yeşil salata
1 dilim siyez ekmeği
küçük parça cevizli sucuk

az sonra 1 kupa 1/2 limonlu madensuyu+ 1 kupa oolong çayı + belki 1 kupa da kabuk tarçın çayı içerim.

yatana kadar 1,5 lt su

İyi geceler

menü yazıp yazmamakta kararsızdım sabahli faciadan sonra bugün yemeye vurdum kendimi 😔

kahvaltı
Çırpılmış yumurta
1 dilim ekmek
Peynir

öğle
1 tabak körili tavuklu makarna (makarnası ayrı kreması ayrı dert, arındırmak içn yarın spor yapacağım)

akşam
3 tane tavuk çöp şiş (evde kendim yaptım)
Salata
3 yk yoğurt

ara
1 kase çekirdek
3 kare bitter çikolata

su: 1lt
sabahki tartı faciandan sonra bunu yapmamalıydın asıl kuzucum:KK12:bak mutsuz oldun yine değer mi:anne:

Bende çok nadir çıkaranlardanım
Karaciğer temizliği yaptığım gün çok kötü oldum, wc den çıktığım gibi kapının önüne serildim.
Eşim gelmiş, yerde napıyon diyor, be adam zaten 57 ye düşmüşüm kucaklayıp yatağa götürsene
ayy güleyim mi üzüleyim mi şaşırdım :KK70:

Magnezyum sülfat ise yaramiyo bende simemaki almam lazim

beni de bu wc demoralize etti. olaya bak ye cuma bildirim yaptıktan sonra cumartesi bile eksi geldim. ama haftaya cuma bir öncekiyle aynı rakam :KK43:

bendeki magnezyum sülfatın süresi bitti. attım. sinamekiyi de attım. yenisini alıcam sinamekinin.
akşamdan zeytinyağına kuru incir, kayısı bırakın sabah yiyin yağını da için, şifa olur inş:KK28:

Cumartesi menüm
MEZUN olsakta kilo korumak lazım dimi 🥰
O yüzden menü vermeye devam.
Çok da diyet menüsü olarak degerlendirmeyiniz lütfen🥰

Geç kalkıyorum

Öğlen
Sebzeli omlet azda sucuk vardı içinde
Peynir
Tere
Yr. Dl ekmek

Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 pirzola
Yş. Salata.

Sonrasında 4 çatal cıs ve çay..

Su az oluyor malesef ama hafta başında tekrar artırırım
koruma menüsü, güzel olmuş:KK28:menü listesişne ekliyim mi seni de kuzum:KK56:

Benim kızlar Cadı Kazanı diyorlar buna :KK70: Normalde elmalı limonlu detoks suyu hatta Ayşem @ vermişti bana zamanında tarifi :KK66:
Tencereye birşeyler attığımı görünce muzurluğuna kız iksir mi yapıyorsun büyümü belli değil diye dalga geçmişlerdi o gün bugündür bizde Cadı kazanı diye geçiyor :KK70: :KK70: :KK70:

Malzemeler;
2 yeşil elma ( sarı da olur )
1 Limon ( iyice yıkayıp kabuğu ile doğruyoruz )
1 çubuk tarçın
1 parmak ucu kadar zencefil ( toz da olur ama tazesiyle daha iyi )
2 - 3 adet karanfil ( ben koymuyorum sevmediğim için )
3- 4 tane karabiber ( ben toz koyuyorum )

Bütün malzemleri güzelce yıkayıp doğruyoruz ve 3 litre suyla elmalar yumuşayana kadar kaynatıyoruz :KK66: sonra ister sıcak ister soğuk içilebilir :KK66: Bu karışım 2 - 3 gün içinde gelip geçip tüketiliyor ve hem çok güzel ödem attırıyor hemde yağ yaktırıyor ( diyetisyene gittiğim dönem ona da danışmıştım kesinlikle faydası olur dedi hatta sonraki hafta çok güzel yağdan kilo vermiştim :KK66: )
Test edililip onaylandı anlayacağınız :KK70:
ah ah bi kuş mo. u yemedik banuşum he :KK70: :KK70: :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70:
Stresli günler geçiriyorum rakibem şu sıralar. Bugün de hava fırtınalıydı, gün boyu doğru düzgün elektrik yoktu, elektrik kesintileri yüzünden belediyenin su sistemi de arızalanmış, sular da kesik 😭 elektrik olmayınca evi de ısıtamadık. Telefon doğru dürüst çekmiyor, internet sorunlu derken foruma da pek bakamadım. akşam yemeğini dışardan söyledik bu nedenlerle iyi yedim yani, stersten yemeye vurmuş durumdayım. İnşallah hafta içi durumlar düzelir. 😖
moni moni kaptan ben izne ayrılabiliyor muyum acaba kendimi toparlayana kadar?
kontrol edip yarın yazarım canımcım:KK28:

Kızlar siz ne sıklıkla tartılıyorsunuz :KK66: Ben genelde diyet modundayken her gün tartılmak istiyorum hatta bu sabah bile zor tuttum kendimi :KK70: çok az da olsa eksi görünce motivasyon oluyor ama artı olunca da delleniyorum :KK70: sıkıntı orda zaten :KK70:
çok pis alışkanlığım var her sabah uyanınca önce wc sonra tartı rutin :cool:

Bugünkü menüm

sabah: iki dilim füme ve sucukla yapılmış yumurta, peynir, zeytin, domates,turp

ara:bir muz ve portakal

akşam: yeşil mercimek,turşu kuruyemiş ( biraz fazla kaçtı)

su:1.5 litre
spor:yok
meyvelerin yanında, bi miktar yoğurt, süt, ayran tüketmezsen kan şekerin fırlar. :KK56:
yeşil mercimek : şişkinlik ve gaz
turşu: ödem ve şişkinlik
kuruyemiş: ödem ve fazladan kalori
= mutsuz olacak obeztom:anne:

Back
X