• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3:

Herkese kaçamaksız ve bol eksili bir hafta olur inşallah ;)

Sabah yine şükür erken kalktım ama ancak buraya uğramaya fırsatım oldu ;)
Kızlarla güzel bir kahvaltı yaptım ;)
Sonra nedendir bilmem kendimi çok tuhaf hissettim :( sanırım yine şekerim fırladı gerçi düşünüyorum şekeri fırlatacak hiç birşey de yemedim :(

Büyük kızım bu böyle olmayacak hemen Eczaneden bir şeker ölçüm cihazı alayım en azından yine öyle hissettiğin an ölçer emin olursun dedi ;) Hala kafam bulanık gibi ama zorla da olsa uzandığım yerden kalktım yattıkca daha kötü olurum diye ;)

19 ziyaretçimiz var, hayırdır kızlar? Selam verin beraber bakalım neyi merak ettiysenz. Gizli gizli okumak yetmez. Dedikodu kulisi mi var? Biz de bilelim. Merak ettim şimdi bak hay Allah... ziyaretçilrere alışkın değiliz.
O zaman bir selam vereyim 🤗🤗🤗 vallaha dedikodu yok can sıkıntisindan grupları okuyorum 😊😊

Herkese kaçamaksız ve bol eksili bir hafta olur inşallah :KK66:

Sabah yine şükür erken kalktım ama ancak buraya uğramaya fırsatım oldu :KK66:
Kızlarla güzel bir kahvaltı yaptım :KK66:
Sonra nedendir bilmem kendimi çok tuhaf hissettim :KK43: sanırım yine şekerim fırladı gerçi düşünüyorum şekeri fırlatacak hiç birşey de yemedim :KK43:

Büyük kızım bu böyle olmayacak hemen Eczaneden bir şeker ölçüm cihazı alayım en azından yine öyle hissettiğin an ölçer emin olursun dedi :KK66: Hala kafam bulanık gibi ama zorla da olsa uzandığım yerden kalktım yattıkca daha kötü olurum diye :KK66:
Aman dikkatli ol canım

Herkese kaçamaksız ve bol eksili bir hafta olur inşallah :KK66:

Sabah yine şükür erken kalktım ama ancak buraya uğramaya fırsatım oldu :KK66:
Kızlarla güzel bir kahvaltı yaptım :KK66:
Sonra nedendir bilmem kendimi çok tuhaf hissettim :KK43: sanırım yine şekerim fırladı gerçi düşünüyorum şekeri fırlatacak hiç birşey de yemedim :KK43:

Büyük kızım bu böyle olmayacak hemen Eczaneden bir şeker ölçüm cihazı alayım en azından yine öyle hissettiğin an ölçer emin olursun dedi :KK66: Hala kafam bulanık gibi ama zorla da olsa uzandığım yerden kalktım yattıkca daha kötü olurum diye :KK66:
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Sen tahlil verecektin neden vermedin?

O zaman bir selam vereyim 🤗🤗🤗 vallaha dedikodu yok can sıkıntisindan grupları okuyorum 😊😊

Aleyküm canım ;) sohbete de bekleriz madem can sıkıntısı oluyor ;)

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Sen tahlil verecektin neden vermedin?

Anlamadım gitti Pandemi var diye millet gitmez sanırdım inan bir hafta oldu boş randevu bulamıyorum üstelik farklı farklı hastanelere de baktım :( Özellere niyetlenmiyorum çünkü kapıda karşılarlar ama o tahlilleri yaptırayım dersem batarım :D zaten adamcağız bu ara sadece arada arkadaşına yardıma gitiyor oda bu hafta sonmuş :(
Neyse buluruz inşallah ;) ufaklığı da göz doktoruna götüreceğim ona bile devlette yer yok ;)

fatmam çok az zararla döndün tebrik ederim :KK60:

Ayyy kaptanım okadar rahatladım böyle düşünme🤗🤗çok mahcuptum sana ve takıma karşı iyiki izne çıkarmadın kaptanım 2 hafta idare ettiniz çok teşekkürler
:KK60: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200::KK200::KK200:
Ayşem ben rakibimi göremedim :KK43: ama inşallah bu hafta uğrar da atışırız :KK66:
Sıkma canını eminim herkes bu hafta daha iyi durumda olur ve motivasyon yükselir :KK66:

Canım hoşgeldin kilolarimiz yakın bizde kendi adımızı göremedik rakip olalimmi bu hafta çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
Ne dersin canim:KK19::KK64::KK37:
Mezun olunca tatile çıktım diyelim fatmacım🥰

Tebrikler canim bu kaçıncı mezuniyetin darısı başımıza
Gitme ama özlüyor uz:KK200::KK200::KK200::KK200:

Aleyküm canım ;) sohbete de bekleriz madem can sıkıntısı oluyor ;)

Anlamadım gitti Pandemi var diye millet gitmez sanırdım inan bir hafta oldu boş randevu bulamıyorum üstelik farklı farklı hastanelere de baktım :( Özellere niyetlenmiyorum çünkü kapıda karşılarlar ama o tahlilleri yaptırayım dersem batarım :D zaten adamcağız bu ara sadece arada arkadaşına yardıma gitiyor oda bu hafta sonmuş :(
Neyse buluruz inşallah ;) ufaklığı da göz doktoruna götüreceğim ona bile devlette yer yok ;)
Elbette 😄😄

Ayyy kaptanım okadar rahatladım böyle düşünme🤗🤗çok mahcuptum sana ve takıma karşı iyiki izne çıkarmadın kaptanım 2 hafta idare ettiniz çok teşekkürler
:KK60: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200::KK200::KK200:

Canım hoşgeldin kilolarimiz yakın bizde kendi adımızı göremedik rakip olalimmi bu hafta çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
Ne dersin canim:KK19::KK64::KK37:

Tebrikler canim bu kaçıncı mezuniyetin darısı başımıza
Gitme ama özlüyor uz:KK200::KK200::KK200::KK200:

Bence kesinlikle süper olur ;) en azından birbirimizi biraz gazlar da cumaya belki daha da güzel rakamlar görürüz :21: :21: :21: :21:

Back
X