- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
Kendi kendimi nasıl alıntıladım ben de bilmiyorumGünaydın canlarım.herkese mutlu sağlıklı sabahlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi kendimi nasıl alıntıladım ben de bilmiyorumGünaydın canlarım.herkese mutlu sağlıklı sabahlar![]()
Kaçak döndüTünaydın hanımlar
O zaman bir selam vereyim19 ziyaretçimiz var, hayırdır kızlar? Selam verin beraber bakalım neyi merak ettiysenz. Gizli gizli okumak yetmez. Dedikodu kulisi mi var? Biz de bilelim. Merak ettim şimdi bak hay Allah... ziyaretçilrere alışkın değiliz.
Aman dikkatli ol canımSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese kaçamaksız ve bol eksili bir hafta olur inşallah
Sabah yine şükür erken kalktım ama ancak buraya uğramaya fırsatım oldu
Kızlarla güzel bir kahvaltı yaptım
Sonra nedendir bilmem kendimi çok tuhaf hissettimsanırım yine şekerim fırladı gerçi düşünüyorum şekeri fırlatacak hiç birşey de yemedim
Büyük kızım bu böyle olmayacak hemen Eczaneden bir şeker ölçüm cihazı alayım en azından yine öyle hissettiğin an ölçer emin olursun dediHala kafam bulanık gibi ama zorla da olsa uzandığım yerden kalktım yattıkca daha kötü olurum diye
![]()
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Sen tahlil verecektin neden vermedin?Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese kaçamaksız ve bol eksili bir hafta olur inşallah
Sabah yine şükür erken kalktım ama ancak buraya uğramaya fırsatım oldu
Kızlarla güzel bir kahvaltı yaptım
Sonra nedendir bilmem kendimi çok tuhaf hissettimsanırım yine şekerim fırladı gerçi düşünüyorum şekeri fırlatacak hiç birşey de yemedim
Büyük kızım bu böyle olmayacak hemen Eczaneden bir şeker ölçüm cihazı alayım en azından yine öyle hissettiğin an ölçer emin olursun dediHala kafam bulanık gibi ama zorla da olsa uzandığım yerden kalktım yattıkca daha kötü olurum diye
![]()
85 kilo oldum ablaGeri gidiyom yani
Kilon ne durumda de hele![]()
Aleyküm selam canımO zaman bir selam vereyimvallaha dedikodu yok can sıkıntisindan grupları okuyorum
![]()
O zaman bir selam vereyimvallaha dedikodu yok can sıkıntisindan grupları okuyorum
![]()
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Sen tahlil verecektin neden vermedin?
fatmam çok az zararla döndün tebrik ederim![]()
Ayşem ben rakibimi göremedimama inşallah bu hafta uğrar da atışırız
Sıkma canını eminim herkes bu hafta daha iyi durumda olur ve motivasyon yükselir![]()
Mezun olunca tatile çıktım diyelim fatmacım![]()
Eyvah eyvah85 kilo oldum abla
ElbetteAleyküm canımsohbete de bekleriz madem can sıkıntısı oluyor
![]()
Anlamadım gitti Pandemi var diye millet gitmez sanırdım inan bir hafta oldu boş randevu bulamıyorum üstelik farklı farklı hastanelere de baktımÖzellere niyetlenmiyorum çünkü kapıda karşılarlar ama o tahlilleri yaptırayım dersem batarım
zaten adamcağız bu ara sadece arada arkadaşına yardıma gitiyor oda bu hafta sonmuş
Neyse buluruz inşallahufaklığı da göz doktoruna götüreceğim ona bile devlette yer yok
![]()
Ayyy kaptanım okadar rahatladım böyle düşünmeçok mahcuptum sana ve takıma karşı iyiki izne çıkarmadın kaptanım 2 hafta idare ettiniz çok teşekkürler
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Canım hoşgeldin kilolarimiz yakın bizde kendi adımızı göremedik rakip olalimmi bu hafta çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
Ne dersin canim
Tebrikler canim bu kaçıncı mezuniyetin darısı başımıza
Gitme ama özlüyor uz![]()