- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Selam canlar
tartı öncesi son gün maksimum dikkat ediyoruz bugün okey??![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canlar

Geçmiş olsun. İlaçlarına çok dikkat et. Diyet ve sporla inşallah üstesinden geleceksin
Allah şifa versin, çabucak geçsin gitsin inşallah
Geçmiş olsun canım dikkak et kolesterol için de yürüyüş birebir iyiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Ben geldimmmmm
Çok şükür Doktorda pek kalabalık yoktu hemen sonuç göstermeye girebildim
Maalesef ordaki tahlilde de şekerim yüksek çıkmış277
Şeker de kolestrol de yüksek dedi ama Kolestrol pek önemli değil bazen yediklerimiz de etkiler o yüzden ilaça gerek yok yediklerine dikkat et dediŞeker için 2 tane ilaç verdi ( Glifor 1000mglık birde Betanorm diye bir ilaç )
Kesinlikle ikisinide aksatmadan hatta saatini bile geçirmeden içmek zorundasın insüline düşmemek için dedi
Neyse biraz rahatladım en azından insülin kullanmak zorunda olmayacağım.
20 gün sonra tekrar geliyorsun tahlil vermeye ona göre de ilacına ilave yada düzenleme yapacağım dedi.
Tabi gidip gelirken minibüse binmedim ve 30 dakikalık da olsa bir yürüyüş yapmış oldum
İnşallah bundan sonra düzene girer de zayıflamam da daha çabuk ve sağlıklı olur![]()
Geçmiş olsun canım ilaçlarına dikkat eder beslenmenede dikkat edersen inşallah iyileşirsin tabi stresten de uzak durman lazımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün de Alarm çalmadan sabah namazına uyanabildim
Maalesef yine sabah açlık şekerim yüksek çıktıbirazdan Sağlık ocağını arayıp sonuçların çıkıp çıkmadığını öğreneceğim
ona göre gidip sonuçlarımı gösteririm doktora hemde o bahaneyle yürüyüş yapmış olurum
Çok teşekkür ederimMaalesef bizim ailede de şeker var her iki tarafta
Gerçi Annem ve Babam şu anda ilaç dahi kullanmıyorlar ama Annem babamın devamlı ensesinde
adamcağız küçük çocuk gibi fırsat kollar tatlı bir şeyler karşısına deng gelince ama Annem hep önünden kaçırır
Benim şu son 10 günde gördüğüm rakamları hiç biri görmedi şükür
Bakalım artık doktor ne derse o ama insülin derse nasıl olacak bilmiyorumRabbim hayırlısıyla karşılaştırsın inşallah cümlemizi ....Aminnnn
İnşallah ilaçla kurtarma şansım olur![]()
Dün gece dayımı kaybettik çok üzgünüm![]()
Başın sağ olsun canım benim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahDün gece dayımı kaybettik çok üzgünüm![]()
Başın sağolsun canımDün gece dayımı kaybettik çok üzgünüm![]()
Geçmiş olsun canım dikkak et kolesterol için de yürüyüş birebir iyi
Geçmiş olsun canım ilaçlarına dikkat eder beslenmenede dikkat edersen inşallah iyileşirsin tabi stresten de uzak durman lazım
Dün gece dayımı kaybettik çok üzgünüm![]()
Geçmiş olsun canım spor da yaparsan şekerin çok dengeli olur benim öyleydiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Ben geldimmmmm
Çok şükür Doktorda pek kalabalık yoktu hemen sonuç göstermeye girebildim
Maalesef ordaki tahlilde de şekerim yüksek çıkmış277
Şeker de kolestrol de yüksek dedi ama Kolestrol pek önemli değil bazen yediklerimiz de etkiler o yüzden ilaça gerek yok yediklerine dikkat et dediŞeker için 2 tane ilaç verdi ( Glifor 1000mglık birde Betanorm diye bir ilaç )
Kesinlikle ikisinide aksatmadan hatta saatini bile geçirmeden içmek zorundasın insüline düşmemek için dedi
Neyse biraz rahatladım en azından insülin kullanmak zorunda olmayacağım.
20 gün sonra tekrar geliyorsun tahlil vermeye ona göre de ilacına ilave yada düzenleme yapacağım dedi.
Tabi gidip gelirken minibüse binmedim ve 30 dakikalık da olsa bir yürüyüş yapmış oldum
İnşallah bundan sonra düzene girer de zayıflamam da daha çabuk ve sağlıklı olur![]()
Bilerek aç kalıcam bugün sabah 95 tim inşallah yarın da öyle olur hatta daha düşük olsunSelam canlar
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinDün gece dayımı kaybettik çok üzgünüm![]()
Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesinDün gece dayımı kaybettik çok üzgünüm![]()
Allah rahmetiyle muamele eylesin insallahDün gece dayımı kaybettik çok üzgünüm![]()
Başınız sağolsun canım, Allah sabır versinDün gece dayımı kaybettik çok üzgünüm![]()
Hadi inşallah bakalımBilerek aç kalıcam bugün sabah 95 tim inşallah yarın da öyle olur hatta daha düşük olsun![]()
Başınız Sağolsun saram. Çok üzüldümDün gece dayımı kaybettik çok üzgünüm![]()