• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK3:

Ben geldimmmmm :KK48:

Çok şükür Doktorda pek kalabalık yoktu hemen sonuç göstermeye girebildim :KK66:
Maalesef ordaki tahlilde de şekerim yüksek çıkmış :KK43: 277 :confused:
Şeker de kolestrol de yüksek dedi ama Kolestrol pek önemli değil bazen yediklerimiz de etkiler o yüzden ilaça gerek yok yediklerine dikkat et dedi :KK66: Şeker için 2 tane ilaç verdi ( Glifor 1000mglık birde Betanorm diye bir ilaç )
Kesinlikle ikisinide aksatmadan hatta saatini bile geçirmeden içmek zorundasın insüline düşmemek için dedi :KK66:

Neyse biraz rahatladım en azından insülin kullanmak zorunda olmayacağım.
20 gün sonra tekrar geliyorsun tahlil vermeye ona göre de ilacına ilave yada düzenleme yapacağım dedi.

Tabi gidip gelirken minibüse binmedim ve 30 dakikalık da olsa bir yürüyüş yapmış oldum :KK66:
İnşallah bundan sonra düzene girer de zayıflamam da daha çabuk ve sağlıklı olur :KK68:
Geçmiş olsun canım dikkak et kolesterol için de yürüyüş birebir iyi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Şükür bugün de Alarm çalmadan sabah namazına uyanabildim :KK68:
Maalesef yine sabah açlık şekerim yüksek çıktı :KK43: birazdan Sağlık ocağını arayıp sonuçların çıkıp çıkmadığını öğreneceğim :KK66: ona göre gidip sonuçlarımı gösteririm doktora hemde o bahaneyle yürüyüş yapmış olurum :21:

Çok teşekkür ederim :KK66: Maalesef bizim ailede de şeker var her iki tarafta :KK43: Gerçi Annem ve Babam şu anda ilaç dahi kullanmıyorlar ama Annem babamın devamlı ensesinde :KK48: adamcağız küçük çocuk gibi fırsat kollar tatlı bir şeyler karşısına deng gelince ama Annem hep önünden kaçırır :KK48: Benim şu son 10 günde gördüğüm rakamları hiç biri görmedi şükür :KK66:
Bakalım artık doktor ne derse o ama insülin derse nasıl olacak bilmiyorum :KK43: Rabbim hayırlısıyla karşılaştırsın inşallah cümlemizi ....Aminnnn
İnşallah ilaçla kurtarma şansım olur :KK66:
Geçmiş olsun canım ilaçlarına dikkat eder beslenmenede dikkat edersen inşallah iyileşirsin tabi stresten de uzak durman lazım

Dün gece dayımı kaybettik çok üzgünüm :KK42::KK42::KK42:
Başın sağ olsun canım benim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Annecigin de ne üzülmüştür şimdi kadıncagız cok üzüldüm canım benim Allah sabır versin

Geçmiş olsun canım dikkak et kolesterol için de yürüyüş birebir iyi

Geçmiş olsun canım ilaçlarına dikkat eder beslenmenede dikkat edersen inşallah iyileşirsin tabi stresten de uzak durman lazım

Çok teşekkür ederim Kızlar ;) Bakalım inşallah en kısa zamanda düzene girer de bende rahatlarım ;)
Valla şeker harici stres yaptığım birşey yok çok şükür ;) ama bundan sonra ona da takılmayacağım sadece elimden geleni yapacağım ;)
Pandemiden dolayı biraz yürüyüş sıkıntı oluyor ama artık olmadı evde Leslie falan yaparım az da olsa nasılsa sonra sonra daha uzun yapmaya başlayabilirim ;)

Dün gece dayımı kaybettik çok üzgünüm :KK42::KK42::KK42:

Başınız sağ olsun canım :( Rabbim sizlere sağlıklı uzun ömürler versin...Mekanı cennet olsun ...Aminnnnnn

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK3:

Ben geldimmmmm :KK48:

Çok şükür Doktorda pek kalabalık yoktu hemen sonuç göstermeye girebildim :KK66:
Maalesef ordaki tahlilde de şekerim yüksek çıkmış :KK43: 277 :confused:
Şeker de kolestrol de yüksek dedi ama Kolestrol pek önemli değil bazen yediklerimiz de etkiler o yüzden ilaça gerek yok yediklerine dikkat et dedi :KK66: Şeker için 2 tane ilaç verdi ( Glifor 1000mglık birde Betanorm diye bir ilaç )
Kesinlikle ikisinide aksatmadan hatta saatini bile geçirmeden içmek zorundasın insüline düşmemek için dedi :KK66:

Neyse biraz rahatladım en azından insülin kullanmak zorunda olmayacağım.
20 gün sonra tekrar geliyorsun tahlil vermeye ona göre de ilacına ilave yada düzenleme yapacağım dedi.

Tabi gidip gelirken minibüse binmedim ve 30 dakikalık da olsa bir yürüyüş yapmış oldum :KK66:
İnşallah bundan sonra düzene girer de zayıflamam da daha çabuk ve sağlıklı olur :KK68:
Geçmiş olsun canım spor da yaparsan şekerin çok dengeli olur benim öyleydi

Hayırlı akşamlar hanımlar
Evime döndüm çok sukurrrr
Bugunki düzensiz menümü yazayım

Sabah yarim simit
Peynir
Bir tk vişne reçeli

Öğlen yoldaydım birşey yemedim

17 gibi bir adet muz
Bir kupa sütlü nescafe
2 parca lokum

1 kupa yeşil çay