• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayyy canım başın sağolsun Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Başın sağ olsun canım benim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Annecigin de ne üzülmüştür şimdi kadıncagız cok üzüldüm canım benim Allah sabır versin

Başın sağolsun canım
Allah rahmet etsin, mekânı cennet olsun
Allah ailesine ve sizlere sabır versin

Çok teşekkür ederim Kızlar :KK66: Bakalım inşallah en kısa zamanda düzene girer de bende rahatlarım :KK66:
Valla şeker harici stres yaptığım birşey yok çok şükür :KK66: ama bundan sonra ona da takılmayacağım sadece elimden geleni yapacağım :KK66:
Pandemiden dolayı biraz yürüyüş sıkıntı oluyor ama artık olmadı evde Leslie falan yaparım az da olsa nasılsa sonra sonra daha uzun yapmaya başlayabilirim :KK66:

Başınız sağ olsun canım :KK43: Rabbim sizlere sağlıklı uzun ömürler versin...Mekanı cennet olsun ...Aminnnnnn

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin

Allah rahmetiyle muamele eylesin insallah

Başınız sağolsun canım, Allah sabır versin

Başınız Sağolsun saram. Çok üzüldüm 😔

Hepiniz çok sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun bu hiç beklemediğimiz bir şeydi anneme usulünce söyledik ama çok kötü oldu hem pandemi hem kemoterapi aldığı için cenazeyede katılamadı oda daha kötü etkiledi Allahım yardımcımız olsun

Şükür telefonuma kavuştum :KK70:
Eşimin telefonu bozulunca 3 ay önce benimkini verip kızın telefonu çift hatlı diye birlikte kullandık nasılsa evde diye :KK66:
En son kardeşimin eşi bir telefon verdi bozuk ama tamir ettiririz derseniz alın diye :p yeni bir pil alınca çalıştı bende kızın telefonuna el koydum o diğerini kullanırım diyince :KK66:

Artık daha rahat yetisirim buraya :)

Şeker ilacına başladım bu akşam yemekten hemen sonra ;)
Öğlen bir ara yine kötü olunca ölçtüm 477 çıktı :( inşallah düzene girer de rahatlarim ;)

Yemekten sonra evdekiler portakal yediler anam mübarek bir koktu :D ama kesinlikleeee bir dilim de olsa almadım ;)
Şeker korkusuna bundan sonra daha da dikkatli beslenir kiloları da belki o bahaneyle daha çabuk gönderirim ;)

İyi geceler

menüm
Kahvaltı
1 dilim tb ekmek
Peynir
Zeytin
Patatesli omlet
Salatalık

öğle
Sütlü kahve
1 incecik dilim kek

akşam
Sebze çorbası
Haşlanmış brokoli ve karnabahar

su: 1,5 lt

normalde akşam sadece çorba içecektim ama yine iradesizlil, kızımın tabağından kalan haşlanmış sebzeleri yedim. Normalde problem olmaz ama tartı öncesi akşamda ertesi güne şişkinlik olarak kalabiliyorlar.

bugün ayrıca ödem atmak için dukan birası hazırladım onu içiyorum.

İyi geceler

menüm
Kahvaltı
1 dilim tb ekmek
Peynir
Zeytin
Patatesli omlet
Salatalık

öğle
Sütlü kahve
1 incecik dilim kek

akşam
Sebze çorbası
Haşlanmış brokoli ve karnabahar

su: 1,5 lt

normalde akşam sadece çorba içecektim ama yine iradesizlil, kızımın tabağından kalan haşlanmış sebzeleri yedim. Normalde problem olmaz ama tartı öncesi akşamda ertesi güne şişkinlik olarak kalabiliyorlar.

bugün ayrıca ödem atmak için dukan birası hazırladım onu içiyorum.
Afiyet olsun canim ne guzel yemissin oyle patatesleri löp löp😁😁

Şeker ilacına başladım bu akşam yemekten hemen sonra :KK66:
Öğlen bir ara yine kötü olunca ölçtüm 477 çıktı :KK43: inşallah düzene girer de rahatlarim :KK66:

Yemekten sonra evdekiler portakal yediler anam mübarek bir koktu :KK70: ama kesinlikleeee bir dilim de olsa almadım :KK66:
Şeker korkusuna bundan sonra daha da dikkatli beslenir kiloları da belki o bahaneyle daha çabuk gönderirim :KK66:
Ne yedin peki 477 oldu acaba

Ben tartıldım hemen aklimdayken bildirimimi de yapayım :KK66:

Geçen hafta 116.3 kgdum
Bu hafta 115.8 kg

Giden: 0.5 kg

IMG_20210212_080911.webp

Kiloma göre az görünse de bu haftaki şekere rağmen yine çok şükür :KK66:
Eminim haftaya daha da güzel eksileri göreceğim

Yaklaşık 10 günlük tatilden kilo almadan döndüğüm için çok mutluyum
Veremedim evet ama almadım da
Iki hafta önceki kilom 63.0
Bu haftaki kilo 62.9