Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebahat karadavutCanim hangi diyetisyenden aldin sakincasi yoksa bende 10 gunluk aldim watsap destekli![]()
Seviye 3 tek akşam öğünü var, diğer saatlerde sıvı alim serbest ( su, çay, kahve, bitki çayı)Seviye 3 nasıl olacak apacım benim, malum diger apacılar havlu attı
Birde iftarın baya karbonlu gözüme çarptıda![]()
En gıcık olduğum dönem, nefret ediyorumBazan takılır Fatmacım bunu sende biliyorsun. Bence kilo verme mücadelesinde en zorlu yol bu...
Sabredip devam edecegiz başka yolu yok canım. Elbet inecek![]()
3 haftadır sabit gidiyorum çok yoruldum ama dediğin gibi devam edeceğimBazan takılır Fatmacım bunu sende biliyorsun. Bence kilo verme mücadelesinde en zorlu yol bu...
Sabredip devam edecegiz başka yolu yok canım. Elbet inecek![]()
Haftasonu niyetliydim birde cuma gününden beri evde büyük temizlik var akşama kadar ayaktayimHafta sonu spor yaptın mı?spor yapmadığım her gün sabitim ben
Aa kim acaba onlar?![]()
A. S.Selamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı günler
Yeni bir haftaya bomba gibi başlar herkes inşallah
Ben aslında sabah 8 gibi uyandım ama yine felaket bir mide bulantısı vardı az da uzanayim derken geçti çok şükür
Kahvaltımı yaptım zoraki de olsabol suyla devam
Regl dolayısıyla kontrol tartisina çıkmadım ama cumaya kadar güzel rakamları gorecegime eminim![]()
Fatmacım menü değişikliğine git.3 haftadır sabit gidiyorum çok yoruldum ama dediğin gibi devam edeceğim
Haftaya nasip olursa tekrar yürüyüş ekleyeyim bakalim birşey değişir mi
Daha once ayni kididrn destek aldin mi memnunmuydumSebahat karadavut![]()
Kahvaltıyı değiştiremem hayattaki tek zevkim oFatmacım menü değişikliğine git.
Kahvaltı yerine yogurt içine Keten tohumu VS katabilirsin.
3 ögün yiyorsan 2 ye düşür. Ara yapıyorsan kaldır. Yapmıyorsan ekle. Akşam 18 den sonra sıvı harici bişi yeme.
Yani en iyi kendi menülerini dogru ve yanlışları sen bilirsin.
Hayir canim ilk, ama listelerini sevdimDaha once ayni kididrn destek aldin mi memnunmuydum
A. S.
Oynakcım kullandığın ilaçlar bulantı yapıyor diye biliyorum.
Hareketli bir hafta sonuna karşı sabit kalmak?? Regl falan yakınsaHaftasonu niyetliydim birde cuma gününden beri evde büyük temizlik var akşama kadar ayaktayim