• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:
Herkese hayırlı sabahlar ;)

Çok şükür bu sabah dinç ve bulantı olmadan uyandım :KK68:
Regl bitti ve tartıldım :confused: cumaya güzel rakamlar gorecegime eminim ;)

Hala canım pek bir şey istemiyor ama bu güzel bir şey benim için :D

Günaydın kızlar ben dün bütün günün içine ettim bildiğiniz tükürdüm yani

Önünde telafi edebilecek 3 gün var ;) Moral düşürmek yok ;)

Kız ben sana dr git demekten yıldım😂😂

canım bir dr gitsene, neden gitmiyorsun? Bin tane sebebi olabilir Allah korusun. Neden kendini bu kadar ihmal ediyorsun??

Canım doktora gitmiştim zaten ;) Şeker hapına tamda regl dönemi başlayınca bu kadar kötü oldum :( Normalde de regl maf ediyordu zaten

oynakbasi34 oynakbasi34 canım mide bulantın haplardan iştahsızlık ta haplardan uykun da şekerin yüksekliğinden 1 2 hafta ya değişir normale dönerler

Aynen öyle görünüyor çünkü regl bitti bulantılar da bitti :D hafif var oda haptan dolayı herhalde ;)

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:
Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Çok şükür bu sabah dinç ve bulantı olmadan uyandım :KK68:
Regl bitti ve tartıldım :confused: cumaya güzel rakamlar gorecegime eminim :KK66:

Hala canım pek bir şey istemiyor ama bu güzel bir şey benim için :KK70:

Önünde telafi edebilecek 3 gün var :KK66: Moral düşürmek yok :KK66:

Canım doktora gitmiştim zaten :KK66: Şeker hapına tamda regl dönemi başlayınca bu kadar kötü oldum :KK43: Normalde de regl maf ediyordu zaten

Aynen öyle görünüyor çünkü regl bitti bulantılar da bitti :KK70: hafif var oda haptan dolayı herhalde :KK66:
Haptan canım ben de ilk başladığımda öyleydim hatta yemek görünce midem bulandı geçiyor sonra baki kalan gaz oluyor 😆😆😆😆 ben hamile kalmadan önce insüline başladım üstüne 3 yıl daha kullandım 2 ay önce kontrole gittim 3 aylık kan sonucuna göre hapa geçirdi martta tekrar gidicem eğer haplar yeterli kalırsa devam yoksa iğneye tekrar başlıcaz

73.5 lanetli gibi pesimi birakmiyo deli olucam yauuu 😭😭😭😭
Sendemi içsen kekik suyu..hem yağlarin erimesine yardimcida oluyormuş...ben biraz limon suyu ile birlikte içiyorum...arada bir bitkisel çaylarinada biraz ilave ederek içiyorum..

Haptan canım ben de ilk başladığımda öyleydim hatta yemek görünce midem bulandı geçiyor sonra baki kalan gaz oluyor 😆😆😆😆 ben hamile kalmadan önce insüline başladım üstüne 3 yıl daha kullandım 2 ay önce kontrole gittim 3 aylık kan sonucuna göre hapa geçirdi martta tekrar gidicem eğer haplar yeterli kalırsa devam yoksa iğneye tekrar başlıcaz

İnşallah sırf ilaçla devam etme şansın olur ;)
Valla bende dün gazı fark ettim :D insallah oda geçer yakında

Dr gitmedimi Oynakcım?
İlaç kullanıyorsa gitti diye biliyorum...
Şeker için değil bulantı için git diyorum
Hemen
Sabahın 7 sinde kalktı, benide uyutmadı, şimdi o yatıyor, ben ibibik gibi oturuyom
Oyy yerler onu❤️ uyusun da büyüsün
Ben şeker hapının yorgan döşek yatırdığını hiç görmedim :( bence haptan deyip kestirip atmamak lazım. Sen de çok dikkat et kendine, hapını düzenli kullan. En korktuğum şey şu lanet şeker hastalığı. Allah düşmanıma vermesin

Back
X