- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Evet yarın da tartılacağızGünaydın herkese hayırlııı mutluluk dolu pazarlar :):) kahvaltımı yaptım bebeyle tepinmeceler yarın da tartılacak mıyız güzel hanımlar? Tartılacaksak çalışmaya başlamadan önce tartılam
Ben yni katıldım tanışamadık hayırlı olsun :) inşallah izinden döndüğünde booool bol tanışır kaynaşırız :)gunaydin kizceler nasilsiniz bakalim
ben cok sukur yeni eve tasindim badana olacak bu hafta sonra yerlesmesi falan 10 gune rahatlarim diye dusunuyorum.
kilo durumum cok feci tartida 3 gün önce 81.7 yi gördüm o şokla diyete başladım suan 79.2sanirim 75 le izine ayrilmistim. insallah izin kiloma gelip tekrar aranizda olucam en kisa zamanda
Çok geçmiş olsun geçen hafta biz de ailecek nezleydik oğlumun burnu tıkanınca serum fizyolojikle kendimi asasım geliyorKızlar hedef belirtmeyenler varhadi belirtin de onları da ekleyeyim
Bu arada Herkese hayırlı pazarlar
Dün biraz halsiz hissettim kendimi bir duş alayım daha iyi olurum dedimmeğer eşim gribini bana satmış Büyük kızımda dün burnum akıyor demeye başlamıştı şimdi ana kız yamulduk
geçmiş olsun ailecek size banuşumKızlar hedef belirtmeyenler varhadi belirtin de onları da ekleyeyim
Dün biraz halsiz hissettim kendimi bir duş alayım daha iyi olurum dedimmeğer eşim gribini bana satmış Büyük kızımda dün burnum akıyor demeye başlamıştı şimdi ana kız yamulduk
kolaylıklar diliyorum busem, evinde yavrunla mutlu huzurlu sağlıcakla oturun inşallah.gunaydin kizceler nasilsiniz bakalim
ben cok sukur yeni eve tasindim badana olacak bu hafta sonra yerlesmesi falan 10 gune rahatlarim diye dusunuyorum.
kilo durumum cok feci tartida 3 gün önce 81.7 yi gördüm o şokla diyete başladım suan 79.2sanirim 75 le izine ayrilmistim. insallah izin kiloma gelip tekrar aranizda olucam en kisa zamanda
Allah şifa versin canımKızlar hedef belirtmeyenler varhadi belirtin de onları da ekleyeyim
Kolay gelsin canımgunaydin kizceler nasilsiniz bakalim
1 nisann oy oy ne çabuk geçiyor zaman yahu. sibelcim napıyo acaba
Geçmiş olsun dikkat edinKızlar hedef belirtmeyenler varhadi belirtin de onları da ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?