Aramıza hoş geldin. :) Burada motive olarak çok rahat kilolarını vereceksin inan :)İsminiz: Ayşe
Yaşınız: 32
Boyunuz: 160
Mesleğiniz: Gıda Mühendisi
Şu an çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: Evli
Çocuk sayısı ve yaşları: 2 cocuk 7 ve 3.5 yaş
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: Samsun
Kilo alma hikayeniz : ilk gebeliğimde düşük tehlikemden dolayı kullandığım iğne ve ilaçlarla ciddi kilo artışım oldu. Daha sonra ki gebeliklerimde üstüne kattım haşimato troidim ve insülin direncim olduğundan kilo vermekte sıkıntı yaşıyrm
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlık problemlerinden dolayı ve dış görünüşüm
Bize kısaca kendinizi anlatırmısınız : evli iki çocuk annesiyim. Aile lojistik şirketinde üst düzey yönetici olarak çalışıyrm yarı zamanlı olarak.. Vaktimin çoğunu evde geçiriyorum. Kitap okumak ve film izlemek hayatımın vazgeçilmezleri
Daha önce herhangi bir takımda yarışmadım.
Şu anki kilom: 77
Hedef kilom :65
Hoşbulduk. İnş vericez.. Çok umutluyum bu guruptanAramıza hoş geldin. :) Burada motive olarak çok rahat kilolarını vereceksin inan :)
Hoşgeldin inşallah en kısa zamanda hedef kilona ulaşırsınİsminiz: Ayşe
Yaşınız: 32
Boyunuz: 160
Mesleğiniz: Gıda Mühendisi
Şu an çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: Evli
Çocuk sayısı ve yaşları: 2 cocuk 7 ve 3.5 yaş
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: Samsun
Kilo alma hikayeniz : ilk gebeliğimde düşük tehlikemden dolayı kullandığım iğne ve ilaçlarla ciddi kilo artışım oldu. Daha sonra ki gebeliklerimde üstüne kattım haşimato troidim ve insülin direncim olduğundan kilo vermekte sıkıntı yaşıyrm
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlık problemlerinden dolayı ve dış görünüşüm
Bize kısaca kendinizi anlatırmısınız : evli iki çocuk annesiyim. Aile lojistik şirketinde üst düzey yönetici olarak çalışıyrm yarı zamanlı olarak.. Vaktimin çoğunu evde geçiriyorum. Kitap okumak ve film izlemek hayatımın vazgeçilmezleri
Daha önce herhangi bir takımda yarışmadım.
Şu anki kilom: 77
Hedef kilom :65
Teşekkür edrimHoşgeldin inşallah en kısa zamanda hedef kilona ulaşırsın
İyi olan kazansın bebeğim
Senin şu puanlar beni benden alıyorNasılsınız güzel hanımlaaaR sporumu yaptım 145 puanı kaptım
Valla bakalım bu puanlar ne zamaana kadar gidecek yeni olmanın heyecanıSenin şu puanlar beni benden alıyor
KIZLAR NİSAN HEDEFLERİNİZİ YAZIN LÜTFEN
1 NİSAN HEDEFLERİ
Natsume (65,7) > 64
88prenses22 (89,3) >?
Obezzto (77,4) >?
Fatimatuz_zehra (62,3) > 61
MuMu85(72,7) > 68
nilsub(87,6) >?
Antepia27 (112,8) > 105
gezegenfeza (67,4) > 62
oynakbasi34 (113,9) > 110
Yasom7272(79,9)> ?
Mydestinyy (95,6) > 88
reklam (69) > 65
gülhan(60,3) >?
TombulAy (111,4 ) > 105
Not: Hedefleri 19 ŞUBAT güncel kilomuz üzerinden belirledik.
Listede yazdığı gibi 64
Yağını suyunu ölçenlerden almışsın, güle güle kullan canımGünaydin herkeze..dün gece tartiyi sipariş verdim...Perşembe günü elime geçecekmiş bildirdiklerine göre...birde cep telefonuyla bağlaniyormuş..yeni çikmiş galiba bu uygulama ..
Bende 67 den kurtulamadım, kararliyim bu hafta kıracağımSelamlar,
moni canim bi bakabilir misin ben izine ayrilabiluyor mzyum ?? 73 lanetli gibi pesimi birakmiyor geri geldi yine 72 den asagi inene kadar freede takilayim
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.. Başlangıçta belirtilen formu buradamı paylaşacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?