Birakmak zorunda degilsin canim kontrollü ve dengeli yemek önemli olanİki üç güne tamamen bırakıcam ekmeği.. Birden olmuyo..
Maşşsllah ayağına kuvvet2,5 saat yürüyüş 450 puan
Bilmem, yemek neki, nasıl birşey?Puhahahaa en çok yiyen bennnvalla menülerimi yazarken utanıyom neyse tartı utandırmadı Allahtan
Bu neyemek yiyoruz biliyorsun dimi yiyoruz yani iftar kısmında bir şey var mı peki inşallah vardır
36 saatlik açlığı haftada 2 yapıyım diyorumNapcan
Evet kaçamak yaptımKahve kacirmissin :)
Sana spor ayakkabı da dayanmaz. Bi sen bir de usain BoltAyak mı kaldı, altı yanıyor
2 degil mi zaten36 saatlik açlığı haftada 2 yapıyım diyorum
Yok 2 hafta haftada 1 gün2 degil mi zaten
He biliyorum geçen hafta löp löp yedindiKiz yemesene bak bana sensiz bisey yiyince icime sinmiocuma gunu bu sefer birinciligimi vermem ona gore
insallah canim cok sag olBen yni katıldım tanışamadık hayırlı olsun :) inşallah izinden döndüğünde booool bol tanışır kaynaşırız :)
Çok geçmiş olsun geçen hafta biz de ailecek nezleydik oğlumun burnu tıkanınca serum fizyolojikle kendimi asasım geliyortam bir işkence umarım çabucak toparlarsınız:)
sag ol monimmkolaylıklar diliyorum busem, evinde yavrunla mutlu huzurlu sağlıcakla oturun inşallah.
sag ol gezomKolay gelsin canım
obezim yedim valla annemde kaliyoruz sabah akşam yedik ama bitti daha ne kacamak ne bi sey bakin bu defa nasıl istikrarliyimSeni çok merak ediyordum busecim,iyi olduğuna sevindim. Ama o kilolara hiç sevinemedimneden o kadar kilo aldın ki
Açlıktan uyuyamadım miHayırlı geceler kızlar
Bu sefer hiç acıkmadım iyimiAçlıktan uyuyamadım mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?