• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben bugünkü menümü yazayım😃
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
2 kk beyaz peynir.
5 zeytin
2 dilim ekmek

akşam üstü
Domates çorbası
Tavuk şinitzel yanındaki patatesleri de yedim🤭
Soda

patates yediğim için başka bir şey yemedim bugün.
5000 adım 50 puan
2 litre de su içtim.
yarın için brokoli çorbası ıspanak yemeği ve et sote yaptım. Yarın sahalara muhteşem döncem❤️

Tebrik ederim canım, listeye girmişsin

Nazar boncuğun var ama birincilik benim, naber :lülülü:
Seni geçmem için totoma motor takıp tüm gün yürümem lazım😃 belki ileride o da olabilir tüm mesele komşu bulma da 😃 senin sırrın komşuların ve yürüyüş güzergahın bence:)
Birinciliğini tebrik ediyorum❤️

Beni buldu o daha gitmez buralardan yarışcaz biz😃😃😂

Gidemez kaptanım kalsın ben yencem daha onu😃😃

Yaaaa listeye girmişim çok mutluyuuummm❤️❤️❤️ Yüzdelerimiz bol olsun inşallahh

Aylarca nasıl giremedin kız hiç mi dikkat etmedin😂😃

Yaaa nazar boncuğum bile var çok mutluyum artık listelerde de varım yuppiii

Çok teşekkür ederim kaptanım. Ben ilk diyete 1 ocakta başladım 01.01.2021 o zaman tartıda tam 115.7 kiloyu görmüştüm. Belim ağrıyordu yerimden kalkamıyordum çirkindim suratım kötü beslenmeden o kadar yağlanmıştı ki. 1 ocakta karar verdim çok ilk bir ay devam ettim sonra sıkıldım bunaldım yapamıcam dedim diyetisyene başladım sırf bırakmamak için ama diyetisyene başladım ama içimden yapmak hiç gelmiyordu mutsuzdum. Sonra hadi başlayayım dedim motivasyon grubu ararken burasını buldum. Burası benim kırılma noktam oldu. Sizlerin arasında kilo vermeye başladım iyi ki beni aldınız aranıza❤️

Ben çarşamba perşembe de yoğun olmayıp yapabilseydim bak arayı nasıl açıyordum😃

Kaptanım sanırım bunun sebebi uzun süredir yarışmak insanlar uzun süre burada olunca alışıp sıkılıyorlar bize biraz da taze kan gerek❤️

Bu hafta spora tam gaz devam diyete de devam ediyorum inşallah güzel sonuçlar alacağız👍👍 başarabiliriiz ey takım

ay ben öğlen dışarıdaydım ne çok alıntı oldu🤭
Tosbiikk seni beni gaza getiriyorsun valla yavrum nasıl diyeyim 98 kiloydum verdim aldım bir ara bi acayip oldum verdiğim alıp veremiyordum şimdi daha çok dikkat ediyorum edicem de birde bende göbek var ama mide göbekten daha fazla hamile gibi duruyorum 😂bunun sebebi de kızım hiç aşağı inmedi kafa hep yukardaydı ters doğdu zaten 😂😂😂mucizem neyseee guzuuum sen gel bu hafta da benim rakibem olda bak seni nasıl dövüyorum puanlarımla

*** 10. TAKIM 717. ETAP ***

Natsume (66,5///%)
Fatimatuz_zehra (62,6///%)
Antepia27 (112,6///%)Bildirimde bulunmadı.
gezegenfeza(66,0///%)

oynakbasi34 (113,7///% )
Yasom7272(76,9///% )

Mydestinyy (94,0///%)
TombulAy (108,9///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

reklam (65,8)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
gülhan1(62,1)56,1kg ile Mezun olan üye, 21 şubat 2020 662. etap. ka değişikliği: perihan 00
Ayse_jik (77,9)Yeni üye, Tg: şubat 2021 Bk: H:
Listede adım yok 😭😭😭😭😭

Seni geçmem için totoma motor takıp tüm gün yürümem lazım😃 belki ileride o da olabilir tüm mesele komşu bulma da 😃 senin sırrın komşuların ve yürüyüş güzergahın bence:)
Birinciliğini tebrik ediyorum❤️
Teşekkür ederim
Aynen öyle, komşularım sağolsun

Back
X