• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Programda pazar günü serbest öğün vardı
Ben o hakkımı bugün kullandım.

Kahvaltı
Zeytin, peynir
Domates
Tuzlu fıstık

Akşam
1 kepçe madımak yemeği
3 minik patatesli, peynirli kızartma
1 dilim pasta

Su
1,5 lt

Spor
2 saat yürüyüş, yarım saati market gezme ( saymiyorum)
270 puan

Kahvaltı
Zeytin, peynir
Domates
Tuzlu fıstık

Akşam
1 kepçe madımak yemeği
1 dilim pasta

Su
1,5 lt

Spor
270 puan
Yarım litrede yeşil çayım vardı

Kahvaltı
Zeytin, peynir
Domates
Tuzlu fıstık

Akşam
1 kepçe madımak yemeği
1 dilim pasta

Su
1,5 lt

Spor
270 puan
Senin apa noldukine gezom??

Güünaydııın güzel hanımlar herkese mutlu huzurlu haftasonları diliyorum:) Akşama annemleri yemeğe çağırdım. Kadıncağız haftaiçi ben çalışırken oğluma bakıyor yoruluyor zaten bir de haftasonları hep yemeğe çağırır sağolsun arada bana da geliyorlar ayıp olmasın diye😃 kendi menümü ama ayrı planladım. Ispanağım, brokoli çorbam ve sotem var kafam rahat onlara pişireceklerimde gözüm yok. Uyanır uyanmaz suyumu içtiiim güne başladım. Birazdan kahvaltı merasimi. Öğlen de spor❤️ Haftasonu diye uğramamazlık yapmayın gelin konuşalım.

kaçamak yapan arkadaşlaaaar kaçamağı yapınca değil yapmadan önce yazın (şayet yiyince pişmanlık duyacağınız bir şeyse) el ele verip vazgeçirelim böyle daha sağlıklı yaparız. Sonra grup sessiz olmasın enerji sinerji aksiyon.
listeye girdiiim hakkını vermem gerek😃😂

Mydestinyy Mydestinyy kuzum kızın ne zaman ameliyat oluyor çok geçmiş olsun canım❤️ Hemen iyileşir inşallah

Ben bugün hiçbirşey yemedim, regl geldi.
Bu sabah ödem vardı, yürüyüşü onun için uzattım.
Yeşil çay ve biberiye demleyip içtim 1 lt.
Inşallah yarına faydası olur
Yürüyüşlerine hayranım canım
Hayırlı cumalar kızlar
2 haftadır takıma uğrayamadım . Çok yoğundum . Hastamız vardı . Sonrasında yatılı misafirim. Bir yandan pandemi dolayısıyla stres . Panik atağım geri döndü. Diyetten de hepten koptum tartılmadım da. Verdiğim tüm kiloları geri alacağım diye çok korkuyorum. Yoğunluğum biraz azaldı. Birazdan tartılacağım ve eski rutinime dönmeye gayret edeceğim.
Geçmiş olsun prensesim
Ay hiç uykum yok yarın kızım ameliyat olucak hem geniz eti hem bademcik küçültücek çok stresliyim
Geçmiş olsun canım

Günaydın 10.takım .herkese mutlu keyifli bir cumartesi olsun inşallah ❤️

valla bir senedir buraya mesaj atmaya alışmışım, telefonu elime alınca direkt kk açıyorum😭😭😭
Canııımmm mezuniyetini tebrik ederiiimm çoook sevindim el ver de biz de mezun olalım😃 başarının sırrını paylaşacaksın değil mi yazını okuyacağııım❤️

Bu aralar o kadar yoğunumki burası hep aklımda ama gelip yazamıyorum bazen okuyup çıkıyorum

moni moni kaptanım sitemlerinde o kadar haklısın ki insan kilo vermeyi önce kendi sağlığı kendi mutluluğu için istemeli ve hep söylediğim gibi bunu başarmanın yoluda iç disiplin azim ve kararlılıktan geçiyor

Hadi kızlar her gün yeni bir başlangıçtır yarını pazartesini ay başını yılbaşını beklemeden bugün karar verip sağlıklı hayata adım atmalıyız

Bu takımın ve moni moni kaptanımın benim üzerimde çok emeği var o yüzden bunları yazmak istedim

Yürüyüşlerine hayranım canım

Geçmiş olsun prensesim

Geçmiş olsun canım
Burda bahar havası var, bahar gelince hep böyle kendimi dışarı atarım geliyor. Birde eşim ve 1 oğlumun vardiyası uyuyor, sabah kalkıp işimi ve yemeğimi öğleye kadar yapıp bitirmiş oluyorum.
3 ten sonra baya zamanım kalıyor. Komşu beni, ben onu dürtüyoruz.

Seni gördüğüme sevindim, nasılsın saracağım, annen nasıl?

Back
X