- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Kuşum ne kızYok yok bu böyle olmayacak
Hem kuşumun yokluğu
Hem gecikme
Acayip uykum var
Mecburen 1 kupa kahve içeceğim
Tabiki de şekerli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuşum ne kızYok yok bu böyle olmayacak
Hem kuşumun yokluğu
Hem gecikme
Acayip uykum var
Mecburen 1 kupa kahve içeceğim
Tabiki de şekerli
Dün kuşumu kaybettim. Ellerimde can verdi minnoşumKuşum ne kız
Noooo imposibleeeeeeÖğğ diyorum şekerli miii hayır hayır şekersiz olsun![]()
Ay kıyamam ben de çok üzülüyorum o yüzden almıyorjmDün kuşumu kaybettim. Ellerimde can verdi minnoşum![]()
Hayatta içememNoooo imposibleeeeee
Annem de diyor daha alma insan cok üzülüyor diye ama napim cok seviyorum.Ay kıyamam ben de çok üzülüyorum o yüzden almıyorjm
Hahahahah aynı benim kızNeyse bugun destiny ve benden baska kimse yokboş kalmasin grubumuz yazayim
Simdiii
10 şınav
14 sn plank (15.saniyede oglum sirtimda ucak surmeye başladı da :)
11 mekik
100 kez kollar yukari asagi
Yaptim
Dün kuşumu kaybettim. Ellerimde can verdi minnoşum![]()
Kk de bütün formlara girdim yeminle bi cinsellik kalmıştı girmediğim oraya da girdim![]()
Kız neler var neleeeerrrr aaaayyyDaha bende bugün arkadaşla konuştum aynı şeyiÇok severim havyanlari ama ya kaybedersem alışınca diye istemiyorum çünkü ailenin Ferdi gibi oluyorlar
Arkadaşın kedisi vardı anam öldüğünde bende ne ağlamıştım ki kendi 3 ay kendine gelememişti
Allah yardımcınız olsun canım
![]()
![]()
kız terbiyemiz bozulur tübe
Çok geçmiş olsun canım tedavinin ihmal etme sağlıktan önemli bir şey yokSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı günler
Cumadan beri fenalardayimOmuzumun ağrısı gün geçtikçe beter oldu hatta iki gecedir sabahliyordum ağrıdan
sabah eşim hemen hastaneye götürdü beni sağ olsun
Bana kalsa masraf çıkmasın diye az daha beklerdim ama kalayi yiyince hiç itiraz etmeden gittim tabi
Maalesef kemigimde yamukluk varmışçarpmaya bağlı olabilir yada doğuştan dedi ama doğuştan olduğunu sanmam yoksa çok daha evvel sıkıntı yaratirdi dedi
yamukluk yüzünden diğer kemiğe baskı yapıyor ve kaslarda suruntumeye bağlı incelme oluşmuş.
Kortizonlu iğne yapılmıştı geçmişte dediğimde ben tavsiye etmem ancak ağrıyı öteler ve durumu daha kötü hale getirir dedi
4 tane ilaç verdi bir tane de Krem birde fizik tedavi tavsiyesinde bulundu ama bu da gecirmezse kesinlikle ameliyat şart dedi
Fazla yormak da yasak şimdilikzaten ara ara sağ kolum komple uyuşuyor parmaklara kadar.
Şimdilik hemen ilaçlara başlıyor ve uygun fizik tedavi yapan yer arayacağım insallah gerek kalmaz ameliyata
Kızçelerrr napıyorsunuz
Çoktan içtim kahvemi kendi ellerimle bdv okuyorumBen ilaçlarımı içip köşe minderi pozisyonumu aldımbirazdan kızlara şekersiz kahve siparişi veririm
![]()
Hahahahahaha şimdi küfür edicem zaten bu tartılara sorunları ne bizleMydestinyy guzelim hani bugün dedin ya tarti arti gosteriyot firlatip atacagim diye. Bu benim bu grupta meshur lafımdır☺
Kuzenim geldi,yani kendisi 49 yasinda ama 25 yasinda kiz gibi. Bir tartilayim dedi 58.8 çıktı.
Ayyy 1 kilo almışıımmmm dedi
Neyse gitti o sonra ben tartildim 83.8
Dedim ki tarti ona 58 de bana mi 83
Bal gibi de tombişsın dedim kendime
Tartinin bi suçu yok yani :)