• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim benim ilk diyete başladığımda benimde zor oldu seker istegimi durduramadım fakat ben kendi yöntemlerimle az kalorisiz şeyler yaparak inan astım 20 gün çok zorlamışsın bilirim ve anlıyorum sonra isteğin yok olacak ve sağlıklı yaşama geçtikçe tamamen yok olacak yeterki iste kadınların başarıya yapamayacağı Hic bisey yoktur.
Off gaza bak😂 çok fena gaza geldim🤣

Ben tatlı istegimi böyle kestim üç ay ve kendim yaptığım granoladan tatlı ihtiyacını epey aldim
Bende hurma,kuru incir,kuru kaysi vs yiyorum ara öğünlerde içine ceviz veya yer fıstığı koyuyorum fıstık ezmesi de güzel olur bence ama ben eve alırsam çok yerim diye şimdilik cevizle idare ediyorum

Hedefim 78 boyum 1.85 çünkü

Off gaza bak😂 çok fena gaza geldim🤣
Olucak dee olucak çok hirsliyimdir hayatım boyunca istediğim herşeyi elde ettim bunuda yapicam çok zorluklar yaşadım yaşamadı.mmi kilom durdu 20 gün hiç veremedim bozmadım moralimi beslenmeli degistirdim sporu bir surebiraktim tıkır tıkır kilolar gitti .yeterki iste.

Yok yok bu sefer beyinde bitirdim inşallah olacak 😄
Önemli olanda bu kızlar benim yaşım 41 ve hashimato hastasiyim veremem diye düşünürken bir baktım veriyorum gelrisi geldi zaten ben doktorlarımın kontrolünde zayifliyorum ve glutensiz besleniyorum glutenli hiç biseykullanmiyorum

Sen menü yazmaya başla
Nerde hata yaptığını bulmaya çalışırız
Ben bir ara şeker ve hamuru çıkardım hayatımdan o çok iyi bence. Sebzelerden pek haz etmem arada yerim. Genel olarak yoğurdun içine ya haşlanmış patates ya da haşlanmış nohut koyar yerim. Bi öğün köfte-tavuk-balık yerim. Öyle işte.

Önemli olanda bu kızlar benim yaşım 41 ve hashimato hastasiyim veremem diye düşünürken bir baktım veriyorum gelrisi geldi zaten ben doktorlarımın kontrolünde zayifliyorum ve glutensiz besleniyorum glutenli hiç biseykullanmiyorum
Kesinlikle öyle kendi adıma konuşuyorum beynin obezmis benim meğerse diye düşünüyorum bende ya ben şimdilik ekmek yiyorum ama çok değil bakalım ne olacak

Back
X