- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
Doğru diyorsun da bu işte olan hep çocuklara oluyor o sebebten eğer koca kişisi çok haddini aşan biri değilse sabır herzaman iyidirKangren olan kolu baştan kesmek gerek çocuğum var susayım demesin kimse mutlu etmiyorsa varsa kötü huyları aydeeeeee güle güle sen sağ ben selamet demek lazım kapı ahanda orda diyeceksin hep erkeklermi kapıyı gösterecek bir kerede kadın kapıyı göstersin byybeee diyeceksin
Çok gaza geldim hedef kilomu 52 yapacam senin gibi zap sayıp olucam bank görürsün yaparimmmm
Kız azcik kilo al gel vallahi hırs ettim 52 ye dusucem yaparimmmmmmmKıızlarrr izin verirseniz gazınız olmak istiyorum
Ama nazar tütününüzüde telefona yapmanızı.
Her türlü lince açığım eleştiri eleştiridir pata küte de yapmayın tabi.
Şimdi esaslı gazım geliiiyor
En son 52 kilo idim yürüyüşlerle(herhangi bir spor amaçlı değildir)düşmüste olabilirim zaten tartılmamıda istemezsiniz diye düşünüyorum.
Siz hatunlar da pilates topu değilsiniz hoş ya da bi hacı yatmaz elbet değil mi?
Şimdi inşallah kilo alırsın şuna bak ya ukala diyenleriniz olabilir hepsine çok amin .
Daha gaz verebilirim eğer beni gaz gurusu seçerseniz
geldin bile, hoşgeldinBende gelim mi?ama nasıl gelcem anlamadım ben
Benimde canim soylediklerim ailesine zarar veren kişiler için söyledim asla bende istemem kimsenin mutsuz olmasını dövüyorsa.rizkini kumarda yiyorsa aldatiyorsa susulmamasi taraftariyim byyeeee diyebilmeli bu durumlarda kadin cocugu icin ayakta kalmali.Doğru diyorsun da bu işte olan hep çocuklara oluyor o sebebten eğer koca kişisi çok haddini aşan biri değilse sabır herzaman iyidir
Ben evliliğin yıkılması taraftarı olan biri değilim. Tabii aldatma kumar alkol siddet(psikolojisi dahil) yoksa
gaz guru'muz hoşgeldin gazla biziKıızlarrr izin verirseniz gazınız olmak istiyorum
Ama nazar tütününüzüde telefona yapmanızı.
Her türlü lince açığım eleştiri eleştiridir pata küte de yapmayın tabi.
Şimdi esaslı gazım geliiiyor
En son 52 kilo idim yürüyüşlerle(herhangi bir spor amaçlı değildir)düşmüste olabilirim zaten tartılmamıda istemezsiniz diye düşünüyorum.
Siz hatunlar da pilates topu değilsiniz hoş ya da bi hacı yatmaz elbet değil mi?
Şimdi inşallah kilo alırsın şuna bak ya ukala diyenleriniz olabilir hepsine çok amin .
Daha gaz verebilirim eğer beni gaz gurusu seçerseniz
❤❤❤❤❤Bu arada sabahtan beri temizlikle uğraşıyordum maşallah grup dolmuş hepiniz hosgeldiniz
| SPOR | SÜRE/ADET | PUAN |
|---|---|---|
| NormalYürüyüş | dk | 2 Puan |
| Tempolu Yürüyüş | dk | 3 Puan |
| Leslie | dk | 3 Puan |
| Eliptik | dk | 4 Puan |
| Yüzme | dk | 4 Puan |
| Jillian | dk | 3 Puan |
| Cardio | dk | 4 Puan |
| Zumba | dk | 3 Puan |
| plates | dk | 3 Puan |
| Step | dk | 3 Puan |
| pump it up | dk | 3 Puan |
| Squat | 50 adet | 25 Puan |
| Bisiklet | dk | 3 Puan |
| Bölgesel çalışmalar | dk/ 50 adet | 2 Puan/30 puan |
| İp atlama | 15 Adet | 2 Puan |
| adım | 5000 | 50 Puan |
| temizlik/dip bucak | 1 saat | 50 Puan |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?