- 10 Eylül 2020
- 630
- 2.437
- 33
- 40
Ok.Gün sonunda önce menü
Sonra su
Sonra spor yaz kafamız karışmasın
| SPOR | SÜRE/ADET | PUAN |
|---|---|---|
| NormalYürüyüş | dk | 2 Puan |
| Tempolu Yürüyüş | dk | 3 Puan |
| Leslie | dk | 3 Puan |
| Eliptik | dk | 4 Puan |
| Yüzme | dk | 4 Puan |
| Jillian | dk | 3 Puan |
| Cardio | dk | 4 Puan |
| Zumba | dk | 3 Puan |
| plates | dk | 3 Puan |
| Step | dk | 3 Puan |
| pump it up | dk | 3 Puan |
| Squat | 50 adet | 25 Puan |
| Bisiklet | dk | 3 Puan |
| Bölgesel çalışmalar | dk/ 50 adet | 2 Puan/30 puan |
| İp atlama | 15 Adet | 2 Puan |
| adım | 5000 | 50 Puan |
| temizlik/dip bucak | 1 saat | 50 Puan |
hoşgeldinBeni de alır mısınız takiminiza 87 kilo civariyim
Senin gibi olmak isterdim yiyim yiyim kilo almayayım yok amacım ben kendimi bildim bileli diyet yapıyorum ne şanslısın kardeşim yaaaaMerhaba ben yiyip yiyip kilo alamayan ama almaya çalışan ah ah o kilolarınızdan bana gelse diyen dünyalı.
En gıcık olduğunuz kadın tipi ama bir o kadar da masum .
Bildiri üzerine yorum yapıyorum siz değerli arkadaşlara selam olsun bol şanslar
Başarırsın benim gibi hasimato hemde ileri derece hasimato hastası 22 kilo verdiyse sende basarirsinTeşekkür ederim insallah başarabilirim
Ayy inşallah:)) Çok tebrik ederim seni de çok iyi vermişsin. Nasıl yaptın neler yedin içtin ? Zayiflayinca ilaç dozunu azalttı mi doktorunuz?Başarırsın benim gibi hasimato hemde ileri derece hasimato hastası 22 kilo verdiyse sende basarirsin
Ahhh be canim senin gibiydim sonra kafamda bitirdim kendi kendime destek almak için doğru yerdesin önce kendine lütfen hedef koy yaz çiz inan zor deil zorlamışsın doğru hedef koydugun sürece kendine bir kere başlarsan gerisi geliyor inan bak.sonra kilo vermeye basladigini gordugunde dahada hirslanacaksinbende vermek istiyorumm kilo ama yapamıyorum olmuyo çok zorlanıyoum birileri bana yardım etsin(
hoşgeldinbende vermek istiyorumm kilo ama yapamıyorum olmuyo çok zorlanıyoum birileri bana yardım etsin(
Hoş geldin o zamanMerhaba ben de aranıza katılabilir miyimİrademe sahip çıkamıyorum, bu kiloları veremiyorum dediğim anda bu konunun bana bildirim olarak gelmesi bence bir işaret
hoşgeldinMerhaba ben de aranıza katılabilir miyimİrademe sahip çıkamıyorum, bu kiloları veremiyorum dediğim anda bu konunun bana bildirim olarak gelmesi bence bir işaret
Saol canim benim ben doktorumla beraber hareket ediyorum glutenli herseyi kestik ilacımı düzenli alıyorum bol bol sabah kahvaltısında dereotu yiyorum yumurtayı hiç eksik etmedim ara öğünleri asla atlamadım herşeyden yiyorum fakat porsiyonları kestim ilk başladığımda 5 kasik yemekle başladım sonra midemin küçülmesiyle ve yinelemeye baslamamla birlikte 3 kasik oldu.glutensiz unlar yemekler satın aldım onlarla besleniyorum selenyum kaynağı çiğ kabak çekirdeği yiyorum.kuruyemisler hep çiğ 5 er adetle başladım 8 e çıkardım çünkü zayıfladıkça vücudun daha çok ihtiyacı oluyor. Kek börek tarzı şeyleri kendim glutensiz unlarla yapıyorum mercimek unu nohut unu gibi tatlı ihtiyacını ham kakao ile yaptığım organik tarcın elma ve bal ile yaptığım düşük kalorili şeylerden karşılıyorum kuru erik kuru kayisi bunlar hasimato için çok faydalı içindeki şeker yetiyor.canim şekerli içecek istesede 2 hurmayı sıcak suda islatiyorum hurmalar iyice eriyince suyunun içine yarim kasik tarcın atıyorum al sana doğal şekersiz içecek. Sabah turk kahvemin icine 1 cay kasigi hindistan cevizi yagi atiyorum metabolizmayi hizlandiriyor gobek bolgemdeki yaglar spor ve buunun sayesinde gitti. Sabah kalkar kalkmaz limonlu su iciyorum.2 koca bardak yemeklerimi aci yapiyorum ki metabolizmam calissin alistim ilk baslarda yiyemiyodum sonra alisiyosun hashimato doktorum bana bol bol su ic demisti 3 bucuk litreye yakin su iciyorum ben.duzensizdi diyetten once surekli hastanedeydim simdi halsizligim gitti degerlerimin dengesizligi gitti simdi sabit ilaci omur boyu icecegimiz icin saatlerine cok dikkat ediyorum 40 dakka sonra kahvalti ediyodum ilactan sonra simdi 30 dakkika düşürdü.Ayy inşallah:)) Çok tebrik ederim seni de çok iyi vermişsin. Nasıl yaptın neler yedin içtin ? Zayiflayinca ilaç dozunu azalttı mi doktorunuz?
Evet benimde safra değerlerim sıkıntılı strese bağlı seker çıkacak gibi lakin doktora gitmiyorum pandemi bahanesiyle hayırlısı sağlıklı mutlu günlereBir yandan çok şanslısın canım
Diğer yandan yinede zararlılara fazla yönelme ki kalp ve damarlar sağlığını yitirmesin.
Benim görümcede öyle , aynı yaşlardayız.
Tansiyon, depresyon, vertigo var, şeker oldu olacak.
Allah herkesi korusun, amin
İnsanoğlu her zaman tersine döngüSenin gibi olmak isterdim yiyim yiyim kilo almayayım yok amacım ben kendimi bildim bileli diyet yapıyorum ne şanslısın kardeşim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?