Vallahiiii tebrik ederim seni ❤❤❤❤❤Yapacak birsey yok canm sağlık için en azından ideal kilomu a gelene kadar ayrı yiyeceğiz. Sonra normale döneriz.
Ama sen yesillenmissin artıkseni zayf gözüyle görebilirim. Sen eşimle gönül rahatlığıyla ye bence.
Bende 3 gündür 5 te kapatıyorum. Tek başıma yiyiyorum vallahi napim 6 7 bana çok geç geliyor. Ve sistem çok güzel verdiroyor. Kilomu verince gene beraber yeriz nolcak
Canım benm sporlariyazmamissin dün 1 saat yuruyus ve yarım saat leslie yaptım. Paylaştım ama resim olarak paylaştım oyuzden gormemissindir
Zumba hangisini yapiosun canin
Siz düzeninizi kurmussunuz maşallah nasıl rahat hissederseniz en güzeli oHaklisin herkesin farkli be canim bugün erken yiyecem mesala esimin nobeti var bugunerken yiyebilicem o sen ye dedi erkenden 9 da bitecek aksam sen osaate kalma dedi
bu siteye üye olduğumdan bu yana üçüncü takımımŞunu anladim galiba öbür takim larda baya azimliler var
maşallah devamı gelir inşallahGunaydın arkadslarrrrr
Bu hafta rekora hazır mıyızzzzzz
İlk gun giden - 500gr wuhuuuu
İnşallah hedef cumaya kadar 75 kilidini açmak
Aşk sen nelere kadirsindermişim:))))
Kızlar ben gene 300 gr eksi çıktım ve ben şunu anladım 5 ten sonra yemez iseniz muhteşem sonuç elde ediyorsunuz ve hergunyemediğiniz suredede herzaman kinden bir tık fazla su içilecek. Ve hareket Tabiki çoookk mutluyum yıllardan 72 yi görmemiştim yahhhh
Dünde uzun süredir görmeyen sınıf velileri gördü benim. Dediler vallahi tanıyamadım seni dediler Yaaaaaaa aa amaaa ya bu nasıl mutluluk. Bence herkes toparlanması ve bu hafta 1ci olmalıyız.
Tam harika gidiyorum gene pazartesi regil günü geldi ya. Ödeme dolu am gene. Neyse yeşil çay ıcicem artık napim. Hele o tatlı krizi beni benden alıyor. Sütlaç yapicam yada puding. Bakayım hangisinin kalorisi düşük. Pazartesi en az 1.5 saat yurumeliyim regli olmadan. Sansliyimki yürümek bile bana inanılmaz yarıyor. Ağır sporlar hiç bir zaman gerek duymadi vücudum.
şöyle yapabilirsin: ana yemeğini erken yersin. eşinle masada da ara öğün yapabilirsin.Oylede benim esim isten 6 da cikiyor gelmeside 1 saat suruyor ben en gec 8 de yemek isini bitirmis oluyorum ama indan ayri yemekte olmuyor bir kac gundur is yigunlugu nedeniyle sekizde evde oluyor ben yemegimi bitirmis oluyorum oda beni neden beklemedin falan diyor olmuyor maalesef 5 te yemek isini bitirmek.if te kolay gidiyor kilolar if in saatleri bana uymuyor bizde kahvalti en gec sekizde biter oglen yemegi saati en gec 13.30 aksam yemegi yazin bazen 10 bile oluyor benim esim tek yemek yemekten nefret eder oyuzden ona masada eslik ederim saat kac olursa olsun diyet yaptigimdan beri gec geldiginde kendi yer yemegini üzülüyor bende onu uzmemek icin ayak uyduruyorum olmuyor maalesef en gec 17.00 isi maalesef haftasonlari gec kahvalti en gec 13.00 de kahvalti ve aksam yemegi saat 22.00 i buluyor
ben varımHu huu tanıdık kimse varmı diye bı bakayım dedim nasılsıniz hanımlar. Nasıl gidiyor.
Super fikir bu vallahiiiibu siteye üye olduğumdan bu yana üçüncü takımımneler gördüm neler
maşallah devamı gelir inşallahaşık mı oldun kız baby
o tür durumlarda puding ve sütlaç yapma canım. emeğini boşa harcama. hurma arası ceviz ya da şekersiz fıstık ezmesi harikulade oluyor.
şöyle yapabilirsin: ana yemeğini erken yersin. eşinle masada da ara öğün yapabilirsin.
ben varım
vay kaçak nerelerdesinHu huu tanıdık kimse varmı diye bı bakayım dedim nasılsıniz hanımlar. Nasıl gidiyor.
Ben varım napiosun nerelerdesin buralardan uzaklaşma mezunu oldun gittinHu huu tanıdık kimse varmı diye bı bakayım dedim nasılsıniz hanımlar. Nasıl gidiyor.
Ya canım geçen ceviz aldık o bile kaç para olmuş. İnan kısa çalışma ödeneği ile geciniyoruz şuan. Oyuzden çok çerez kuruyemis tarafına yonelemiyorum çok pahalandi onlar ya. Eşimde çok gdrke görmediği için sadece temel şeyleri alalım diyor. Ayrıca ben kendimi çok kısıtlama taraftarı değilim. Buz sefer daha çok yiyesim geliyorbu siteye üye olduğumdan bu yana üçüncü takımımneler gördüm neler
maşallah devamı gelir inşallahaşık mı oldun kız baby
o tür durumlarda puding ve sütlaç yapma canım. emeğini boşa harcama. hurma arası ceviz ya da şekersiz fıstık ezmesi harikulade oluyor.
şöyle yapabilirsin: ana yemeğini erken yersin. eşinle masada da ara öğün yapabilirsin.
ben varım
doğrudur canım. Allah kolaylık versin. kuruyemiş gerçekten tavan yaptıBen varım napiosun nerelerdesin buralardan uzaklaşma mezunu oldun gittin
Ya canım geçen ceviz aldık o bile kaç para olmuş. İnan kısa çalışma ödeneği ile geciniyoruz şuan. Oyuzden çok çerez kuruyemis tarafına yonelemiyorum çok pahalandi onlar ya. Eşimde çok gdrke görmediği için sadece temel şeyleri alalım diyor. Ayrıca ben kendimi çok kısıtlama taraftarı değilim. Buz sefer daha çok yiyesim geliyor
Buralardayım bu aralar ablammmmvay kaçak nerelerdesin
Gittim mi geldim mi bende bilmiyorum geçmişe şöyle bir baktım da hep oyalanmisim. Geçen yıl bu zamanlar 76-77 miş sizler nasılsınız özledim sizleri uzaktaki arkadaşlarimsiniz uzak olmayanBen varım napiosun nerelerdesin buralardan uzaklaşma mezunu oldun gittin
Ya canım geçen ceviz aldık o bile kaç para olmuş. İnan kısa çalışma ödeneği ile geciniyoruz şuan. Oyuzden çok çerez kuruyemis tarafına yonelemiyorum çok pahalandi onlar ya. Eşimde çok gdrke görmediği için sadece temel şeyleri alalım diyor. Ayrıca ben kendimi çok kısıtlama taraftarı değilim. Buz sefer daha çok yiyesim geliyor
Insallah canım benim:)maşallah devamı gelir inşallahaşık mı oldun kız baby
olsun öyle deme. hiç belli olmaz bu işler. hakkınızda hayırlısı olsun. çok sevindimInsallah canım benim:)
Aşıķ olmus olabilirim zira senelerdir aşk yuzu görmedimya şaka bir yana eskiden de hoslandigim biriydi kendini bana saklamış dermişim
Ya bakalim ya oyle takiliyoz henüz bir sey yok gibi
spor en iyi terapidir insanabugün sabahtan bu yana bir tuhaftım nedense. aslında normal uyudum. ne az ne de çok ama başımda bir ağırlık vardı. herşeye karşı bir isteksizlik. tabi kaç haftadır sınırlı hareket ve yürüyüş. ister istemez vücut ağırlaşıyor ve psikolojik yönü de var. az önce azcık spor yapayım dedim. yok isteksizim. sonra bir fırladım yerimden gittim ev spor ayakkabılarımı giydim. biraz leslie yaptım ama birden heveslendim. çok iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?