Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Vallahiiii tebrik ederim seni ❤❤❤❤❤

Şunu anladim galiba öbür takim larda baya azimliler var
bu siteye üye olduğumdan bu yana üçüncü takımım neler gördüm neler
Gunaydın arkadslarrrrr
Bu hafta rekora hazır mıyızzzzzz
İlk gun giden - 500gr wuhuuuu
İnşallah hedef cumaya kadar 75 kilidini açmak
Aşk sen nelere kadirsin dermişim:))))
maşallah devamı gelir inşallah aşık mı oldun kız baby

o tür durumlarda puding ve sütlaç yapma canım. emeğini boşa harcama. hurma arası ceviz ya da şekersiz fıstık ezmesi harikulade oluyor.

şöyle yapabilirsin: ana yemeğini erken yersin. eşinle masada da ara öğün yapabilirsin.
Hu huu tanıdık kimse varmı diye bı bakayım dedim nasılsıniz hanımlar. Nasıl gidiyor.
ben varım

Super fikir bu vallahiiii

Hu huu tanıdık kimse varmı diye bı bakayım dedim nasılsıniz hanımlar. Nasıl gidiyor.
Ben varım napiosun nerelerdesin buralardan uzaklaşma mezunu oldun gittin
Ya canım geçen ceviz aldık o bile kaç para olmuş. İnan kısa çalışma ödeneği ile geciniyoruz şuan. Oyuzden çok çerez kuruyemis tarafına yonelemiyorum çok pahalandi onlar ya. Eşimde çok gdrke görmediği için sadece temel şeyleri alalım diyor. Ayrıca ben kendimi çok kısıtlama taraftarı değilim. Buz sefer daha çok yiyesim geliyor

doğrudur canım. Allah kolaylık versin. kuruyemiş gerçekten tavan yaptı
o zaman sütlaç yap. az yersin. üstüne tarçın eklersin.

bugün sabahtan bu yana bir tuhaftım nedense. aslında normal uyudum. ne az ne de çok ama başımda bir ağırlık vardı. herşeye karşı bir isteksizlik. tabi kaç haftadır sınırlı hareket ve yürüyüş. ister istemez vücut ağırlaşıyor ve psikolojik yönü de var. az önce azcık spor yapayım dedim. yok isteksizim. sonra bir fırladım yerimden gittim ev spor ayakkabılarımı giydim. biraz leslie yaptım ama birden heveslendim. çok iyi geldi.

Gittim mi geldim mi bende bilmiyorum geçmişe şöyle bir baktım da hep oyalanmisim. Geçen yıl bu zamanlar 76-77 miş sizler nasılsınız özledim sizleri uzaktaki arkadaşlarimsiniz uzak olmayan

maşallah devamı gelir inşallah aşık mı oldun kız baby
Insallah canım benim:)
Aşıķ olmus olabilirim zira senelerdir aşk yuzu görmedim ya şaka bir yana eskiden de hoslandigim biriydi kendini bana saklamış dermişim
Ya bakalim ya oyle takiliyoz henüz bir sey yok gibi

Insallah canım benim:)
Aşıķ olmus olabilirim zira senelerdir aşk yuzu görmedim ya şaka bir yana eskiden de hoslandigim biriydi kendini bana saklamış dermişim
Ya bakalim ya oyle takiliyoz henüz bir sey yok gibi
olsun öyle deme. hiç belli olmaz bu işler. hakkınızda hayırlısı olsun. çok sevindim

spor en iyi terapidir insana

Sabah kahvaltisi
Yulaf tost

Ara öğün
Nescafe
5 çiğ badem

Öğlen yemeği
Kinoali salata

Ara öğün
Ketojenik tarhana kraker

Aksam yemegi
Kabak spagetti
Yoğurt

Su
2.5 litre
3 tamamlarim geceye kadar

Spor
1 saat yürüyüş 60×3 180 puan
Sitede 45 dakika yürüyüş 45×3 135
Toplam 315 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…