Bu güzel canım normal. Ama 3 dakika yeter mi pekibir bakın derim. zumba olarak temposu iyi bence. anormal hızlı değil.
Canım ideal kilona hemencik iniyosun he takipteyim. Senle rakiptik ben de 3 kilo alıp gelmiştim 76 idim sanırım. Büyük hata etmişim ideal kiloma inmeden gitmişim lastik. Gibi uzatmisim çok pişman oldum. Sen de hemencik toparlan canmGittim mi geldim mi bende bilmiyorum geçmişe şöyle bir baktım da hep oyalanmisim. Geçen yıl bu zamanlar 76-77 miş sizler nasılsınız özledim sizleri uzaktaki arkadaşlarimsiniz uzak olmayan
kesinliklespor en iyi terapidir insana
afiyet olsun. menün çok güzel maşallah. tarhana krakerini kendin yaptıysan tarifini yazabilir misin?Sabah kahvaltisi
Yulaf tost
Ara öğün
Nescafe
5 çiğ badem
Öğlen yemeği
Kinoali salata
Ara öğün
Ketojenik tarhana kraker
Aksam yemegi
Kabak spagetti
Yoğurt
Su
2.5 litre
3 tamamlarim geceye kadar
Spor
1 saat yürüyüş 60×3 180 puan
Sitede 45 dakika yürüyüş 45×3 135
Toplam 315 puan
3 dk az tabi. ama arada metabolizma hızlanması için bile yapılabilir.Bu güzel canım normal. Ama 3 dakika yeter mi peki
Canım ideal kilona hemencik iniyosun he takipteyim. Senle rakiptik ben de 3 kilo alıp gelmiştim 76 idim sanırım. Büyük hata etmişim ideal kiloma inmeden gitmişim lastik. Gibi uzatmisim çok pişman oldum. Sen de hemencik toparlan canm
Puanlarını yaz canım evet görmemişimYapacak birsey yok canm sağlık için en azından ideal kilomu a gelene kadar ayrı yiyeceğiz. Sonra normale döneriz.
Ama sen yesillenmissin artıkseni zayf gözüyle görebilirim. Sen eşimle gönül rahatlığıyla ye bence.
Bende 3 gündür 5 te kapatıyorum. Tek başıma yiyiyorum vallahi napim 6 7 bana çok geç geliyor. Ve sistem çok güzel verdiroyor. Kilomu verince gene beraber yeriz nolcak
Canım benm sporlariyazmamissin dün 1 saat yuruyus ve yarım saat leslie yaptım. Paylaştım ama resim olarak paylaştım oyuzden gormemissindir
Zumba hangisini yapiosun canin
Sanırım şuan aramızda 10 kilocuk varBu güzel canım normal. Ama 3 dakika yeter mi peki
Canım ideal kilona hemencik iniyosun he takipteyim. Senle rakiptik ben de 3 kilo alıp gelmiştim 76 idim sanırım. Büyük hata etmişim ideal kiloma inmeden gitmişim lastik. Gibi uzatmisim çok pişman oldum. Sen de hemencik toparlan canm
yuvaya dön madem yaz geldiBuralardayım bu aralar ablammmm
Yine kilo aldım
Temmuz da düğün var motorları yagladim
O kadar istikrarlı ziyaret edemiyorum Ablam gelirim ama.yuvaya dön madem yaz geldi
Zumba class diye biryer var YouTube da incele çok eğlenceli hareketi kaçırdım derdi yok hemdebir bakın derim. zumba olarak temposu iyi bence. anormal hızlı değil.
Bu kadinin luis fonsi despacito sarkisiyla olan zumbasi muthis 3 kere aynisini yapsan yoruliveriyosunZumba class diye biryer var YouTube da incele çok eğlenceli hareketi kaçırdım derdi yok hemde
GünaydınBu kadinin luis fonsi despacito sarkisiyla olan zumbasi muthis 3 kere aynisini yapsan yoruliveriyosun
Gunaydin canim vallahi youtube da zumba kalmadi yapmadigim herhalde benimdeGünaydın
1 kereden öte gidemedim daha
mezun ettik ama buralarda, bu ara taşınma tadilat işleriyle uğraşıyor.O kadar istikrarlı ziyaret edemiyorum Ablam gelirim ama.
Feza abla ne oldu gitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?