yasını 30 görünce sasırdım göstermiyorsun![]()
30 bitti aslında şekerim Ağustosta, artık yılbaşı itibariyle 31 derim ben..

Teşekkürler bu arada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasını 30 görünce sasırdım göstermiyorsun![]()
Merhaba kızlar,
Ben de 29 yaşındayım deniz taşımacılıgı alanında calısıyorum .
Anadolu yakasında oturuyorum.
1,5 sene once 60 kg olarak basladıgım evlilik hayatıma su sıralar 71 72 kg aralıgında devam ediyorum :)))
Yavastan bebek sahibi olma zamanı geldiginden kendimi saglıklı beslenme ve spora vermis durumdayım daha tartıda cok etkisini goremiyorum ama sabır sabır diyorum.
Yediklerime gelirsek
Pazartesi :
Sabah :Kepekli domatesli beyaz peynirli Tost
Oglen : Patlıcan musakka - bulgur - yogurt
Aksam : Izgara tavuk ve bilumum ızgara sebze ( sogan - domates - biber - ananas ( ızgarası cok lezzetli oluo tavsiye ederim )
nerdeyse 2 saat spor
50 dk yurur gelirim dedim
spor hocası yeter artıkkk sadece yuruyup kacmak yok dedi
10 dk ısınmak icin yürüdükten sonra 1 saat aletli ve aletsiz cesitli fitness hareketleri ile canıma okudu yetmedi simdi de 40 dk daha yuruyeceksin dedi hala agrıyor her tarafım .)
Salı:
Sabah: Dardanel in hazır sandviclerinden yemek zorunda kaldım yanına cay
Oglen : Karısık zeytinyaglı tabagı
Aksam Corba + Biftekli Salata
Bu aksam gene spor gunum haftada 3 verdi simdilik ocak ayına kadar boyle devam edicekmisim .
Evet yarım gün evde olmak büyük avantaj da insan tembel olunca pek bi işe yaramıyorhafta sonları yada akşam yapmayı denedin mi peki?ben yapıcam mesela birazdan
![]()
Ödülü hak etmişsin bence,10 kiloyu ne kadar zamanda verdin canım?
bence bu kadar dikkat etmeye ve spora karşılığını alacaksın canım, aynen devam![]()