• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menum
Sabah
Klasik kahvalti, 1 parca simit
Ogle
1 tabak kısır
2 sigara boregi (firinda)

Aksam (misafirlikte)
4 yemek kasigi kısır
4 yemek kasigi mısırlı bir salata
1 kase meyve salatasi

Su cok az ictim, 2-3 bardak kadar. Spor zaten yok..
Bugun cok kacirdim ben yaa.. Haftasonlari hep boyle oluyor. Ozellikle borekleri yedigim icin cok pisman oldum cunki epey kısır yemistim :( neyse yarin telafi ederim umarim..

Menum
Sabah
Klasik kahvalti, 1 parca simit
Ogle
1 tabak kısır
2 sigara boregi (firinda)

Aksam (misafirlikte)
4 yemek kasigi kısır
4 yemek kasigi mısırlı bir salata
1 kase meyve salatasi

Su cok az ictim, 2-3 bardak kadar. Spor zaten yok..
Bugun cok kacirdim ben yaa.. Haftasonlari hep boyle oluyor. Ozellikle borekleri yedigim icin cok pisman oldum cunki epey kısır yemistim :KK43: neyse yarin telafi ederim umarim..
Hel gel cezaya gel 3*2mile bana diyo bide bune kısır borek ihooo

Selam hanımlar, gününüz aydın olsun. ;)
Tmm @erigim ins ewt gordm mutlu oldum verdgm kadar kilo verrsem ilk hedefme ulasms oluyrm ins:KK56:canlar size bisey dansablrmiyim smdi ben genel ve detayli bi temzlk yapmk istyrm haftaici biliysnz calsyrm zaten haftasonu evde olmuyrm kurslarm oluyo cok detayli giremyrm yani temzlge ..simdi ins koltklrmn slnmesi mutfak dolplrmn camlarmn silinmesi perdelermn yikanp aslmasi gbi islerm varbide yatk odasnda yatagmn silinmesi gibi..bi gun ogleden aksama kdar feln satt 7 8 e kadar bi abla tum evi bu dedklerm icnde olmk uzre 140 tlye yapior..sizce?
Annemin sürekli çağırdığı abla iş ne olursa olsun saatine 23 tl alıyot. Diğerleri daha fazla alıyorlarmış sanırım. Temizlik, ütü yemek, ne iş söylesen yapıyor.

Kızlar izmirden selamlar :)) diyet tam gaz devam ediyor bilginize :) bugün urlaya gittik kardeşimle çok huzur verici bi yer. İstanbulun yoğun ve telaşından sonra buralar iyi geldi bana. Kardeşimin evinin olduğu yer inanılmaz sakin zaten ne araba gürültüsü ne de insan gürültüsü var, inzivaya çekilme yeri :)) urladan bikaç foto atayım size :)Eki Görüntüle 1690189 Eki Görüntüle 1690190
Hoşgeldin, selamm:KK3:
Özledik kız seni :KK19:
Eşek adasına ve çeşmeyede git oralarda çok güzel.

Vallahi 2 haftadir agzima ekmek surmedim. Hatta neredeyse hic karbonhidrat tuketmedim. Borek de firinda sigara boregi. Yani 1 yufkanin 6 da 1 i :KK66:
verdim gitti cezayı artık yapacak birşey yok kuz bende sadece kurabiye var onlarda su küçük cevizden küçük varya pratik dediğimiz onlardan ama fazla spor göz çıkarmaz

Günaydın bugün tartıda artı çıktım niye acaba :P tabiki dunki sebepler fakat çok sisim kuzey çok uyanıyor gece uykusuzluk çok zor kendi yattı uyuyor şimdi:D sabah uyku swrsemi 6:45de iki tane bardak kirdim bide onları temizledim

Ahufizar Ahufizar canım dün atlamisim balık çok az yağda kızarmış olabilir mesela ben tavadaki fazla yağı peçete ile alıyorum incecik bir tabaka oluyor im onunla kisikta pisiriyorum

@keskee canim bil bol gez fotoğrafların devamını bekliyoruz

Bugün kıyafet almaya gidiyorum siskoyum diye iyice salmak yok güzel giyinip kendine baktıkça daha iyisi olmak istiyor insan eşime dedim alışverişe gitcem adamda sıkılmış demek ki aynı kıyafetlerden git aşkım bol bol al limit yok sana dedi :KK70:bir bayana limit yok denir mi ya :D

image44.jpg

Günaydın
Haftasonu tatili bana yine yaradı bi kaç gram da olsa vermişim.
OOoo Eriğim keyifli alışverişler limitsiz alışveriş mi daha ne olsun maşallah kocana:)

Bugün kıyafet almaya gidiyorum siskoyum diye iyice salmak yok güzel giyinip kendine baktıkça daha iyisi olmak istiyor insan eşime dedim alışverişe gitcem adamda sıkılmış demek ki aynı kıyafetlerden git aşkım bol bol al limit yok sana dedi :KK70:bir bayana limit yok denir mi ya :KK70:
Aaaa adam resmen kendisi kasinmis:KK53::KK53::KK53:
Ben hala kararliyim, tartida 60 li rakamlari gormeden bisey almak yok

Ohoooo kiz ben coook yasliyim, hatta grubun en yaslisiyim:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
37 yasindayim canim. 38 den gun aldim da caktirmiyorum :rolleyes:

Evlilik zaten zor is canim, cocukla beraber sabirlar da azaliyor tabii k:.. Ama geciyor, duzeliyor meraklanma.. Cocuk biz kadinlarin hayatini tamamen degistiriyor. Benim hayatim resmen ters yuz oldu:confused: sodysl hayatim sıfır..bedenim bambaska birseye donustu, zevk aldigim pek cok seyden vazgectim, uykusuzluk, yorgunluk,stres... Peki tum bunlara degiyor mu? Evet hem de sonuna kadar :KK36::KK36:

Ria var canım kuzey emmeyi bırakana kadar cikartirmiycam sonra ikinci Rabbim ol dediğinde olur kardeş şart iyi bağları olan bir kardeşi olsun birde hayırlı insanlarla karsilassin

Ablam benim :KK70: peşinden ben geliyorum 30ocakta 30 a adim atmis olacagim 29ocakta 5. yilla adım atmış bir evlilik şubatta oğlum bir yasında
Herşey kış ortası benim yerde kar vardı ankaraya hiç o kadar kar yapmamıştı ben straplez gelinlikle horon oynadım kar üstünde: D ay ruhum çılgın benim bedenim ruhuna uymali artik

kiz bunların miktarları nerde :KK70:
Uff eşimde dediki hanı yemek ismarlayacaktin unuttum mu aslında unutmadım erteliyordum artık kacari yok cuma barı goturuyumde tartiya etki etmesin:KK70:
siz benden bayaga buyukmusunuz ya ben daha 23 yasindayim :)) 11 subatta 24 olcam insallah
Bugün kıyafet almaya gidiyorum siskoyum diye iyice salmak yok güzel giyinip kendine baktıkça daha iyisi olmak istiyor insan eşime dedim alışverişe gitcem adamda sıkılmış demek ki aynı kıyafetlerden git aşkım bol bol al limit yok sana dedi :KK70:bir bayana limit yok denir mi ya :KK70:
hayatinin hatasini yapmis esin tabi sen yinede evini dusunerek cok bise almazsin :) bayanlar oyle malesef en azimdan ben oyleyim :))

2 gun kafami dinledim kendimi tespihlere zikirlere biraktim bol bol dua ettim Rabbimle basbasa kald8m cok sukur biseler yoluna girmeye basladi hamdolsun Allaha cuma aksami kina gecesi vardi bi oynadim bi oynadim ooohgh kurtlarimi doktum hemde stres attim dunde dugunde esimle oynadik bayaga arada eglence iyi oluyo

artik bomba gibi bi elif var karsinizda 2 haftador 79.6 kg bu hafta hic deglse 600 gr vermem lazim tabi hafta sonu kilo almadiysam

hb nasılsın tatlım.
İyi ne olsun, yine bol kosturmacali bir haftasonunu bitirdik. Senin yogunluk bitti artik herhalde, artik buralardasin ;)

siz benden bayaga buyukmusunuz ya ben daha 23 yasindayim :)) 11 subatta 24 olcam insallah
hayatinin hatasini yapmis esin tabi sen yinede evini dusunerek cok bise almazsin :) bayanlar oyle malesef en azimdan ben oyleyim :))

2 gun kafami dinledim kendimi tespihlere zikirlere biraktim bol bol dua ettim Rabbimle basbasa kald8m cok sukur biseler yoluna girmeye basladi hamdolsun Allaha cuma aksami kina gecesi vardi bi oynadim bi oynadim ooohgh kurtlarimi doktum hemde stres attim dunde dugunde esimle oynadik bayaga arada eglence iyi oluyo

artik bomba gibi bi elif var karsinizda 2 haftador 79.6 kg bu hafta hic deglse 600 gr vermem lazim tabi hafta sonu kilo almadiysam
Amaniiin 23 muu, senin ablan degil, neredeyse teyzen olacakmisim yav ;)
Sorunlarinin bitmesine sevindim. Sen bol bol oynayarak kalori yakmissin zaten haftasonu ;) ee bu hafta iddiali misin, hayret bana çemkirip laf atmadin:KK70:, var misin kapismaya :KK53::KK53:

İyi ne olsun, yine bol kosturmacali bir haftasonunu bitirdik. Senin yogunluk bitti artik herhalde, artik buralardasin :KK66:

Amaniiin 23 muu, senin ablan degil, neredeyse teyzen olacakmisim yav :KK66:
Sorunlarinin bitmesine sevindim. Sen bol bol oynayarak kalori yakmissin zaten haftasonu :KK66: ee bu hafta iddiali misin, hayret bana çemkirip laf atmadin:KK70:, var misin kapismaya :KK53::KK53:
Yok babanem olcak yastasin tobe :)) ablam olcak yastain iste ne kendini yaslandirdin :))

Ben seni bi geceyim kilo vermede sen ozaman gor :KK59: Simdi sen beni gectin diye susuorum amaaaa gun gelir devran doneerr agzimdan kurtulamiyacagn gunlerde gelecek :p bu hafta seni gecixem zaten

bu hafta kim en cok kilo verdi en az kilo verene yada + cikan varsa ona ceza vrcekti noldu o is @erigim

İyi ne olsun, yine bol kosturmacali bir haftasonunu bitirdik. Senin yogunluk bitti artik herhalde, artik buralardasin :KK66:

Amaniiin 23 muu, senin ablan degil, neredeyse teyzen olacakmisim yav :KK66:
Sorunlarinin bitmesine sevindim. Sen bol bol oynayarak kalori yakmissin zaten haftasonu :KK66: ee bu hafta iddiali misin, hayret bana çemkirip laf atmadin:KK70:, var misin kapismaya :KK53::KK53:

Evet rutin hayatıma döndüm artık. Gerçi kaç haftadır koşuşturma içindeydim kendimi çok yorgun hissediyorum.
bugün ufak bi yürüyüş dışında akşam hep dinleneceğim inş.
Ama yarın hem diyet hemde spor olarak kaçamaksız başlamak istiyorum.
Hafta hafta hedef belirleyim de en kısa zamanda fit bedenime ulaşayım demi. Çok oyalandım çooook

Yok babanem olcak yastasin tobe :)) ablam olcak yastain iste ne kendini yaslandirdin :))

Ben seni bi geceyim kilo vermede sen ozaman gor :KK59: Simdi sen beni gectin diye susuorum amaaaa gun gelir devran doneerr agzimdan kurtulamiyacagn gunlerde gelecek :p bu hafta seni gecixem zaten

bu hafta kim en cok kilo verdi en az kilo verene yada + cikan varsa ona ceza vrcekti noldu o is @erigim
Oooo costun yine bakiyorum ;) tabii konusucam, sen de ver kilolari, sen de konus :KK70::KK70::KK70: benim iddiam bu hafta da devam ediyor. Hedefim en az 1,5 kilo :confused:

Back
X