• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hoş geldin canım. ben Derya. kaptanımızın yardımcılarındanım. topiğin zorunlu olarakta olsa gebelikten dolayı ilk mezunuyum. ben 2 ayda 8,2 kg verdim. sende moral motivasyon ve doğru beslenme, spor ile o kiloları verirsin.
İlk sayfayı okumanı tavsiye ederim. takım kuralları yazıyor. ama kısaca bahsedersem;
ilk 2 hafta deneme süren eğer kilo verebilirsin 3. hafta listedesin. günlük en az 5 mesaj yazma, günlük menü, su, spor miktarları bildirme zorunluluğu var.
şimdiden başarılar dilerim :KK54:
Kac haftalik gebeliginiz?hayirli olsun sag salim insallah ilk gebelik mi?

canım benim diyete başladığım zamandan beri sürekli takip ettiğim bi sayfa vardı, oradaki bilgiler çok yardımcı oluyor. Al sorunun cevabı :)

Bir fincan kahvenin kırk hatırı var derler, peki bir fincan kahvenin kaç kalorisi var? Günün her saatinde severek içilen kahve kilo aldırır mı? Cevabı yazımızda bulacaksınız!

Sade Türk kahvesinin, sütlü ya da sade filtre kahvenin kalorisi düşüktür; kilo aldırmaz. Ancak kahve dükkanlarında satılan aromalı, kremalı kahveler çok tehlikelidir! Kremalı, aromalı kahve yaklaşık 600 kaloridir. Durumun can yakıcı kısmını şöyle açıklayalım: bir kahveden aldığınız 600 kaloriyi yakmak için yaklaşık 3 saat tempolu yürümeniz gerekiyor. Düzenli egzersiz yapıyorsanız bile fazladan 3 saat daha egzersiz yapmanız şart! Eh bir de spor yapmıyorsanız; kilo almanız kaçınılmaz! Bu tür kahveler yağlı ve şekerli olduğu için göbek ve bel çevresindeki yağlanmanın da sebebidir.

Özetle, aromalı, kremalı kahveler hem kilo aldırır hem göbek yapar.

Siz siz olun damağımı tatlandıracağım diye o yüksek kalorili ve yağlı kahvelerle vücudunuzu mahvetmeyin. Türk kahvesi ya da filtre kahve ya da Nescafe gibi markalardan hazır kahve alıp evde yapın.

ohhh iyidir iyidir spor. spordan sonra ılık bi duş al rahatlarsın biraz. zaten 2-3 güne bişey kalmaz alışırsın.

Canım sadec nescafe de çok kalori yok masalimsii masalimsii nın dediği gibi ama nescafe yerine türk kahvesini tercih etmeye çalış. çünkü nescafe selülit ve göbek bölgesinde yağlanma yapıyor. önceden bende çok içiyordum diyete başlayınca bıraktım. gerçi ben bol süt tozu kullanıyordum :KK45:

Ya turk kshvesini sigara yuzunden biraktim, mumkun oldugunca icmemeye calusiyorum ;)
Kocaman bir fincan nescafe ictim oglen. Bugun 4 saat uykuyla duruyorum, sersem gibiydim, ayilmam lazimdi ;)
Iyi gunler,arkadaslar.
Nasil cok yediysem artik daha 1.5 ay once 50 kiloyken,su an kiyafetlerim uzerime olmayacak kadar genisledim.
Cesaret edip te tartildim simdi 54.5 kiloyum,nasil aldim ben 4.5 kiloyu 1.5 ayda ((( kilo vermek istiyorum,motivasyon yok.
Burayi buldum,birlikte kilo veririz diye dusunuyorum.
Boyum 160,yasim 24. Kilom da 54.5

Cok tesekkur ederim evet,evliyim,17 aylik bir oglum var.
Su anda calismiyorum,ama kisa zamanda baslayacagim tekrar calismaya.
Hosgeldiiiin,
Amanin, 17 aylik bir bebek ve 54 kilo
Masallah diyorum, baska da bisey demem!
@erigim , Kanguru_ Kanguru_ duydunuz mu sisko anneleeeer ;)

ohhh iyidir iyidir spor. spordan sonra ılık bi duş al rahatlarsın biraz. zaten 2-3 güne bişey kalmaz alışırsın.

Canım sadec nescafe de çok kalori yok masalimsii masalimsii nın dediği gibi ama nescafe yerine türk kahvesini tercih etmeye çalış. çünkü nescafe selülit ve göbek bölgesinde yağlanma yapıyor. önceden bende çok içiyordum diyete başlayınca bıraktım. gerçi ben bol süt tozu kullanıyordum :KK45:

Nescafeyi sütle veya sade şekersiz içerseniz yağı eritir canım.selülit ve yağ yapan süt tozu ve şeker :)

Cok tesekkur ederim.Evet,gercekten sansli hissettim baska kilo vermek isteyenlerin oldugunu da gorunce:KK66:hedefim 48.
Insallah veririz birlikte.
Belirli bir program var mi,yoksa kafamiza gore mi takiliyoruz?:confused:
Hoşgeldinnn :KK54: bende 56.6 kiloyum şu an benimde hedefim 48. judiee judiee m var birde o şu an tatilde sınavlarından dolayı onunda hedefi 48. Kaç yaşındasın canım? Dikkat katılmadan önce iyi düşün bizim takım bağımlılık yapar:KK48:

bu ne sessizliktir böyle :KK12: 1 saat sonra ise gidicegim sonra bugünlük yokum kizlar...gece menümü yazarim---üfff birde adetliyim :KK43:

Alintılar yüklemiyor yarın olmadık zamanda yüklenir :(

@Drlch hosgeldin tatlım yardımcı olmuş zaten bütün takım sagolsunlsr sormak istediğin birşey varsa yardımcı olurum

masalimsii masalimsii aydınlatmıştır E Etabiti turk kahvesi yanına gün kurusu sigarayı aratmaz

E Etabiti kız bizim bebekler daha 10.aya yeni girdi sen dusun :D
Ama biran önce gitmeli yanı haklisin

cansutr cansutr valla ben kötü bir öğretmenim carpe diem diyorum hepte öyle yaptım pismanliklarimda oldu ama iyi ki oldu hayat böyle ani yada içinden geleni tabi abartmadan

Alintılar yüklemiyor yarın olmadık zamanda yüklenir :KK43:

@Drlch hosgeldin tatlım yardımcı olmuş zaten bütün takım sagolsunlsr sormak istediğin birşey varsa yardımcı olurum

masalimsii masalimsii aydınlatmıştır E Etabiti turk kahvesi yanına gün kurusu sigarayı aratmaz

E Etabiti kız bizim bebekler daha 10.aya yeni girdi sen dusun :KK70:
Ama biran önce gitmeli yanı haklisin

cansutr cansutr valla ben kötü bir öğretmenim carpe diem diyorum hepte öyle yaptım pismanliklarimda oldu ama iyi ki oldu hayat böyle ani yada içinden geleni tabi abartmadan

sen telefondan girdigin icinmi alintilarda SIKInti oluyor ? bilgisiyarda olmamasi gerekiyor aslinda..bence onun bana karsi birseyi yok ya sanmiyorum :oops: bu kiloyla kim baksin :KK70:

Bugünse yemek olayını bitirdim :)

Sabah: simit

Öğlen: ezogelin çorba, tavuk sote, 2 kaşık yeşil mercimek, salata, yoğurt

Akşam: 2 kase tarhana çorba, yoğurtlu brokoli, 1 dilim tb ekmeği

İnşallah canım inanın herşeyden bir hayır var
Eltiyede sezeryan deyince benim Dr dedim bu zaten sezeryanciymis
Çünkü aynı sebep ve ctesi günü yine
Su bitmiş sancin hiç yok ekxtra kordon dusuyo dedi ona neyse gittikapar topar iyi kide sezeryan olmuş bekleseydi mazallah kötü sonuçlar olurdu
Oyyy allahım korumuş canım.
" Alismamis.... .... da, ....... durmazmis " lafi ne kadar da dogruymys yav :rolleyes::rolleyes:
2 gundur yuruyorum guya, su anda yerimden kalkamiyorum. Belum, popom, bacaklarim ve hatta alt kaval kemiklerim dahi agriyor :KK66:
Mutfak bagiriyor, geeeeel geeeeel yemek yap diye ama, ı ıhhhhh, kalkamiyorum:KK70::KK70:
Diyetisyen günde 20 dk yürüyüş verdi bende senin gibi olacam galiba:)
Yine kendi kendime sohbet ediyorum galiba :KK48:
:KK75::KK75::KK75:
Canım ben giremedim bugün yoksa ben bekcilik yapıyordum:)
kalorili seylero karvonhidratlari yemiyoruz canom saglikli vesleniyoruz kendilignden gidiyo kilolar:KK76:

@erigim cansutr cansutr Ahufizar Ahufizar masalimsii masalimsii judiee judiee E Etabiti bide ben yarisiyoruz@kimyager1508 @baldamlasxixmelis bide gamzeli de eski yarismacilarimiz hamileler:nazar: onlarda ayrilmiyo burdan:KK200:
Bende varım beni unuttun mu:( Kanguru_ Kanguru_
Eveet,ilk trimester bitmek uzere,yolun 1/3katetmis bulunuyoruz bir sey kalmadi )) sag salim kucagina al insallah cok heyecanli oluyor ilk hamilelik ilk bebek ))) tesekkur ederim allah tum cocuklari korusun )
Hoşgeldin canım bende varım beni unutmuşlar saymayı:(

Buda yeni menüm

Eklentiler

• IMG_20151201_192926.webp
    IMG_20151201_192926.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 64
Menumu yazayim
Sabah
Domates,salatalik,beyaz peynir,1 lokma simit
Ogle1 kase yogurt, 2 adet lahana sarma
Ara
3 adet ceviz