- 13 Şubat 2010
- 1.540
- 775
- 363
Ah ah ah benimde daha 2 yıl öncesine kadar annem yapardı ne mutluydum ütü yok çamaşır yok temizlik yok işe git gel yat kendim ettim kendim buldum annem dedi azıcık daha dur evlenme diye ama biz 2008den beri çıkıyorduk artık evlenelim dedik allahtan eşim yardım ediyor yoksa çok tembelim ben :)işiniz zor :) benim kızım olursa ismi hazır liseden beri de işte hazır öle bekliyor :) Eylül Masal koymayı düşünüyorum, tabii o zamanki ruh halim farklı olurmu bilemem :)oy kıyamam hasta hasta niye yoruyorsun kendini tatlım. İyiki bekarım, iyiki annem yapıyor ütülerimi
azcıkın havamı atayım
kadının işe yaradığı tek nokta budur belki![]()
Benimki de klasik oğlunu kıskanıyor işte koca adamı oğluşum benim cenkişkom benim diye seviyor bir gülesim geliyor sorma :) Birde yeni favorisi diyet yapma nasılsa alıyorsun uğraşma zaten işten ayrıldın şubatta atanamazsan nolacak sürekli stres küpü yapıyor beni. Beni istemedi zaten yan komşunun köyünden kız alacakmış cenke o bakacakmış onlara ben olunca hala hazmedemediBiz farklı şehirlerdeyiz Allah'tan, yılda bi kere anca görüşüyoruz
Yoksa hiç çekilmez. Benimki de diyet yapmama takık, özellikle eşimin yanında "diyet yapma sütün kesilir" diyo ki eşim bana engel olsun. Bi kıyafet alsam gidip aynısını alıyo,yaşıtımmış gibi .