Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünu yazayım ben de
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir yesilcay
Öğle açma çay
Ara 3 Çatal pasta (öğrencimin doğumgünüvardı :KK66: )
Aksam 1 kepce kuru fasulye 1 kase yoğurt 5 kaşık pilav

Bugün de kötü geçti. Dedigim gibi çarşamba perşembe benim düzensiz geçiyor. Evden götüremeyince hamurişinden başka bişey yok okulda
Ama akşam yemeğini 5 Te yiyorum ondan sonra meyve
Bu aksami da kapattım meyve yerim birazdan maydanozları içerim bi de :KK50:
Aksam spor olacak bi de :KK49:
En az 40 dakika yaparim

Valla olmuş dersem yalan olur ama sporla dengelersin. Bana aşırı az yiyormuş gibi geliyorsun.

Kahvattı 6_7 grisini, labne, 4 zeytin, roka, damates, salatalık
Öğlen ikı yumurtayla yumurta salatası 1 dilim kepek ekmek
Akşam somon, domates, salatalık yarım dilim kepek ekmek
Aralar havuç
On adet goji
Bu kadar
Akşamada ya ananas yada çilek yada ikisinden azar yiycem:KK66:

Nasıl doyuyorsun. Menü güzel. Labne pek uygun değil ama alışverişte peyniri değiştireceğini umuyorum.
Kaçamak yok harika.
Sabah ve öğle yemeklerini sağlam ye canım.

Nerdeyse 6 ay olmuş iyi değil mi
Ben 22 kilo aldigim için zayıfsın bile diyebilirim:KK49:

Grubun hamile kalma konusunda şans getirdiğini okudum :KK200:
Biz de 4 5 Ay sonra inşallah düşünüyoruz:anneadayı:

evet canım 5 ay bitti 6. aya başladım. benim bünyem zaten kilo almaya çok müsait olduğu için sadece gebelikte değil yaşamımın heranı dikkat etmem lazım :mad:

oyy oyy o zaman niyetine girdiğinde çok geçe kalmadan alırız haberini o zaman seninde :KK36: çok bereketli bi takımımız var.

Eve gelince hemen tartıldim
Bu haftalik Hedefe 100 gr kalmış :KK49:
62.8
Yuppiiiiiii

süpersinnnnn , yarın sabah daha da iyi çıkar eminimm :KK9:

flue_13 flue_13 maşallah @frifri menun süper gidiyor @The Queen kimyager1508 kimyager1508 zemininden donemem ama akşam yine misafir var arkadaş :KK43:

misafirlere bol bol yedir, sende kuzeyi bahane ederek sık sık kalk kiii az yediğin belli olmasın :KK70:
Ben de okuyunca mutlu oldum ya :oops:
Insallah bize de sans getirir. Vatanina milletine hayirli, bizlere saygili, birbirinden tatli cocuklarimiz olur insallah :KK46:
amiiiinnnnnn :KK52:

Rabbim gonulleeine gore versin canim.sen olmsz dusnme yardmci olmya calsmssn belkide fayda gorurler.

kimyager1508 kimyager1508 yaş etkin işte ikinciyi yapiyom ben zor oluyo zaten anca olur 33 35 de

kesinlikle kızlar yaşında çok etkisi var. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. yaşayanlar bu sürecin, beklemenin ne kadar kötü olduğunu bilir. bende hayırlısıyla bebişimi kucağıma aldıktan sonra ikinciyi çok uzatmamaya düşünüyorum. 2.nin de ne zaman geleceği, yine sürecin ne kadar uzayacağı belli olmayacağı için.

Valla olmuş dersem yalan olur ama sporla dengelersin. Bana aşırı az yiyormuş gibi geliyorsun.

Nasıl doyuyorsun. Menü güzel. Labne pek uygun değil ama alışverişte peyniri değiştireceğini umuyorum.
Kaçamak yok harika.
Sabah ve öğle yemeklerini sağlam ye canım.
Bu gün çok doymadım dayanmaya çalışıyorum

Öğlen az olmuş annesi :)

Kaptan sağlıklı birşeyler ikram et hafta sonuna miktarı az bir şey ye ama az ye :KK4:

Afiyet olsun canım. Acıkmıyorum. Acıkmaya müsade etmiyorum. Çünkü başım ağrıyınca çok pis yiyiorum o da olmaz. Şimdi ananaslarımı almaya gidiyorum geleceğim:)
canım kahvaltı geç olunca birde dışardan gelince canım çok istemedi. ilaç içicem diye ağzıma 2-3 lokma bişey atayım dedim. onun için öyle canımm

An itibariyle yoğurt+ananas yedim ve resmen doydum :KK28:
Sporada gideceğim. Bakalım bu sabahtan yarın sabaha ne kadar etki edecek :KK53:

Kızlar ben çok kilolu olduğum için kilolar hızlı gidiyor siz bana aldırmayın siz 500 gr-1 kilo arasında verince iyi vermiş oluyorsunuz :KK5:

Selam kizlar basim cok agriyo uyisam gecer ama uyuyamiyorum ruzgari birakip :(
menum
sabah
2 yumurta omlet
yesil cay
2 dilim ekmek

ara
avuc ici kdr kuruyemjs
2 kare çikolata

Aksam 15.00 gibi
1 haslanm8s but
yarim patates
1 dilim ekmek

bu saatten snra sut yada kahve icerm

kuri kayisi yicem yatarken 2 gundur wc yrcikamiyorm

Valla olmuş dersem yalan olur ama sporla dengelersin. Bana aşırı az yiyormuş gibi geliyorsun

Evet haklısın ama diyet yapıyorum yemeyeyim mantigiyla değil malesef mecburiyetten.
Yarın evdeyim mesela normal bi menu olur.
GunduZ yemekhane gibi bisey olnadigi icin mecbur hamur işi oluyo onu az tutmaya çalışıyorum Akşamları da kayinvalidemde yiyince pek müdahale edemiyorum. Uygun bişey olmayınca az yemek zorunda kaliyorum

menümün son hali
Sabah 11.00 2 yumurtadan omlet, 2 dilim peynir, 2-3 dilim domates salatalik, 1 tatli kasisi nutella belkide daha az, 3-4 kücük dilim kivi, ananas,mango,kavun(küp sekerden biraz daha büyüklerdi) 1 adet ekmek

Öglen: kahvaltiyi fazla kacirdigimmicin bide gec yaptigim icin 1 portak 1 avuc findik ve ceviz karisimi

Aksam: yarim porsiyon ispanak kavurmasi yaninada yogurt

Birazdan da 1 bardak sütün icin bir kacik kahve atip icerim
Spor: yaklasik 2 bucuk saat yürüyüs + yatmadan 30 mekik 30 sinav

Ve arkadaslar size bir sorum olacak. Yarin arkadasimin dogum günü ve biz ona süpriz parti yapacagiz simdi pastasindan kücük bir dilim yesem sizce olur mu? Simdi yemesem ayip olur. O yüzden kücük bir dilim yesem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi akşamlar kızlar :) herkesin menüsünü okuyorukimi ook yemiş kimi az yemiş diyorun kendimce ama daha net bir şekilde yorum yapmak istemiyorum..
benimmenüm
saban 9.30
çeyrel dilim çukulatalı ekmek 15 zeytin bir bardak süt
ara yarım elma
öğlen 13.00
2 kepçe et kavurma bir kase çorba bir kase yoğurt
ara diğer yarım elma
akşam bir paket yulaf bisküvi 17.30 da

başkada bir şey yok olursa süt içerim şimdi..

akşam kursa gittiğim için yemek yapmaya yetişemedim.. bi de cuma günleri 6dan sonra bir şey yenmiyor mu? yarın tartı günü diye?
telef. kalori hesaplama programı indirdim bugün yediklerim 930 kcal miş .. daha bana 649 hak veriyor ama bana bu rakamlar mantıksız geldi yani ben doydum artık.. hergün 1432 kcal al diyor haftada 1 kilo içi

Back
X