Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde bi muz vardi, ondan yedim yarim :) Serbetli tatli tercih etmem aslinda ama gozumun onunden lokmalar tulumbalar geciyorduTut kendini tut. Meyve ye bol bol :)
Benim de derslerim doluydu, bahce nobetim vardi ustune bir de... Okul bitti de simdi girebildim :)bugün takım ne kadar sakin arkadaş ya:)
Diyet yaptigini soylersen hem goze batarsin hem de israr ederler.onlara göre birer dilim yesem bişey olmaz fakat damağım onların tadını yeni unutmuşken hatırlatmak istemiyorum. fakat ikramlıkları arkadaşlarım yapacak onlara ayıp olmasını da istemiyorum çok sıkıntıdayım
Harika gorunuyor canim
Gidisatim bugun icin;
Sabah 1 yumurta, beyaz peynir, salatalik ve domates bolca. Iki dilim tb ekmegi
Oglen bir muz, yarim kofte(pisirmemislerdi yiyemedim yine), yarim kase mercimek corbasi, yarim dilim kadar borek
Su an cok acim ama eve gider gitmez aksam yemegimi yiyecegim sanirim.. Ara ogunum olmadigi icin cok aciktim. Bol su ictim. Simdiye kadar 1,5litreyi gectim
Haftasonu ayak bilegimi incittim zor yuruyorum ama insallah bolgesel hareketler yapacagim spor olarak da kizlar![]()
Sen diyette değilsin. Sen sağlıklı besleniyorsun ama yeşil kahve ayrı boyutkesin ben diyet uğruna devreleri yaktımyeşil kahve candır kızlar
![]()
Bir önceki listeye göre kilon alan yarışmacıların durumunu, listede yanlarınasembolü koyarak belirttim.
446-455 etaplar arasında kilo alan yarışmacılarımız:
1. Takım: ispanyol & Sevim_mrt
2. Takım: akrep33 & Melrin
3. Takım: sahgull
10. Takım: sosyoloji12 & ruzgar_02 & erigim
Listede hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
Canim merhabaaa sen de kaptan yardimcilarindanmi olmustn bunu kacrmsm sanirim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1701
Rabbim kabul etsin canim.Selam kizlae.
Hafta soju misafirim vardi giremedm hic.
Bugun orucluyum. Bu hafta hep oruclu olcam insallah.
sahurda Ve iftarda yediklerime dikkat ederek bu hafta 76.9 u gorcem insallah
Hosgeldinnnhoşbulduk![]()
Bugünkü menümün gidişatı
sabah
1 çb süt
6 yk nesfit
1 muz
ara: az sütlü nescafe + 3 ceviz
Öğle
1 Tavuk but
1 kase domates çorbası
1 yk kısır
ara: 1 armut
ara: salata + 2 yk kısır ile
Akşam:
Salata + ? henüz bilmiyorum.
Su: Henüz 0,5 litre
Spor: Öğle arası 30 dk yürüyüş.[/QUOTEher zamanki gbi ornek menu:)
Cok gecmis olsun canim dikkat etKızlar selam gelemedim kusura bakmayın cok hastayım yatıyorum sürekli bugün sabah tatili ve 74 geldim bir altmisli rakamlara dusebilsem
Canim bence kisir koy bol bol yaninada sekersiz cayini al cok dikkat ceker dersen tabagn kiyisinada bi ince dilim pasta sl ama btrme:)selamlar.
sabahki menüm
2 dilim ekmek, 1.5 kk peynir
3-4 zeytin, 1 ceviz
1 bardak süt
öğlen: 1 tabak pilav, 3-4 kaşık patatesli kabaklı bir yemek, 2-3 kaşık salata..
Size akıl danışmak istiyorum.
bu akşam 7den sonra misafirlerim gelecek. menüde kısır, börek, yaş pasta var
yemesem ayıp olur, yesem pişmanlık duyucam eminim. beni 2 gün geriye atacak boşuboşuna
böyle durumlarda ne yapıyosunuz, ne yapmalıyım?
canım çekmiyor kaçamak falan. daha 1 hafta bile olmadı perhize başlayalı
yardım yardımmmmm((
Evde bi muz vardi, ondan yedim yarim :) Serbetli tatli tercih etmem aslinda ama gozumun onunden lokmalar tulumbalar geciyordu
Tarcinli bal yaptim hemen, bir cay kasigi yedim, kesti biraz :)
Benim de derslerim doluydu, bahce nobetim vardi ustune bir de... Okul bitti de simdi girebildim :)
Diyet yaptigini soylersen hem goze batarsin hem de israr ederler.
Bence en guzeli hepsinden al tabagina, sonra muhabbet ederken tek kisirdan ye. Kendi cayini tazelemeye gittiginde tabaginla git, tabaksiz don. Kimse bir sey anlamaz![]()
Haklısın canım insanlar hep konuşacak bişey bulur zaten, önemli olan kendimize yakışan ve iyi hissettiğimiz bedene kavuşmak. Bazıları için 38 beden çok fazla gelir kendini çok şişman hisseder ama benim için ideal bir beden, artık böyle kalmak istiyorum, daha zayıf olursam da hastalıklı gibi olurum tipim müsait değil o kadarınaAaa rakibem gelmiş hoşgelmiş. Hadi bakalım ver o 200 gr sonra seni seçilin yanına uğurlayalımSen etrafa bakma. Hep konuşurlar sen kendini mutlu hissettiğin , sağlıklı olduğun ideal kilon neyse orada durursun zaten:)
O Nasıl bişey kız, çiğden mi yapıyosun yoksa haşlayıp mı?Öğlende
Karnabahar kısırı yedim
Arada
1/2 ince dilim limonlu kek
Sütlü turk kahvesi
Selamm. İzinde dikkat et kilo alma sakın. Buraya uğra özletme kendiniHerkese selaaam, kızlar ben kaptanla görüştüm. Bir süre izin almak istiyorum. Ama buralardayım, bir yere gittiğim yok , özletmiycem kendimi
İzin süresince kilo almak yok, söz veriyorum..![]()
Herkese selaaam, kızlar ben kaptanla görüştüm. Bir süre izin almak istiyorum. Ama buralardayım, bir yere gittiğim yok , özletmiycem kendimi
İzin süresince kilo almak yok, söz veriyorum..![]()
Ben hepsinin siyahını seviyorum ya bi alışamadım yeşil çaya kahveye. Sen ne güzel içiyorsun, daha sağlıklı aslında:)Haklısın canım insanlar hep konuşacak bişey bulur zaten, önemli olan kendimize yakışan ve iyi hissettiğimiz bedene kavuşmak. Bazıları için 38 beden çok fazla gelir kendini çok şişman hisseder ama benim için ideal bir beden, artık böyle kalmak istiyorum, daha zayıf olursam da hastalıklı gibi olurum tipim müsait değil o kadarına
kesin ben diyet uğruna devreleri yaktımyeşil kahve candır kızlar
![]()
önerilerinizi uygulayacagım bakalım çaktırmadan yapabilecekmiyim akşam :)))
bu arada sporumu da yaptım 30 dk kondisyon bisikleti
360 kalori yazıyodu üstünde eğer dogruysa
Sabah spor yaptım öğleden sonra yürüyerek eltime geldim sporun dibine vurdum@katre-i dem netelerdesin canim gezmelerdemsn yine yojsaa:)kimyager1508 seni goremdm son sayfalarda iyisin degilmi hersey yolunda ins
Ben hepsinin siyahını seviyorum ya bi alışamadım yeşil çaya kahveye. Sen ne güzel içiyorsun, daha sağlıklı aslında:)Haklısın canım insanlar hep konuşacak bişey bulur zaten, önemli olan kendimize yakışan ve iyi hissettiğimiz bedene kavuşmak. Bazıları için 38 beden çok fazla gelir kendini çok şişman hisseder ama benim için ideal bir beden, artık böyle kalmak istiyorum, daha zayıf olursam da hastalıklı gibi olurum tipim müsait değil o kadarına
kesin ben diyet uğruna devreleri yaktımyeşil kahve candır kızlar
![]()