Evlenip izmire yerleşeceğim ya
Tarif defterini bende düşünüyorum. Az kalorili göz doyuran lezzetli yemekler
Olsun menün yine güzel...
Ooo sportif gördüm seni
Ayy çok fena biraz uzun ama madem anlatayım.

İşyerinde bir kız var departman arkadaşım ayrıca arkadaş grubumuzdan. Hani yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen cinsten.
Ofiste falan hep tüm arkadaşlarla resimlerimiz çekiliyor. Bu kız ikimizin resmini almış gözleri sansürlemiş sonra lgbtlilerin olduğu bir facebook, instagram hesabından paylaşmış.

Sanki sevgili gibi. Alttaki yorumlar çok iğrençti. Facebookta oo bu gece bize gelsenize, arkadaşını yolla vs tarzda yorumlar

instagramda ise direkt göz sansürü olmadan paylaşmış. Tabi aynı tipler. Resmin sansürsüz hali. Sözümü geri alıyorum. Yanındaki ..... benzemiyor tekrar sansürle vs tarzda yorumlar vardı. Bu kızda o yorumlara gülücükler atmış

Basımdan aşağı kaynar sular dökültü. Bu resimleri başka isimler altında bu tarz yerlerde paylaşmış. (resimlerde normal resimler yani hani selfie çekilirsin falan ya öyle samimi resimler değil yani. Daha derinlemesine araştırınca kızın twitter ask fm gibi sitelerde çok iğrenç yazışmalarını buldum. Biseksüelmiş olduğunu yazmış. Ben bunu öğrenince daha çok dellendim. Hani bana ters şeyler ama insanların tercihine saygı duyarım. Ötekileştirmem aşağılamak vs böyle şeyler yapmam ama beni alet etmesi çok kanıma dokundu. Benim ailem ve erkek arkadaşım sanal ortamda böyle birşeyle karşılaşsa neler olur düşünmek dahi istemiyorum. Çok sinirlerim bozuldu kıza mesaj attım tüm resimlerimi sil o resimleri kaldır diye. Akıl edemedim şikayet etmek geç kaldım. Kız kaldırdı işyerinin ortak klasöründe şirket personellerinin resimleri oluyor. Onları sildim bir bilgisayarına bakayım dedim. + 18 resimler dolu şirket bilgisayarında

Sadist şeylerde vardı. Bu kızı tanıdığımı sanıyordum. Asla beklemedim ama insanlar böyle yanlarını gizliyorlar. Ben eskişehire 3,5 aylığına gittiğimde ofisteki masa üstü ekranında bizim resmimiz varmış arkadaş söyledi

Kusmamak için zor tutuyorum kendimi. İşyerine şikayet ettim ben suçlu oldum. Hiç bir şey yapmadılar. Neymiş genç kızmış olabilirmiş

Elbette olabilir ama beni neden alet ediyor. Bak yine sinirlendim

Lezbiyenler biseksüeller beni buluyor hep