Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu arada yeşil mercimekle brokoli getirdim evden onu yiyorum:cool:
@katre-i dem öhüm öhüm
ooo ben sabah kahvaltıya gittim valla biraz abarttım ama şimdi sade kahve içtim akşamda tavuklu salata ile kapatacağım yarında detox yaparım bu hafta yersiz kaçamaklarım oldun:( ama sporu çok yaptım çok enerjiğim

normalde dünle bugünde yağmurlu gözüküyordu canım

O zaman belli olmaz şans bize gülebilir :KK60:

Merhaba herkese bugun bana arkadaslarim gelecek hazirlik yapiyorum ama yaptigim yiyrceklerden sadece patates salatasindan yiyecegim :KK43: hepsi unlu tarifler :)
Kahvtim
Peynirli yumurta
Zeytin
Recel
Peynir
Cay
Domates
Ama doymadim tabiki :)

Ah canım ah artık menülerine bir şey yazamıyorum fakat toparlanman gerektiğini biliyorsun. Bir iki gün toplasan sonra yine dağıtıyorsun. Bak sen gitmiyorsun onlar geliyor. Un tarifleri dışında sağlıklı şeylerde hazırlayabilirsin. Böylece nefsini de köreltirsin. Diyet psikolojisinde olmazsın. Lütfen topla kendini.

Kızlarr selam;

menümün gidişatı;

sabah: simit

öğlen: biraz değişik bi salata yaptık kızlarla :) karnabahar vardı, küçük küçük doğradık, içine az kırmızı lahana, barbunya ve yoğurt ekledik üzerine limonlu pulbiberli yoğurt ekledik karıştırdık ve yedik :) şuanda hepimizin midesi şişti, nefes alamıyoruz :KK70:

birazdan yeşil kahve içeceğiz, kızlar da alıştı artık :KK70:

ara olarak kivi yerim.,

akşamda annem kurufasulye yapacaktı sanırım :)

Aaaa simit yemiş :KK62:
Öğle menüsü harika olmuş. Şişkinlik için bir şey diyemeyeceğim.:KK53:

Bu arada çaktırma bende yedim ama mecburiyetten:KK53:
Ayrıntılar az sonra...

Canım senin kilo maşallah güzel gidiyo.
Doğumdan sonra da kolay verirsin bence

Ya şok oldum aklıma bile gelmezdi.
Ben de çok yakın olduğumuz arkadaş grubumuzda söyle bir şeye Sahit oldum. Arkadaşımız diğer arkadaşımızın fotoğrafyla profil acıyo arkadas sitesinde.neymis efendim onun için sevgili arıyormus.akıllara bak hesaplara bak
Üniversitedeyken oldu bu olay.akıl edemedik tabi şikayet etmeyi
Ay aklıma geldi sinir oldum
Senin durumuna da sinir oldum. Ne hakla yapar böyle bir şey

Valla bazı insanlar cidden kötü senin örneğinde arkadaşının yaptığı kıskançlıktan başka bir şey değil. Ben onunla tartışınca herşeyi sildi ispatlayamadım. Şuan konuşmuyorum ama tam karşımda oturuyor sinir oluyorum. Motivasyonum bozuldu zaten bu olaydan sonra:KK62:

Bu arada yeşil mercimekle brokoli getirdim evden onu yiyorum:cool:
@katre-i dem öhüm öhüm

Afiyet olsun canım.

Yaa ne güzel
Ben duzceye gidicem haftasonu
Durun durun kızmayın tatile değil is yapmaya
Abim taşınıyor ev işi yapıcam bol bol kalori yakacam
Kaçamak olması mümkün değil yani :oops:

aaa bak çok acıkıp hadi dışardan pizza söyleyelim demeyin sakın:KK53:

valla üniversitede zaten en bol yalan dolan ortamı benim oda arkadaşım kendisi kapalı ve 5 vakit namazını kılar hatta onun vasıtası ile namaza başlamıştım
yurt özel o zaman masa üstüpc var odada 4 kişiyiz biri bilgisayar okuyor onun pc ortak kullanıma açık oda içi
bi gece uyardı beni bilg. okuyan bak bak zeynebe bak dedi abooo bakmaz olsaydım ekranda çıplak erkek :KK43:
ertesi gün dedi bilgç okuyan bi daha bilgisayarımı kullanma küstü filan dayanamadı söyledi direk gece ne halt yediğini gördüm dedi
neymiş bu ekrandaki eski sevgilisinin arkadaşıymış eski sevgilisini unutamadığı için bu adamdan bilgi alıyormuş ne karşılığı böyle saçma sapan sex içerikli konuşmalar ve görüntüler karşılığı ayy şok oldum nasıl bir zihniyettir dedim
sonra odası değişsin dedik değiştirmedi idare takıldı kendi kendine bi baktık yıl sonu yeni birini bulmuş bizimki abiye almış ee kapalısın yok giydi abiyeyi açtı saçı gecede onda kaldı ve yeni tanışmıştı :KK43:
Türlü türlü insan gerçekten

ooo ben sabah kahvaltıya gittim valla biraz abarttım ama şimdi sade kahve içtim akşamda tavuklu salata ile kapatacağım yarında detox yaparım bu hafta yersiz kaçamaklarım oldun:KK43: ama sporu çok yaptım çok enerjiğim
Hii şu andan itibaren dikkat
Cumaya ne kaldı
Gözüm üstünde :KK8:

Ah canım ah artık menülerine bir şey yazamıyorum fakat toparlanman gerektiğini biliyorsun. Bir iki gün toplasan sonra yine dağıtıyorsun. Bak sen gitmiyorsun onlar geliyor. Un tarifleri dışında sağlıklı şeylerde hazırlayabilirsin. Böylece nefsini de köreltirsin. Diyet psikolojisinde olmazsın. Lütfen topla kendini.

Ayrıntılar az sonra...

Valla bazı insanlar cidden kötü senin örneğinde arkadaşının yaptığı kıskançlıktan başka bir şey değil. Ben onunla tartışınca herşeyi sildi ispatlayamadım. Şuan konuşmuyorum ama tam karşımda oturuyor sinir oluyorum. Motivasyonum bozuldu zaten bu olaydan sonra:KK62:

Afiyet olsun canım.

Kaçamak paramiz yok çok şükür :KK70:

IMG_20160309_133519.webp

KraliceElsa KraliceElsa ve masalimsii masalimsii
1/2 kg pırasa
1 bardak yeşil mercimek
1/2 bardak süt
2 yk tereyag
4 yumurta
100g kasar
tuz biber

pırasalar ince ince doğranır haşlanmış mercimek süt tereyağı 3 yumurta karıştırılır yağlanmış borcama dokulur 180derecede 60dk pişiriilir
en son üstüne kalan 1 yumurta ile karıştırılmış kaşar rendesi sürülüp biraz daha kızartılır alınır

lakin ıspanakla daha güzel olacağına eminim eşim yedi fakat ben yiyemedim pırsalar dograrkende belliydi çok acıydı midem sıkıntılı olduğu için o kadar sogansı birşeyi yersem kötü olurdu
Bunu deniycem inşallah
Sebze yemeyen ailem için yeni buluş;)
Teşekkürler kızlar

benim favorim kısır valla anneme yedirdim ben söyleyene kadar anlamadı karnabahardan yaptığımı :KK70:

ıyy iğrenç bence aileler çocuklarını takip etmeli cinsel tercih diye birşeyede pek saygı duymuyorum hormon dengesizliğinden kendini erkek yada kadın hissetmeye tmm yapabilecekleri bir şey yok ama biseksüellik tamamen özenti çok saçma geliyor lut kavmini hatırlayınız
keşke şikayet etseydin ki bunu nasıl affettiler
benim iş yerimde muhasebeden biri (boşanmak üzere olan biri ) bana msj attı işte seviyormuşmuşta filanda filanda (ve eşimle o zaman sevgiliydik herkeste biliyordu oda dahil) direk şikayet ettim ama ben çabuk rest çekerim ya o gider ya ben dedim yarım saat sonra çıkışını vermişlerdi :)

valla canım var bi çekim sende bu ne kız böyle :KK43: çocuk konusunda haklısın benim eşim ve onun akrabalar çok paylaşır :8 arada bende paylaşmıyor değilim gerçi :KK43:

canım tek aldıgınıda sallamaya pek aıştırma genelde kendisi uyusun sonra çok sorun çekiyorum bakınız ben :KK70: daha yeni düzene girdi kendi kendine uyuyor

sana bir sesli mimikli video gönderiyim beni de analiz et
bak beni analiz etmen lazım kaç yıldır şişko şişko takılıyoruz

afiyet olsun

dikkat et kahvaltıda doymayıp arkadaşlarınla patlama yaşama su iç soda iç onlar gelmeden şşişir mideni
bıkmadın mı simitten

Kaptan kişisel düşünce olarak tasvip etmiyorum onaylamıyorum ama nasıl yaşacaklarına karışmayı haddim görmüyorum. Rahatsız oluyorum. Doğuştan çift cinsiyetli olmak yada hormanel şeyler ok. Allah öyle yaratmış ama diğer türlüsü doğru gelmiyor. Dışarda istediğini yapsın ama bu kızın yaptığını masum göremiyorum. Ben sevgisiymişim gibi davranmış.Bir de kullandıkları kelimeler o kadar çirkinki inanamazsın. Pc deki resimler kendi şahsi telefonunun yedeği imiş. Ondan uyarılmış bir şey yapılmamış. Müdürüm durumdar haberdar ve hiç bir şey olmamış gibi hatta daha iyi. Ben evlenip gideceğim diye kapattılar diye düşünüyorum.

ayrıca affetmedim ama delilim yoktu. İnsan kaynakları genel koordinatör vs hepsi biliyor. Savcılığa şikayet için delil lazım ama o hesapların hepsini kapattı.

Aboww işyerinde adam gözü karaymış. Ahlaken çökmüş vaziyetteyiz toplum olarak.
Valla kaptan maşallahh nazar değmesin ama kuzeyi de paylaşmayın ya. Çok güzel bir çocuk gördükçe maşallah diyorum resimleri. Nazar değer diye korkuyorum.

Eee kaptan seni analiz ederim tabi. Yazışmalardan anladığım kadarıyla söyleyeyim.:)

Alfa tabir ettiğimiz kişisin sen:KK58: dominantsın. İnce düşüncelisin. Merhametli olduğunu biliyorum. Anaç yanını unutmuyorum zaten. Benim gözümde tuttuğunu koparanın karşılığısın. Ayrıca pedagojide "kendini gerçekleştirmek" diye bir tabir var. Sen kendini gerçekleştirmiş birisin benim gözümde.
Hemen alıntı ile kendini gerçekleştiren insan özelliklerini sıralıyorum hepsi uymaya bilir tabii. Genel hatların bunlar.
Sen videoyu yolla ben seni daha detaylı inceleyeyim :KK70:

alıntıdır.

1) gerçekçi bir biçimde yönlenmiştir.
2) kendisini, diğerlerini ve çevreyi olduğu gibi kabul eder.
3) kendiliğindenlik özelliğine sahiptir.
4) egosantrik değil, (problem oriented) sorun merkezlidirler.
5) mahremiyet gereksinimleri vardır.
6) özerk ve bağımsızdırlar.
7) tektipçi bakış açıları yoktur.
8) dindar olmadıkları halde mistik ve ruhsal deneyimlerden geçmişlerdir.
9) insanlıkla özdeşleşmişlerdir.
10) sevdikleri insana duyusal-duygusal yaklaşırlar.
11) demokratiktirler.
12) araç ve amacı karıştırmazlar.
13) mizahçı karakterleri alaycı değil, felsefidir.
14) yaratıcıdırlar.
15) genel-geçer kültüre uyum sağlamaktan kaçınırlar (popülist değillerdir).
16) çevrelerini aşmışlardır.

Anaaaam, ne çok konuşmuşsunuz gene yaa..
Ohh buluşma planları falan da yapılmış..:KK53: Cumartesi ilk otobusle geliyorum :KK70:
Vaaay ne maceralar yaşanmışyaa, ben üniversitedeyken hiç böyle ilginç şeyler yaşanmazdı. Ayol bizim zamanımızda internet, sosyal medya falan yoktu ki :KK48: Hatta cep telefonları yeni yeni popüler olmuştu :KK48::KK70::KK70:

benim favorim kısır valla anneme yedirdim ben söyleyene kadar anlamadı karnabahardan yaptığımı :KK70:

ıyy iğrenç bence aileler çocuklarını takip etmeli cinsel tercih diye birşeyede pek saygı duymuyorum hormon dengesizliğinden kendini erkek yada kadın hissetmeye tmm yapabilecekleri bir şey yok ama biseksüellik tamamen özenti çok saçma geliyor lut kavmini hatırlayınız
keşke şikayet etseydin ki bunu nasıl affettiler
benim iş yerimde muhasebeden biri (boşanmak üzere olan biri ) bana msj attı işte seviyormuşmuşta filanda filanda (ve eşimle o zaman sevgiliydik herkeste biliyordu oda dahil) direk şikayet ettim ama ben çabuk rest çekerim ya o gider ya ben dedim yarım saat sonra çıkışını vermişlerdi :)

valla canım var bi çekim sende bu ne kız böyle :KK43: çocuk konusunda haklısın benim eşim ve onun akrabalar çok paylaşır :8 arada bende paylaşmıyor değilim gerçi :KK43:

canım tek aldıgınıda sallamaya pek aıştırma genelde kendisi uyusun sonra çok sorun çekiyorum bakınız ben :KK70: daha yeni düzene girdi kendi kendine uyuyor

sana bir sesli mimikli video gönderiyim beni de analiz et
bak beni analiz etmen lazım kaç yıldır şişko şişko takılıyoruz

afiyet olsun

dikkat et kahvaltıda doymayıp arkadaşlarınla patlama yaşama su iç soda iç onlar gelmeden şşişir mideni
bıkmadın mı simitten

Aslında bıktım :) ama malesef oyun oynarken uyuyakaldığım için başka seçeneğimde olmadı :(

valla üniversitede zaten en bol yalan dolan ortamı benim oda arkadaşım kendisi kapalı ve 5 vakit namazını kılar hatta onun vasıtası ile namaza başlamıştım
yurt özel o zaman masa üstüpc var odada 4 kişiyiz biri bilgisayar okuyor onun pc ortak kullanıma açık oda içi
bi gece uyardı beni bilg. okuyan bak bak zeynebe bak dedi abooo bakmaz olsaydım ekranda çıplak erkek :KK43:
ertesi gün dedi bilgç okuyan bi daha bilgisayarımı kullanma küstü filan dayanamadı söyledi direk gece ne halt yediğini gördüm dedi
neymiş bu ekrandaki eski sevgilisinin arkadaşıymış eski sevgilisini unutamadığı için bu adamdan bilgi alıyormuş ne karşılığı böyle saçma sapan sex içerikli konuşmalar ve görüntüler karşılığı ayy şok oldum nasıl bir zihniyettir dedim
sonra odası değişsin dedik değiştirmedi idare takıldı kendi kendine bi baktık yıl sonu yeni birini bulmuş bizimki abiye almış ee kapalısın yok giydi abiyeyi açtı saçı gecede onda kaldı ve yeni tanışmıştı :KK43:

çok değişik insan çeşitleri var gerçekten ilginçler.

Ayrıntılar az sonra...

Afiyet olsun canım.

ah simit , o simit yok mu :) üşengeçliğim yüzünden hep :( midemde simit ağacı çıkacak sanırım :D

Aaa durun yaa, asıl soracağımı yazmayı unuttum.. Ben günde 3-4 fincan yeşil çay içiyorum, zararı olmaz değil mi? Ne kadar tuketmek lazım?

yoookkkk arttııkkkkk :KK57::KK57:

Anaaaam, ne çok konuşmuşsunuz gene yaa..
Ohh buluşma planları falan da yapılmış..:KK53: Cumartesi ilk otobusle geliyorum :KK70:
Vaaay ne maceralar yaşanmışyaa, ben üniversitedeyken hiç böyle ilginç şeyler yaşanmazdı. Ayol bizim zamanımızda internet, sosyal medya falan yoktu ki :KK48: Hatta cep telefonları yeni yeni popüler olmuştu :KK48::KK70::KK70:
bende hiç öyle yaşamadım çok şükür

Aaa durun yaa, asıl soracağımı yazmayı unuttum.. Ben günde 3-4 fincan yeşil çay içiyorum, zararı olmaz değil mi? Ne kadar tuketmek lazım?
canım ben 2 bardak içiyordum. fazlası böbrekleri zorlayabilir. yeşil çayın yerine limonlu su falan içebilirsin

bugün sabah işyerinden başka arkadaşların odasına kahve içmeye gittim. Giderken de hepsine çikolata aldım. Onlar yediler, ben elimi sürmedim. Niye yemiyorsun dediklerinde, ALLAHIIIIM BENİ ZAYIFLATMIYORSAN , ARKADAŞLARIMI ŞİŞMANLAAAT diye ellerimi açıp dua ettim, :KK53::KK53::KK53: yıkıldılar gülmekten :KK70::KK70::KK70::KK70:

bugün sabah işyerinden başka arkadaşların odasına kahve içmeye gittim. Giderken de hepsine çikolata aldım. Onlar yediler, ben elimi sürmedim. Niye yemiyorsun dediklerinde, ALLAHIIIIM BENİ ZAYIFLATMIYORSAN , ARKADAŞLARIMI ŞİŞMANLAAAT diye ellerimi açıp dua ettim, :KK53::KK53::KK53: yıkıldılar gülmekten :KK70::KK70::KK70::KK70:
yaaa koptum valla:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X