Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@The Queen hala ayni ortamda olman çok sinir bozucu gerçekten
Üstüne otururum ben o kızın
Ay bi an hayal ettim de ne güzel olurdu :KK70::KK70:kimsin ulen seennn

Bir ara çok takılıyordum duruma sonra baktım kendi ruh sağlığımı bozuyorum yokmuş gibi davranıyorum ama şahit olduklarımdan sonra dokunduğu şeye dokunmak bile midemi bulandırıyor

Anaaaam, ne çok konuşmuşsunuz gene yaa..
Ohh buluşma planları falan da yapılmış..:KK53: Cumartesi ilk otobusle geliyorum :KK70:
Vaaay ne maceralar yaşanmışyaa, ben üniversitedeyken hiç böyle ilginç şeyler yaşanmazdı. Ayol bizim zamanımızda internet, sosyal medya falan yoktu ki :KK48: Hatta cep telefonları yeni yeni popüler olmuştu :KK48::KK70::KK70:
aynen
Devir degişmiş:KK53:

Aaa durun yaa, asıl soracağımı yazmayı unuttum.. Ben günde 3-4 fincan yeşil çay içiyorum, zararı olmaz değil mi? Ne kadar tuketmek lazım?

kız ayarsız :D 2 fincandan fazlası önerilmiyor canım.

bugün sabah işyerinden başka arkadaşların odasına kahve içmeye gittim. Giderken de hepsine çikolata aldım. Onlar yediler, ben elimi sürmedim. Niye yemiyorsun dediklerinde, ALLAHIIIIM BENİ ZAYIFLATMIYORSAN , ARKADAŞLARIMI ŞİŞMANLAAAT diye ellerimi açıp dua ettim, :KK53::KK53::KK53: yıkıldılar gülmekten :KK70::KK70::KK70::KK70:

ayy koptum ya deli :D

bugün sabah işyerinden başka arkadaşların odasına kahve içmeye gittim. Giderken de hepsine çikolata aldım. Onlar yediler, ben elimi sürmedim. Niye yemiyorsun dediklerinde, ALLAHIIIIM BENİ ZAYIFLATMIYORSAN , ARKADAŞLARIMI ŞİŞMANLAAAT diye ellerimi açıp dua ettim, :KK53::KK53::KK53: yıkıldılar gülmekten :KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70:

@The Queen hala ayni ortamda olman çok sinir bozucu gerçekten
Üstüne otururum ben o kızın
Ay bi an hayal ettim de ne güzel olurdu :KK70::KK70:kimsin ulen seennn

:KK70::KK70::KK70:

Dünkü menüm
Sabah
1 çb süt
6 yk nesfit
1 haş yumurta
az sütlü nescafe

ara: 1 armut

Öğle: 12:00
1 dilim sebzeli rosto köfte
1 yk patates püresi
1 dilim k.ekmek
2 yk zeytinyağlı bezelye

ara: salata 2 köfte

Akşam:
Salata + tavuk sote + 1 yk pilav

Su: 2,5 geçtim
Spor:
Öğle 10 yürüyüş
Akşam: 1,5 saati geçti

Bugünkü menüm
Sabah
Simit (çanta değiştirdim kahvaltılıklarımı yanıma almamışım unutmuşum:KK70:)
1 parmak sütle kahve

Öğle:
1 kase dolu dolu mercimek çorbası
5 yaprak sarma
1/2 kase yoğurt

ara: yarım kase yoğurt yiyeceğim.

Öğle: 30 dk yürüyüş yaptım.

O nasıl bir duadır :KK70:

Anaaaam, ne çok konuşmuşsunuz gene yaa..
Ohh buluşma planları falan da yapılmış..:KK53: Cumartesi ilk otobusle geliyorum :KK70:
Vaaay ne maceralar yaşanmışyaa, ben üniversitedeyken hiç böyle ilginç şeyler yaşanmazdı. Ayol bizim zamanımızda internet, sosyal medya falan yoktu ki :KK48: Hatta cep telefonları yeni yeni popüler olmuştu :KK48::KK70::KK70:
Benim zamanımda da cep telefonu yeni çıkmıştı hatta kontör pahalıydı bitmesin diye annemi dışarıdaki kartlı tellerden arardım:))))

Aminnn

Aksama ızgara balık salata:cool:
Hangi balığı yiyeceksin? Bu mevsimde ne var? İki haftadır balık yemiyorum, gözümün önünden balıklar geçmeye başladı:)))))

Benim zamanımda da cep telefonu yeni çıkmıştı hatta kontör pahalıydı bitmesin diye annemi dışarıdaki kartlı tellerden arardım:))))

Aminnn

Hangi balığı yiyeceksin? Bu mevsimde ne var? İki haftadır balık yemiyorum, gözümün önünden balıklar geçmeye başladı:)))))
Hamsinin artık son zamanları, bolca karadeniz hamsisi tüketmek lazım. Sarıkanat da iyice yağlanıp etlendi, yenilebilir. Büyük balık seviyorsan levrek bu aralar güzel..

Aminnn

Hamsinin artık son zamanları, bolca karadeniz hamsisi tüketmek lazım. Sarıkanat da iyice yağlanıp etlendi, yenilebilir. Büyük balık seviyorsan levrek bu aralar güzel..

Ne alcam bilmiyorum balıkçıya gidince ne denk gelirse
E Etabiti tam bir balık gurmesi :)

selamlarr. bugunkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek
1,5kk peynir
4-5 zeytin
yumurta

öğlen: 1 kase yogurt çorbası
1 yemek kasıgı kadar tavuk ( işte yemekler çokk az çok şikayetçiyim napcam bilmiyorm)
yarım domates

akşam: tavuklu havuclu patatesli bir yemek yicem

spor yarım saat bisiklet olacak

selamlarr. bugunkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek
1,5kk peynir
4-5 zeytin
yumurta

öğlen: 1 kase yogurt çorbası
1 yemek kasıgı kadar tavuk ( işte yemekler çokk az çok şikayetçiyim napcam bilmiyorm)
yarım domates

akşam: tavuklu havuclu patatesli bir yemek yicem

spor yarım saat bisiklet olacak

yanına yoğurt ye canım akşam.

Back
X