Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen neden öyle oldu anlamadım bugün tatlı isteği yeme istegi geçmiyor bugün :-(
Canim regl olacak olablrmisinki acaba?

herkes isyanda:) aşçı bulamıyoz. bi de kadına ayıp olur diye. ama çekilcek gibi değil bastırdım bugun biraz :) bakalım ne olcak. yarın bi soruştururum
:KK70:
Ayy gerckten zor calsrken indan daha bi acijio sanki yada cevreden etkilenio ibs hem sizin hemde calisan icin hayrli sonuca ulasrsnz:)

Yoğurt mayalamıştım açmaya diye kalktım bi takıma bakayım dedim, aaaa :KK57: bir de ne göreyim, alıntı yapıp yazdığım şeylerin yarısı silinmiş, alıntılar görünüyor yazdıklarım uçmuş. @gulhan_41 , LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet size de çok teşekkür ederim darısı başınıza arkadaşlar.
Mezun olsam da takımdan kopmaya hiç niyetim yok ona göre, hepinizin mezuniyetini görmeden bana rahat yok. Geceleri gizli gizli de olsa girip yazdıklarınızı okurum, kim napmış merakımdan çatlarım yoksa. :confused:
Canim cook cok tebrik ederim iki dogumdan snra bu formda olmak..ne denilir..tebrik edilir:)))
@katre-i dem mezuniyet yazısı için kaç gün sürem var, bi de harf sayısı falan kısıtlı mı ona göre yazayım sonra düzeltmeye uğraşmayalım. Ayy heyecan yaptım şimdi:KK17: :oops:
Ayy keske bizede nasip olsa hayrlsyla..

Günaydın kızlar. Bir heyacan tartıya cıktım. İçimden dua ettim 100 ün altını göreyim diye. Bir de ne göreyim :KK57: 400 gr fazla cıktım. Ben anlamadım ne saçma vücudum var benim. :KK43: sporsuz diyet yapmak istemiyorum.:110:ne güzel omuzlarım yükseldi belim inceldi bacaklarım şekle girdi ama yok yine tartı bana gülmüyor. Off iki ay olacak buradayım bir cacık oldugu yok :KK62:
Canim sen azmin ve iradenle takimimiZn en guzel orneklerindensin unutma bu hafyalik farkli bi durumun yada odemin olblr kafana takma

2 aydır sürünerek kilo veriyorum. Çok dengesiz.En azından 46 beden büyük gelsin istiyorum şu aşamada. Kapanma niyetim var dolabımı komple değiştireceğim kıyafetlere boşa para harcamak istemiyorum :KK53:
Rabbim niyetini kabul eylesin hayirlisiyla keyifle gerceklestrrsn ins

Polenlerden bir de sütten kaynaklı sabahları nesfit yedim ya hep galiba ondan oldu. Fazla süt dokunuyor. Ayrıca şuan nezle olmuş gibiyim.:KK62:

35 kilo vermiştim. Hani öyle şeylere ihtiyaç duymuyorum aslında o_O bir araştırayım.

Ooo 1 kg sen de çok güzel vermissin:KK19:
Çok sevindim :KK9:
Harikasnz super kg kaybi olmus tebrikler

Arkadaslar merhaba tekrar sabah tartldm ama bekldgm gbi takima greblecegim kiloya ulasamamsm bugun yarin regl olcm zaten davul gbiyim ama ben zaten takimdaym sadece listede degilim:)aynen devam ins:)
Bu arada dun cok yogndm snra misafrlge gttm 3cocuk bi arada teli elime alma frsatim olamadi cok menumu yazaym
Sabah
1 haslnms yumurya
Az peynir 6 7 zeytin
1.5 dilim tb ekmk
Ara
1 elma
Ogle
Corba
2 dilim borek:(((
Peynir zeytin
Ar1 portakal
Aksam.1 buyuk fitin balik
Salata
Aksam misafrlikte:(
Az lahana salata
1 catal kek
2 kuru incir
Su
2 lt gbi
Spor
1 saate yakin

Kizlar ,biz bir ay sonra uc yasimizi bitiriyoruz.odamizi ayrmadk.su zamana kadar park yatak kullandik.cunku baza var odasinda kizimin.kenarlarina koruma alallim yada yaptiralim diye diye aylar ,yil gecti.hep uyku sersemi tirmanir duser korkusuyla.iki gundur de hala bir cozum bulamadik.baza yerden yetmis cm kadar yuksek,korumasiz kullanabilirmiyiz acaba.yada baska onerilerinizvarsa sevinirim.

Aksam icin kendime kuru fasukye ve pirinc pilavi yapacagim :) porinc pilavi kac kasiga kadar yiyebilirim :(

Aksam icin kendime kuru fasukye ve pirinc pilavi yapacagim :) porinc pilavi kac kasiga kadar yiyebilirim :KK43:
Aslında pilav yemesen daha iyi, kurufasülye zaten KH, yanında yoğurt ve salata ile daha dengeli olur. Pilav yiyeceksen de iki kaşığı geçme;)

Kizlar ,biz bir ay sonra uc yasimizi bitiriyoruz.odamizi ayrmadk.su zamana kadar park yatak kullandik.cunku baza var odasinda kizimin.kenarlarina koruma alallim yada yaptiralim diye diye aylar ,yil gecti.hep uyku sersemi tirmanir duser korkusuyla.iki gundur de hala bir cozum bulamadik.baza yerden yetmis cm kadar yuksek,korumasiz kullanabilirmiyiz acaba.yada baska onerilerinizvarsa sevinirim.
Eviniz soğuk değilse yer yatağı önerebilirim, yada yere yakın bir çekyatınız varsa çok iyi oluyor. Biz de başta baza almıştık korkuluğu var ama yine d güvenemiyorum çekyatta yatıyor kızım. Hem uyuturken geniş geniş yanına uzanıyoruz;)

Aslında pilav yemesen daha iyi, kurufasülye zaten KH, yanında yoğurt ve salata ile daha dengeli olur. Pilav yiyeceksen de iki kaşığı geçme:KK66:
Canim doymuyorum oyle hic surekli canim birseyler yemek istiyo 1 dilim bile olsa ekmek doyuruyomus insani :( bende pirinc pilavi yapiyim dedim abartmadan yerim diye :( salata canim hic istemiyo midem bulaniyo ama yogurt yerim :)

Canim doymuyorum oyle hic surekli canim birseyler yemek istiyo 1 dilim bile olsa ekmek doyuruyomus insani :KK43: bende pirinc pilavi yapiyim dedim abartmadan yerim diye :KK43: salata canim hic istemiyo midem bulaniyo ama yogurt yerim :)
canım 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek oluyor. ama pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yapabilirsin yada pirinç pilavı yerine 2 dilim ekmek ye daha doyurucu olur. hem pilavdan ekstradan yağ+şeker'de almamış olursun

Eviniz soğuk değilse yer yatağı önerebilirim, yada yere yakın bir çekyatınız varsa çok iyi oluyor. Biz de başta baza almıştık korkuluğu var ama yine d güvenemiyorum çekyatta yatıyor kızım. Hem uyuturken geniş geniş yanına uzanıyoruz:KK66:
Öncelikle tebrik ederim canım. Darısı bizlere olsun inşallah.
Evimiz soğuk değil. Kanepede var, ama odasını, yatağını kullansın istiyoruz artık. Bir de hala, beşikte yatmasına rağmen bizimle de uyuyot baxen. Benim için sorun değil de, sonrasın da sıkıntı olur diye de odasını kullansın istiyoruz. Bizim yatakta alıstı uyımaya, sanki düş mez gibi grliyor ama yine de emin olamıyorum işte. Açıkçası baza aldığımıza pişman oldum. İkeada büyüyen yataklar dan alsaydık, şimdiye çoktan odasını ayırırdık,rahat rahat uyurdu yavrum.

canım 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek oluyor. ama pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yapabilirsin yada pirinç pilavı yerine 2 dilim ekmek ye daha doyurucu olur. hem pilavdan ekstradan yağ+şeker'de almamış olursun
Canim evet onceden oyle yapiyodum ama glutene alerjim varmis benin doktor yeme dedi :(

Kizlar bugun ogrencilerimi geziye goturdum. Kac gunluk stresin ustune oyle iyi geldi ki.

Sosyal tesislerde kahvalti yaptik, cok fazla yemedik aslinda kahvaltida, kahvalti tabaginda yumurta peynir bal domates salatalik filan vardi.
Oglen cocuklarin ikram ettigi bir iki biskuviden aldim.
Aksam da corba ictim. Gunu kapattim.

9bin de adim atmisim toplam gun icinde.

Akşam menü
Bir dolma
3 yk taze fasulye
Yoğurt salata
Ara
Bir küçük kek

Back
X