Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10. TAKIM 457.ETAP***

erigim(75/74.2/0.8/%1.07)
hira1994( 58///%)
The Queen(103.3/100.9/2.4/%2.32)
La_vinya(55.1///%)
flue_13(61.8/61.4/0.4/%0.65)
frifri(69,9///%)sabit
METENOL(67.8///%)

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üye

gulhan_41(77,9/79/-1.1/%-1.41 ) yeni üye giriş kilosu:80 hedef kilosu: 58 giriş tarihi :1/3/16
breeze3547(67.4/66,5/0,9/%1,34) yeni üye giriş kilosu:68,5 hedef kilosu: giriş tarihi :6/3/16

@The Queen oncelikle kocaman tebrikleerrr canim sanirim sendr yardmclardan biri olmssn sanirm kacrmsm ben ayni soruyu sanada yoneltyrm o zamaannn:)

Günaydın kızlar umarım herkes iyidir morelim çok bozuk oğlum ameliyat olacak kasık fıtığı çıktı, dişim agrıyor,eşimin taini şehir dışına çıkıyor ve pazartesiden beri hiç kaçamak yapmamama rağmen kilom 68.3 aslında artık o kadarda umrumda değil ama burayıda bırakırsam iyice kilo alabilirim

Günaydın kızlar umarım herkes iyidir morelim çok bozuk oğlum ameliyat olacak kasık fıtığı çıktı, dişim agrıyor,eşimin taini şehir dışına çıkıyor ve pazartesiden beri hiç kaçamak yapmamama rağmen kilom 68.3 aslında artık o kadarda umrumda değil ama burayıda bırakırsam iyice kilo alabilirim
Canim moralni bozma hic kasik fitigi cok olablen busey dye blyrm benm ogrencmde amelyat olms kucklgnde kafana takma esin icin de hayrlsi olsun ne kadar surelgne gtcek canim kikoya gelncede zaten cok bi kilon yok bugun arti cikar haftaya heosi gider bi anda moralni yuksek tut biz yanndayz ins

@The Queen oncelikle kocaman tebrikleerrr canim sanirim sendr yardmclardan biri olmssn sanirm kacrmsm ben ayni soruyu sanada yoneltyrm o zamaannn:)

Bende hemen yanıtlıyorum.

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durum:
1) Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu kural uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen yarışmacıya da bu kural uygulanmaz. B maddesindeki gibi hesaplama yapılarak, üyenin aldığı kilo izin dönemine bölünür.

b- İzinden kilo vererek dönen üye için aşağıdaki işlem uygulanır.
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
(*) İzinli üyenin, yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.

Biraz yorum gerektiriyor. Bence aldıklarını verip 100 gr bile olsa hesaplama yapılacak kadar bir değişim olması gerekli gibi geldi.
Şuan tam ayrıldığın kilodaysan kilosu sabit diyip etap sayısına bölünce sıfır çıkar. Yani pek doğru olmaz gibi geldi ama bilemedim.

Günaydın geçmiş olsun canım.
Bence bizi bırakma stress çok etkiliyor sende biliyorsun. Kasık fıtığını çok duyuyorum çocuklarda amelyatını oluacak sonrada turp gibi olacak. Üzme kendini...

***10. TAKIM 457.ETAP***

erigim(75/74.2/0.8/%1.07)
hira1994( 58///%)
The Queen(103.3/100.9/2.4/%2.32)
La_vinya(55.1///%)
flue_13(61.8/61.4/0.4/%0.65)
frifri(69,9///%)sabit
METENOL(67.8/68,3/-0,5/%-0,74)

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üye

gulhan_41(77,9/79/-1.1/%-1.41 ) yeni üye giriş kilosu:80 hedef kilosu: 58 giriş tarihi :1/3/16
breeze3547(67.4/66,5/0,9/%1,34) yeni üye giriş kilosu:68,5 hedef kilosu: giriş tarihi :6/3/16

Canim moralni bozma hic kasik fitigi cok olablen busey dye blyrm benm ogrencmde amelyat olms kucklgnde kafana takma esin icin de hayrlsi olsun ne kadar surelgne gtcek canim kikoya gelncede zaten cok bi kilon yok bugun arti cikar haftaya heosi gider bi anda moralni yuksek tut biz yanndayz ins
Teşekkürler canım
Çoçuk doktoru oğlumun yanında söylemiş çocuk cerahına gidin amaliyat olcak falan diye çocuk çok enişeli sabah okula giderken yine ağladı korkuyorum diyor.basit birşey diyorum ama yinede üzülüyor onunbu endişeli hali çok morelimi bozdu

geçmiş olsun canım

elfkkk elfkkk tatlim boyle durumlarda karar defterinede ki kurallara bakiyoruz.

Edacim bende çok emin olmamakla birlikte "aldiği kilo verilene kadar" dediği için kilosu sabit te olsa tekrar takim alınabilir gibi yorumladim. Ama kaptan daha tecrübeli. Önemli olan kilo almamasi veya aldiği. Kiloyu vermiş olmasi.
Bende hemen yanıtlıyorum.

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durum:
1) Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu kural uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.

2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen yarışmacıya da bu kural uygulanmaz. B maddesindeki gibi hesaplama yapılarak, üyenin aldığı kilo izin dönemine bölünür.

b- İzinden kilo vererek dönen üye için aşağıdaki işlem uygulanır.
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
(*) İzinli üyenin, yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.

Biraz yorum gerektiriyor. Bence aldıklarını verip 100 gr bile olsa hesaplama yapılacak kadar bir değişim olması gerekli gibi geldi.
Şuan tam ayrıldığın kilodaysan kilosu sabit diyip etap sayısına bölünce sıfır çıkar. Yani pek doğru olmaz gibi geldi ama bilemedim.

Oyyy bebise geçmiş olsun canimm ama erkek cocuklarinda çok görülüyor ve sanirim artik basit bi operasyon. Ama çok çok geçmiş olsun. Esin memur mu? Sen gidemeyecekmisin?

Bende anlayamadmki kizlarr:((

Back
X