Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim cok guzelmisss :KK200::KK200::KK200:
Guzel gunlerde kullanin insallah :KK60:

Nereden almistiniz?
amin canımcımmm çok sağolll :KK68::KK68::KK5:
canım istanbul eyüp'te modako mobilyacılar çarşısı var oradaki bi mağazadan aldık. bi arkadaş oradan almıştı tavsiye üzerine gittik.

Slm koşu bandinin üzerinde yaziyorum çok depar atamam bu saatte komsu teleme gelmesin:D hafif tempoda yürüyorum
Menü
Sabah
Karatay kahvaltisi

Ara
Kahve 4ceviz

Aksam
1cipura bata büyüktü
Roka salatasi baya çöktü:D

Su:1lt ödem+1.5 normal
Spor:30dkyuruyus+1mile leslie+bacak karin egzersizleri + simdi yürüyorum

Slm koşu bandinin üzerinde yaziyorum çok depar atamam bu saatte komsu teleme gelmesin:KK70: hafif tempoda yürüyorum
Menü
Sabah
Karatay kahvaltisi

Ara
Kahve 4ceviz

Aksam
1cipura bata büyüktü
Roka salatasi baya çöktü:KK70:

2 haftadır harika gidiyorsun kaptannnn :KK9::KK9:

Slm koşu bandinin üzerinde yaziyorum çok depar atamam bu saatte komsu teleme gelmesin:KK70: hafif tempoda yürüyorum
Menü
Sabah
Karatay kahvaltisi

Ara
Kahve 4ceviz

Aksam
1cipura bata büyüktü
Roka salatasi baya çöktü:KK70:

maşallah kaptan çok güzel spor yapıyorsun ben 45 dk yürüyünce çöküyorum :mad:

İyi geceler arkadaslar,
Bu hafta biraz daha rahatladim,su beni geren diyet psikolojisinden ciktim nihayet.tek eksigim duzenli egzersiz.
Birde beni huzursuz eden konu,bizim pitircanin gunduz uykusu bitti ve mumkun degil yazmaya firsat bulamiyorum,ancak mutfakta yemek pisirirken yazdiklarinizi okuyorum.bu yuzden desteginizi ve anlayisinizi bekliyorum.:KK36:
Birde birkacgundur netteki sorun da cabasi:mad:

Bugun,
Kahvalti,
Bir dilim kizarmis ekmek
4 dilim sucuk
1 kk peynir
3ywsil zeytin
2 bardak cay
Az marmelat
Ara,
Sutle turk kahvesi
Oglen,
1\2 kase menemen
1 elma
Ara,
Az sutle nescafe
Aksam,
1 kase mercimek corbasi
4 kasik taze fasulye
Salata
1 dilim ekmek
1\2 kase erik kompostosu

Cok buyuk bi fark olmiyo canm

Banada sabah yulaf lapasi vermsti dyetsyen ama hic denemdm

.gecmis olsun canimmm

Supersin super

Canim benim cook cok gecmis olsun listede olmasanda aramzda kalmni cok isterm canim brakma Allah acil sifalarini nasip eylesn ins

Maydonoz kuru gbi etkilimi acaba olabilir:)

Foto nerde fotooooo:)

Canimmmm dikislermden bahsetmstmya oglum yaklask 16 aylik sezeryan yerimn bi bolumnde pantolon feln gydgmde yara oluydu eve geldgmde kan kurums oluydu bu her gydgmde oluyo nerdeyse yurumemi bile zorlstryo dojtra gttm dikislerm icten tamamn iyilesms doktr endometrioz dan suphelenyrm arastr dedi bikac seyden bahsetti bende arastrdm ama tam anlyamdm krem verdi bi hafta kulln dedi ikinci sezeryannda orayi kesckler zaten dedi bu koni hakknda bilgin varmi canim senn bokumn degil bilyrm ama belki bilgisahibi olblrsn dye sormk istedm ayyyy cok uzun olduuu:KK43: pardon:'
Tesekkur ederim canim,insallah bir kac gune toparlaniriz.
Sanada gecmis olsun canimmm.

Slm kızlar; bugün lodostan kötü etkilendim çok baş ağrım var. İki kere kahve içtim bana mısın demiyor :(
Menümü yazayım
Sabah: 2 yumurtadan omlet, 1 parça peynir, 4 zeytin, 1tk bal, 1/2 dlm ekmek
Ara: yok
Öğlen: 1 kase tarhana çorba, 5 kaşık yeşil fasülye, 3-4 kaşık yoğurt
Ara: 1 dlm ev keki
Akşam: 4 kaşık yeşil fasülye, 5 yumurtadan omlet (yarısını yedim )
Ara: 1 elma

Yarın için hepinize iyi şanslar; hepiniz tartıda güzel sonuçlar alırsınız inşallah:)

Evet diş hekimiyim:)

Sağol canım, neşeli ve enerjik olmaya çalışıyorum yoksa çekilmez bu dünya; her tarafta kötülükler almış başını yürümüş :KK43:
Anneyle yaşamak da ayrı bi güzellik, iş bölümü yapmanız çok güzel :) benim bazı tanıdıklarım var çslıştığı için herşeyi anneden bekliyor ama bence sizinki daha güzel :))))

Çok geçmiş olsun canım. Kurufasülyeyi akşamdan ıslatıp suyunu birkaç kez değiştirtirsen ve suya azıcık karbonat koyup öyle ıslatırsan pişince hiç gaz yapmıyor aklında bulunsun:KK66:

Çok güzel menü her zamanki gibi()
Akşam çok az yemişsin, bari iki tane but yeseydin; karnın doydu mu?

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin oğluna.

Gülecek inşallah :)))))

Aslında Bebek odalarını özel kokusuz boya ile üretiyorlar niye o kadar koktu acaba? Kızımın odası hiç kokmamıştı, geldiği gün yerleştirmiştik içini.

Evet diş hekimiyim:)

Sağol canım, neşeli ve enerjik olmaya çalışıyorum yoksa çekilmez bu dünya; her tarafta kötülükler almış başını yürümüş :KK43:
Anneyle yaşamak da ayrı bi güzellik, iş bölümü yapmanız çok güzel :) benim bazı tanıdıklarım var çslıştığı için herşeyi anneden bekliyor ama bence sizinki daha güzel :))))

Çok geçmiş olsun canım. Kurufasülyeyi akşamdan ıslatıp suyunu birkaç kez değiştirtirsen ve suya azıcık karbonat koyup öyle ıslatırsan pişince hiç gaz yapmıyor aklında bulunsun:KK66:

Çok güzel menü her zamanki gibi()
Akşam çok az yemişsin, bari iki tane but yeseydin; karnın doydu mu?

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin oğluna.

Gülecek inşallah :)))))

Aslında Bebek odalarını özel kokusuz boya ile üretiyorlar niye o kadar koktu acaba? Kızımın odası hiç kokmamıştı, geldiği gün yerleştirmiştik içini.
:KK45::KK17::-):KK36::KK9:

Tebrik ederim doğrusunu seçebildiğin için.:KK9:

Günaydınnnnnnnnnnnn. Bende şuan kahvemi içiyorum:KK50:

Günaydın canım. Bu hafta ciddi anlamda enerjin arttı aslında. Tartıya yansır yansımasa bile haftaya kesin yansır iyi gidiyorsun:KK5:

Hımmmm akşam olmamış biliyorsun, genelde az kalori aldığın için zayıflıyorsun ama korkutuyorsun beni bünyen zayıf düşecek. Daha sağlıklı beslenirsen çok güzel olacak.:KK5:
Kolay oldu dersem yalan olur ,:KK34:patates kizartmasiyla cacigi cok severdimmm ben eskiden:cry:

Back
X