- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
evet birazcik,ama cok degil
Gecmis olsun canim .
teşekkür ederim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet birazcik,ama cok degil
Gecmis olsun canim .
Kaptanım süpersin!Slm koşu bandinin üzerinde yaziyorum çok depar atamam bu saatte komsu teleme gelmesinhafif tempoda yürüyorum
Menü
Sabah
Karatay kahvaltisi
Ara
Kahve 4ceviz
Aksam
1cipura bata büyüktü
Roka salatasi baya çöktü
Su:1lt ödem+1.5 normal
Spor:30dkyuruyus+1mile leslie+bacak karin egzersizleri + simdi yürüyorum
@elfkkk tatlim oda fotolari ekte. Halisi perdesi falan olmayinca birde esyalari falan yerlestirmeyince cokta albenisi yok :)))
Kaptan harikasın:)Slm koşu bandinin üzerinde yaziyorum çok depar atamam bu saatte komsu teleme gelmesinhafif tempoda yürüyorum
Menü
Sabah
Karatay kahvaltisi
Ara
Kahve 4ceviz
Aksam
1cipura bata büyüktü
Roka salatasi baya çöktü
Su:1lt ödem+1.5 normal
Spor:30dkyuruyus+1mile leslie+bacak karin egzersizleri + simdi yürüyorum
Günaydın
tartı gününü heyecanla beklediğime degdi tartı yüzüe güldü :)
şuanki kilom 76,5 :)
Leslie hakkaten işe yarıyomuuuşşş
Evet diş hekimiyim:)
Sağol canım, neşeli ve enerjik olmaya çalışıyorum yoksa çekilmez bu dünya; her tarafta kötülükler almış başını yürümüş
Anneyle yaşamak da ayrı bi güzellik, iş bölümü yapmanız çok güzel :) benim bazı tanıdıklarım var çslıştığı için herşeyi anneden bekliyor ama bence sizinki daha güzel :))))
Çok geçmiş olsun canım. Kurufasülyeyi akşamdan ıslatıp suyunu birkaç kez değiştirtirsen ve suya azıcık karbonat koyup öyle ıslatırsan pişince hiç gaz yapmıyor aklında bulunsun
Çok güzel menü her zamanki gibi()
Akşam çok az yemişsin, bari iki tane but yeseydin; karnın doydu mu?
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin oğluna.
Gülecek inşallah :)))))
Aslında Bebek odalarını özel kokusuz boya ile üretiyorlar niye o kadar koktu acaba? Kızımın odası hiç kokmamıştı, geldiği gün yerleştirmiştik içini.
@elfkkk tatlim oda fotolari ekte. Halisi perdesi falan olmayinca birde esyalari falan yerlestirmeyince cokta albenisi yok :)))
Günaydın kızlar.
Geçen hafta: 100.9
Bu hafta: 100.8
Fark: 0,1
% 0,10
Komik oldu ama napalım bu hafta böyle oldu. Üzülmek yok stres yok haftaya bomba gibi geliyorum.
Senidegünaydın kızlar :)
geçen hafta: 66.5
bu hafta:65.9
giden sadece 600 gram bu kadar bile verecegimi düşünmemiştim bu hafta çok düzensizdi :/
yıllar sonra ilk defa 65 leri gördüm![]()
teşekkür ederimSenidegulhan_41 ide çok tebrik ediyorum
***10. TAKIM 458.ETAP***
erigim(74.2/73.2/1/%1.35)
The Queen(100.9/100.8/0.1/%0.10)
La_vinya(54,2///%)
flue_13(61.4///%)
frifri(69,9///%)
METENOL(68,3///%)
elfkkk(68.8///%)
gulhan_41(79/76.5/2.5/%3.16) yeni üye giriş kilosu:80 hedef kilosu: 58 giriş tarihi :1/3/16
breeze3547(66,5/65.9/0.6/%0.90) yeni üye giriş kilosu:68,5 hedef kilosu:60 giriş tarihi :6/3/16
10.takım ortalaması:%
ezmelere rağmen güzel sonuc canımgünaydın kızlar :)
geçen hafta: 66.5
bu hafta:65.9
giden sadece 600 gram bu kadar bile verecegimi düşünmemiştim bu hafta çok düzensizdi :/
yıllar sonra ilk defa 65 leri gördüm![]()
günaydın emkızlar :)
bu hafta tavuk oldum ben :) kaç gündür 9-10 gibi uyuyorum, sabahta size gelip uykum var demiyorum
dün gece rahat uyudum mide ağrım yoktu şükür ki.
dün öğlen biraz az yediğim için akşam fazla kaçırmış olabilirim kahvaltılık yedim teyzemde üstüne sıcak sıcak mıhlama getirdi pis teyzoş![]()
şimdi de bi sandviç yedim.
bugün işyerinde makarna günü var kızlar. Aylardır makarna yemeyen biri olarak kendimi bugün makarnayla ödüllendircem.
akşam da menemenle dengeleyeceğim
şimdi iş başına ben, öptüm hepinizi inş çok iyi kilolar vermişsinizdir :)
teşekkür ederim canım bende şaşırdım sporda yapmadım bu hafta ii gün yürüdüm sadece çok sevindim durumaezmelere rağmen güzel sonuc canım![]()