Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugünkü menüm;

Sabah
1 yumurta ( hastaneye gittim vaktim yoktu)

ara: 1 sütlü kahve

Öğle:
ciğer sote
salata

ara: 1 armut

ara: 1 az sütlü kahve içeceğim

Akşam:
salat + sağlıklı bişiler olur :KK73:

Su 1,5 bitti
spor:
yarım saat yürüyüş yaptım.

Bakin kozlar acil acil söylüyorum su aara cozutan mizitan çok hedeflere azkaldikca yan ciziyorsunuz elfkkk elfkkk hala günde bi msjla gecistiriyom bende seni gecistircem bak :(
flue_13 flue_13 önceki haftalardaki aktifligin olmasa göndermiştim seni ilk sari kartini aldin

Biz burada motive için variz bana bakmayin ben motiveyi nerede olsa bulurum ama sizin için ugrasiyorum sizde kendiniz için ugrasin
Çok motiveyim motiveyi dusureni silkelerim :D
İste su oldu bu oldu hastaydim vs vs ben bi haftadir kuzeyin azi dişi ile annemin kotu çikan pap smear testi ile ugrasiyorum hic yansittim mi peki size
Burada kalmak isteyen elini yasin altina koyacak yoksa gider en olmadi devrederim takimi

dünkü menüm,

sabah
1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim beyaz peynir,
öğlen
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği, 1 bardak ayran
ara
1 bardak süt, 4 kaşık yulaf kepeği, 5,6 adet fındık
akşam
yarım tabak tavuklu pilav,

su 2,5 lt,

bugünkü menü

sabah : 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir 1 dilim kepekli ekmek
domates salatalık
yeşil çay

ara: canım bişey istemedi

öğle :bir kepçe sulu patatesli et yemeği
2 yk pilav
ayran

ara: etsiz çiğ köfte ( bunu akşam yemeği olarak yaptım aslında erken yedim ama olsun )

ara: bi avuçtan az leblebi +üzüm ve 1 kuru kayısı + bir ceviz+ türk kahvesi

akşam:

meyve düşünüyorum

2.5 lt su

bu gece yolculuk yapıcam o yüzden belki spora vakit olmaz olursa en az 30 dk yürüyüş olur

Bakin kozlar acil acil söylüyorum su aara cozutan mizitan çok hedeflere azkaldikca yan ciziyorsunuz elfkkk elfkkk hala günde bi msjla gecistiriyom bende seni gecistircem bak :KK43:
flue_13 flue_13 önceki haftalardaki aktifligin olmasa göndermiştim seni ilk sari kartini aldin

Biz burada motive için variz bana bakmayin ben motiveyi nerede olsa bulurum ama sizin için ugrasiyorum sizde kendiniz için ugrasin
Çok motiveyim motiveyi dusureni silkelerim :KK70:
İste su oldu bu oldu hastaydim vs vs ben bi haftadir kuzeyin azi dişi ile annemin kotu çikan pap smear testi ile ugrasiyorum hic yansittim mi peki size
Burada kalmak isteyen elini yasin altina koyacak yoksa gider en olmadi devrederim takimi

Kaptan yaa deme öyle. Bİliyorum bende hastayken katılımım düştü ama o zaman can derdinde gibiydim. :cry:

dünkü menüm,

sabah
1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim beyaz peynir,
öğlen
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği, 1 bardak ayran
ara
1 bardak süt, 4 kaşık yulaf kepeği, 5,6 adet fındık
akşam
yarım tabak tavuklu pilav,

su 2,5 lt,

Çok az yiyorsun. Nasıl yaşıyorsun sen. Böyle sağlıklı olmazsın canımm. Meyve görmek istiyorum menünde :KK36:

bugünkü menü

sabah : 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir 1 dilim kepekli ekmek
domates salatalık
yeşil çay

ara: canım bişey istemedi

öğle :bir kepçe sulu patatesli et yemeği
2 yk pilav
ayran

ara: etsiz çiğ köfte ( bunu akşam yemeği olarak yaptım aslında erken yedim ama olsun )

ara: bi avuçtan az leblebi +üzüm ve 1 kuru kayısı + bir ceviz+ türk kahvesi

akşam:

meyve düşünüyorum

2.5 lt su

bu gece yolculuk yapıcam o yüzden belki spora vakit olmaz olursa en az 30 dk yürüyüş olur
bi avuçtan az leblebi +üzüm ve 1 kuru kayısı + bir ceviz+ türk kahvesi

bu ara öğününde hepsimi bir avuçtan az oluyor o_O
Yani bir avuç kadar leblebi + üzüm+1 kayıtı+1 ceviz fazla oluyor canım. Hepsi aynı anda değilse sıkıntı yok tabii... İyi yolculuklar. Yanına ceviz meyve al yolda kötü şeyler yeme :)

sabah: 15dk leslie

kahvaltı:
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
2 zeytin
2 ceviz
1 haşlanmıs yumurta
1 havuç
1 bardak süt

ara: 1 elma, 1 bardak süt

öğlen: 1 kase yarmalı yogurt corbası
4 köfte
1 yeşil biber
1 dilim kepek ekmek

ara: 1 bardak süt, 1 muz

birazdan 2 mil leslie, 30 dk bisiklet

artık işe protein ve sebzeyi kendim götürüyorum, çorbayı işte çıkanı içiyorum
hava düzelince öğle arasında da yürümeye baslıcam.
1 ayda ancak düzene koyabildim, şimdi kendimi baya motive hissediyorum ve günde 4-5 çikolata yerdm hiç canım istemiyor çokkkk şükür.
verecek çok kilo var bakalım gözüm yedi bu süreci

sabah: 15dk leslie

kahvaltı:
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
2 zeytin
2 ceviz
1 haşlanmıs yumurta
1 havuç
1 bardak süt

ara: 1 elma, 1 bardak süt

öğlen: 1 kase yarmalı yogurt corbası
4 köfte
1 yeşil biber
1 dilim kepek ekmek

ara: 1 bardak süt, 1 muz

birazdan 2 mil leslie, 30 dk bisiklet

artık işe protein ve sebzeyi kendim götürüyorum, çorbayı işte çıkanı içiyorum
hava düzelince öğle arasında da yürümeye baslıcam.
1 ayda ancak düzene koyabildim, şimdi kendimi baya motive hissediyorum ve günde 4-5 çikolata yerdm hiç canım istemiyor çokkkk şükür.
verecek çok kilo var bakalım gözüm yedi bu süreci

Menün harika. Harika gidiyorsun. Proteini evden getirmen iyi olmuş. Menün doyurucu olacak artık. Ara öğünler süper olmuş. Hadi bakalım. Bu hafta rakibim olur musun :KK8:

Kaptan yaa deme öyle. Bİliyorum bende hastayken katılımım düştü ama o zaman can derdinde gibiydim. :cry:

Çok az yiyorsun. Nasıl yaşıyorsun sen. Böyle sağlıklı olmazsın canımm. Meyve görmek istiyorum menünde :KK36:

bu kadar az yiyom ama kilo veremyom sinir oluyorum vallahi, bugun yedim meyve yarın paylaşırım ;)

bi avuçtan az leblebi +üzüm ve 1 kuru kayısı + bir ceviz+ türk kahvesi

bu ara öğününde hepsimi bir avuçtan az oluyor o_O
Yani bir avuç kadar leblebi + üzüm+1 kayıtı+1 ceviz fazla oluyor canım. Hepsi aynı anda değilse sıkıntı yok tabii... İyi yolculuklar. Yanına ceviz meyve al yolda kötü şeyler yeme :)

canım hepsi toplamda bir avuç oluyor ceviz ve kuru kayısıyı koyunca leblebi 15 tane falandı kuru üzümde öyle ;) teşekkür ederim canım yolda hep iştahım açılıyor sıkıntıdan yiyesim geliyor form mısır patlağı aldım olur mu ki :)

Menün harika. Harika gidiyorsun. Proteini evden getirmen iyi olmuş. Menün doyurucu olacak artık. Ara öğünler süper olmuş. Hadi bakalım. Bu hafta rakibim olur musun :KK8:
geçcem seni :D inşallahhhhh
çünkü hızlı kilo vermek istiyorum dolabım giyemedigim kıyafetlerle dolu
giyebildigim o kadar az var ki
inat ettim eger bişey alcaksam 36 beden alabilene kadar beklicem

aynen.
tatlı bir rüya gibi.
2012 ve 2013 yıllarında 60 kilonun altındaydım. tabi 65lerden düşmüştüm. fakat oturaaa oturaaa 80e kadar cıktım gece yiyordum çünkü
valla bende oturarak çalışıyorum, şimdi sen öyle deyince korktum, eskiden çok yürüyüş yaprdım arkadaşımla bu sene bıraktık tabi ondan oldu sanırım ama başarırız, bende dolabımdaki güzel elbiselerime kavuşmak istiyorum.

Tmm olur @katre-i dem tmm foto gondereblrm ama neden foto gondermemi istednki anlmdm iki gun arasbda cok fark var diyemi benm vucudmda daha oncede yazmstm cok sis kalkblyrm hatta diyetsyenede soledm bi ilac verdi ama alip kullnmk istemedm hemen ama cekerm foto tabiki

kimyager25 kimyager25 canim bayildimmm saglikla huzurlakeyifle kullann ins daha once gordm fotolrida alnti yapmamsm heralde:)

bende unutmadan dünkü menümü yazayım,

kahvaltı; 3 dilim ekmeğe denk gelecek miktarda kaşarlı tost, domates, salata, 1 bardak çay

öğlen; 2 ufak patatesten yapılmış bol yeşillikli salata

ara; 2 tane kuru erik, 2 tane hurma, 1 ceviz

akşam; 1 kase çorba, 4-5 kaşık bulgur pilavı, 3-4 kaşık ciğer, salata,

ara; 2 ceviz, 3 tane kuru kayısı, 3 tane kuru erik

ara; yatmaya yakın acıktım bende 1 bardak süt içtim

Back
X