Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selamlar. mezuniyet yazıları insana şevk veriyo valla:)
sabah 15dk leslie
kahvaltı: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 domate, 3 zeytin, 1 bardak süt
(yumurta yemedim haftada 5e düşürücem sivilce cıkıyo acaba ondan mı ?

ara: 1 bardak süt, 1 elma

öğlen: 1 kase şehriye çorbası, 4 köfte, 1 biber

ara: 1 türk kahvesi

yarım saat sonra 2 mile leslie ve 30dk bisiklet

selamlar. mezuniyet yazıları insana şevk veriyo valla:)
sabah 15dk leslie
kahvaltı: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 domate, 3 zeytin, 1 bardak süt
(yumurta yemedim haftada 5e düşürücem sivilce cıkıyo acaba ondan mı ?

öğlen: 1 kase şehriye çorbası, 4 köfte, 1 biber

ara: 1 türk kahvesi

yarım saat sonra 2 mile leslie ve 30dk bisiklet

Gözlerim seni arıyordu:)
Evet canım yumurta yapabilir. Gün aşırı yiyebilirsin belki o zaman dokunmaz. Bir de hava ısınınca daha ağır gelebiliyor.:KK39:

@The Queen işten gelinceye kadar internete girme fırsatını pek bulamıyorum. bazen girip göz atabiliyorm anca 1-2 dk :)

yumurta sabaha iyi gidiyodu sivilceler sorun olana kadar. bugunluk yemedim bakalm yarına kadar bi özleyim.

KraliceElsa KraliceElsa nın basarı öyküsünün linkini atar mısın bulamadım ben

Teşekkürler bilmukabele :KK66:

Cuma zay.yar.mezunlarının sayfasınamı yazdınız okumak isterim.
Evet oraya yazdım;)
@The Queen işten gelinceye kadar internete girme fırsatını pek bulamıyorum. bazen girip göz atabiliyorm anca 1-2 dk :)

yumurta sabaha iyi gidiyodu sivilceler sorun olana kadar. bugunluk yemedim bakalm yarına kadar bi özleyim.

KraliceElsa KraliceElsa nın basarı öyküsünün linkini atar mısın bulamadım ben
Link atmayı bilmiyorum ben telefondan yapılabiliyor mu?

Çok teşekkürler kızlar vaktinizi ayırıp okuduğunuz için:) ben kısa cümle kurmayı pek beceremiyorum mezuniyet yazım da uzun oldu sanırım:))))
masalimsii masalimsii itiraf ediyorum ben de sana ve menülerine hayrandım hep; hala senin kadar zayıf olamadım ama yaşlı olduğum için ancak bu kadar oluyo buna da şükür diyorum ;)

Çok teşekkürler kızlar vaktinizi ayırıp okuduğunuz için:) ben kısa cümle kurmayı pek beceremiyorum mezuniyet yazım da uzun oldu sanırım:))))
masalimsii masalimsii itiraf ediyorum ben de sana ve menülerine hayrandım hep; hala senin kadar zayıf olamadım ama yaşlı olduğum için ancak bu kadar oluyo buna da şükür diyorum :KK66:
yaşlı mıııııı :KK70::KK70::KK70:kız ben senin kilona gelsem doğum sonrası göbek ata ata gezerimm

Geçen Cuma kontrole doktora gitmiştim. Tıkanırcasına yeme bozukluğu var bende. Uzun zaman bunu kabullenmemiştim. Bu aslında kilo almamın birebir sebebi değil. Depresyon+ Anksiyeteden kaynaklı. Şimdi tedavi oluyorum ama bu bozukluk tamamen tedavi edilebilir mi ? Emin değilim. Şimdi internetten bakıyordum ilaç içtim tedavi oldum olarak bitecek bir durum değil bu tıkanırcasına yemek yeme olayı. Doktorum inişli çıkışlı dönemlerde ara sıra yine bunu yaşayabileceğimi söyledi. Asıl önemli olan bunu yaptıktan sonra başaramadım, yapamadım, mahvettim deyip salmamak dedi. Mükemmel olmak zorunda değilmişim. Aslında haklı ama işte kocaman bir ama var. Mükemmelliyetçi yanımı törpülüyorum uzun zamandır, yine de ömür boyunca savaşacağım bu yeme bozukluğuyla ve inanın moralim bozulmuştu. Az önce mezuniyet hikayelerini okuyunca tekrar başarabileceğime inandım. Hayat bu inişli deyip önüme bakacağım ve bende başaracağım inşallah. Keşke aç kapa düğmesi olsa şu olayın. Şimdi bana kızacaksınız ama dönüp dolaşıp aklım yine ameliyat /operasyona gidiyor. Bu yolu seçersem bir daha midemi büyütmemek için kendime daha kolay sahip çıkacağım. Fakat düşünüyorum şuan yine kendimi cezalandırdığım yada ödüllendirdiğim ruh halim olursa tıkanırcasına yersem, midem zaten genişlemeye aşırı müsait ve her şeyi alabilecek kapasitede olacak. Yaşadıklarım tekrar olacak korkusu sardı beni. İçimde garip bir hüzün, ayrıca neşeli bir güç var. 10 dk önce kendimi çok güçlü hissediyordum şuan çok kırılgan.

masalimsii masalimsii itiraf ediyorum ben de sana ve menülerine hayrandım hep; hala senin kadar zayıf olamadım ama yaşlı olduğum için ancak bu kadar oluyo buna da şükür diyorum :KK66:

Yaşlı ? Sen ? Yok artık :KK70:

yaşlı mıııııı :KK70::KK70::KK70:kız ben senin kilona gelsem doğum sonrası göbek ata ata gezerimm
Gelirsin merak etme. Hamileyken bile bu kadar dikkat ediyorsun emzirirken çok rahat verirsin kilonu hiç kasmana gerek kalmaz. Ben hamilelikte 18 kilo almasaydım bu kadar uzun sürmezdi vermem:))))

Geçen Cuma kontrole doktora gitmiştim. Tıkanırcasına yeme bozukluğu var bende. Uzun zaman bunu kabullenmemiştim. Bu aslında kilo almamın birebir sebebi değil. Depresyon+ Anksiyeteden kaynaklı. Şimdi tedavi oluyorum ama bu bozukluk tamamen tedavi edilebilir mi ? Emin değilim. Şimdi internetten bakıyordum ilaç içtim tedavi oldum olarak bitecek bir durum değil bu tıkanırcasına yemek yeme olayı. Doktorum inişli çıkışlı dönemlerde ara sıra yine bunu yaşayabileceğimi söyledi. Asıl önemli olan bunu yaptıktan sonra başaramadım, yapamadım, mahvettim deyip salmamak dedi. Mükemmel olmak zorunda değilmişim. Aslında haklı ama işte kocaman bir ama var. Mükemmelliyetçi yanımı törpülüyorum uzun zamandır, yine de ömür boyunca savaşacağım bu yeme bozukluğuyla ve inanın moralim bozulmuştu. Az önce mezuniyet hikayelerini okuyunca tekrar başarabileceğime inandım. Hayat bu inişli deyip önüme bakacağım ve bende başaracağım inşallah. Keşke aç kapa düğmesi olsa şu olayın. Şimdi bana kızacaksınız ama dönüp dolaşıp aklım yine ameliyat /operasyona gidiyor. Bu yolu seçersem bir daha midemi büyütmemek için kendime daha kolay sahip çıkacağım. Fakat düşünüyorum şuan yine kendimi cezalandırdığım yada ödüllendirdiğim ruh halim olursa tıkanırcasına yersem, midem zaten genişlemeye aşırı müsait ve her şeyi alabilecek kapasitede olacak. Yaşadıklarım tekrar olacak korkusu sardı beni. İçimde garip bir hüzün, ayrıca neşeli bir güç var. 10 dk önce kendimi çok güçlü hissediyordum şuan çok kırılgan.
edacıgım senin mide zaten küçüldü ki ameliyat olup küçültmene gerek kalmadı.
mide küçüldükten sonra çok kolay genişliyo zaten.
o yeme bozuklugu obezlerin hepsinde var bende de var. beynimi oyalamanın bir yolu o benim için de
şu an sadece dizilere bagımlıyım bağlanacak bir şey arıyoruz işte sürekli
fakat sen çok şanslısın yaza evleniyosun
çocuk olunca anksiyete olma lüksün bile kalmaz onun peşinde koşmaktan
biz eli boşluktan anksiyetelerdeyiz :) canımızın sıkıntısına isim mi yok koyacak ?
ona en saglıklı mamaları yedirmek için her seyin en dogalını arayacaksın
onun abur cubur yememesi için eve de almıcaksın
bir de sana her koşulda destek olacak, kırılgan hissettigin anlarda omzuna basını yaslayacagın kocan olacak yanında
ben seni kendimden çok daha şanslı görüyorum valla
silkelen şansının farkında ol bakim

Yaşlı ? Sen ? Yok artık :KK70:
Gönlüm genç de yüzüm hafiften kırışmaya başladı :( napcam bilmiyorum :( 30 una gelince anlarsın beni :))))

KraliceElsa KraliceElsa mezuniyet yazını okudum seni çok tebrik ederim darısı hepimizin başına yağsın insallah :))
Yağacak tatlım inşallah sadece biraz gayret gerekiyor. Bak ben iki çocuk bir de koca ile kilolarımı vermeyi başardım senin hiçbir engelin yok, yemeklerini kendine göre pişirip rahat rahat sporunu yaparsan istediğin kiloya ulaşırsın inş.

Bence gayet fit, genç ve güzel bi annesin tatlımmm

evet sanırım bu bende de var yani 48 den 78 e boşuna gelmedim hep duygusal açlık benimki diyordum. Canım ben mükemmeliyetçi bi insan değilim artık olduğu kadarıyla mutlu olan bi insan oldum, sende başarabilirsin ben önünde örnek olarak ben varım :) Ayrıca sen çok sıkı gözüken kilonu asla belli etmeyen birisin ki ameliyat işi bence kendine ceza gibi olur, sen bunu sağlıklı bi şekilde başaracaksın biliyoruz.

Back
X