Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@katre-i dem kaptaaaannnnnnn nerelerdesinnnn??????????

iki kaşık yogurda birer çay kaşıgı zencefil, zerdecal ve tarcın katılan kürü deneyen var mı ?
Evet daha önce yapmıştım zerdeçal zencefil tarçın hepsi yağ yakıcı
İyi yapmışsın, meyve gerekli zaten çok da zorlama kendini:KK66:

O ne çay makinası mı, hiç duymadım?
Yok canım tencere setiymis kardeşime alcazda hiç gural kullanmadik acaba nasil
kızlar iyi ki varsınnızzzz :KK73::KK73::KK73: heyecanlanıyom sizinle inşallah eskisi gibi başarıcazz En Büyük KKEn Büyük KK
tabikide

Selamm nabersnz kizcelerr nasl gdyo bugun diyetsyen ve kadn dogm randevum vardi uyablrsem ins baya bi dikkat etmeliyim bu hafta ins

:)

Acele etme. Boyun uzun diye hatırlıyorum. 8-10 verdin mi zaten cokm belirgin fark göreceksin. Sağlıklısı en iyisi sende biliyorsun.

Benim burcumda başak :KK70:
Doğumgünün ne zaman? Benimki 23 eylül, sınırdan yakaladım başağı :)))

Evet daha önce yapmıştım zerdeçal zencefil tarçın hepsi yağ yakıcı

Yok canım tencere setiymis kardeşime alcazda hiç gural kullanmadik acaba nasil
tabikide
Benim çeyiz setim Güral porselen di tencereleri de içinde ama çok mükemmel diyemem, tabanları çok kalın değil dibi tutuyo bazen. Emsan daha iyi bence.

Ben hala turuncu istiyorum:KK8:

bence yap yap yap :))

gecmis olsun canim once saglik

Sana hayran oldgumu soylemsmiydim acaba daha once:)hamile bi bunyeeeeee bahaneye hazir hallerrr ama muthis iradee:) masaAllah:)

Dereotu corbasiii???ilk defa duydumm nasl yapiliyoki

Harika yazmssn ne guzel destek cikmissn cok hosuma gitti:)

bende ilk defa duydum ve kızlara 10 defa sordum bu ne çorbası diye :) sonunda isyan tabi kızlar seçil dereotu dereotu dereotu dedi :D

Yaa ben de Elçin Sangu nun saç rengini çok beğeniyorum; daha yeni ombre yaptırdım biraz kullanayım da seneye de öyle boyatacam. Ergen gibi her gördüğüme heves ediyorum ben de :))))

bende bayılıyorum o kadının saç rengine :) ama ombreden vazgeçmem :D :D

Yaaa ben onun biraz daha farklısını istiyorum. Herkes yakışacağını söylüyor ama cesaret edemedim.:KK70: Gözlerim yeşil beyaz/buğday tenliyim. :KK69:

çok yakışacağını söylemiştim :)

Yakışır bence hatta çok doğal duruyo yeşil gözlülerde bu renk. Benim de gözlerim yeşil, bi ortak noktamız daha varmış :)))

bende yeşil gözlüyümmmm :KK70:

bende yeşil giyince yeşil gözlüyüm, mavi giyince mavi :D :D

Menu
Sabah
1yumurta
1avuc ceviz
8zeytin
Domates
1bardak sut

Akşam
1kase kuru fasulye
3-4 çiğköfte
Biraz fıstık

Su:2lt
Spor:21dk bant+2*1 mile leslie express +43dk ebru ile karın kalça plates+ 100yan bel

Oo kaptan gümbür gümbür geliyorsun bu hafta.:) Spor harika

:)

Doğumgünün ne zaman? Benimki 23 eylül, sınırdan yakaladım başağı :)))

Benim çeyiz setim Güral porselen di tencereleri de içinde ama çok mükemmel diyemem, tabanları çok kalın değil dibi tutuyo bazen. Emsan daha iyi bence.

15 Eylül benim. Tipik başak burcu özelliklerinin çoğunu taşıyorum. :)

Ben set olarak bernardodan aldım. 12 y.takımı, 6 kişilik kahvaltı takımı,6 kişilik günlük yemek takımı, 3lü çelik tencere seti, 3 lü tava seti, çaydanlık,çezve düdüklü hepsini oradan aldım. :KK51: Nasıl çıkacaklar bilmiyorum...

Gunaydin kizlaarrrrr, hayirli sabajlarrr, musmutlu bir gün gecirmenizi dilerimmm :))

Günaydın güzel kızlarrr :KK49::KK49:

kimyager1508 kimyager1508 , LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet , Esrasi Esrasi günaydın kızlar.:KK3:

bence yap yap yap :))

bende ilk defa duydum ve kızlara 10 defa sordum bu ne çorbası diye :) sonunda isyan tabi kızlar seçil dereotu dereotu dereotu dedi :KK70:

bende bayılıyorum o kadının saç rengine :) ama ombreden vazgeçmem :KK70: :KK70:

çok yakışacağını söylemiştim :)

bende yeşil giyince yeşil gözlüyüm, mavi giyince mavi :KK70: :KK70:
Evlendikten sonra yapacağım. O zaman babam bir şey diyemez. :KK70:

Bende pembe, gri giyince gözlerim mavi görünüyor. Çok insan gözlerimin rengi üzerine iddaya girdi.:KK70:

Dünkü menüm:
Sabah 1 haş yumurta
1 kk peynir
3 çeri domates
1 parmak sütle nescafe (şekersiz kremasız)
1 dilim k.ekmek

ara: yok

Öğle:
2 köfte
1 dolu kase domates çorbası
1 küçük kase yoğurt

ara: 8 tane çilek + 2 ceviz

ara: armut

Akşam:
Salata (1 dilim peynirli)
2 tavuk baget
1 dilim k.ekmek

su: 2 litre
Spor: Öğle 40 dk tempolu yürüyüş.

Ben set olarak bernardodan aldım. 12 y.takımı, 6 kişilik kahvaltı takımı,6 kişilik günlük yemek takımı, 3lü çelik tencere seti, 3 lü tava seti, çaydanlık,çezve düdüklü hepsini oradan aldım. :KK51: Nasıl çıkacaklar bilmiyorum...

kimyager1508 kimyager1508 , LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet , Esrasi Esrasi günaydın kızlar.:KK3:

Bende pembe, gri giyince gözlerim mavi görünüyor. Çok insan gözlerimin rengi üzerine iddaya girdi.:KK70:

sorma ya benimde :) sınıfta tartışma konusu sebebi olmuştum ingilizce dersinde :d saftrik arkadaşımın teki ingilizce beni tarif ediyordu sınıfta bulmaya çalışıyordu kim olduğunu, tabi ela gözlü diyince kimsenin aklına ben gelmedim sonra biri ela, biri mavi, biri yeşil diye tartışmaya başlamıştı :D :D

üniversiteye kadar gözlerimin hep simsiyah olmasını istemişimdir, hatta çok esmer olmak istemiştim kendimi yeni yeni sevmeye başladım :D

sorma ya benimde :) sınıfta tartışma konusu sebebi olmuştum ingilizce dersinde :d saftrik arkadaşımın teki ingilizce beni tarif ediyordu sınıfta bulmaya çalışıyordu kim olduğunu, tabi ela gözlü diyince kimsenin aklına ben gelmedim sonra biri ela, biri mavi, biri yeşil diye tartışmaya başlamıştı :KK70: :KK70:

üniversiteye kadar gözlerimin hep simsiyah olmasını istemişimdir, hatta çok esmer olmak istemiştim kendimi yeni yeni sevmeye başladım :KK70:

Evet böyle tartışmalar çok yaşanıyor. :KK70:Bence böyle süpersin sev kendini. Ben şahsen kilolu olmak dışında bir kaç kusur görüyorum kendimde ama çokta takmıyorum. Seviyorum kendimi.:KK75:

Evet böyle tartışmalar çok yaşanıyor. :KK70:Bence böyle süpersin sev kendini. Ben şahsen kilolu olmak dışında bir kaç kusur görüyorum kendimde ama çokta takmıyorum. Seviyorum kendimi.:KK75:

teşekkürler canımcım :KK200: valla artık kendimi çok seviyorum :)) hatta bana megolaman bile diyenler var :D

İyi çıkar canım Bernardo güzel marka, ben evlenirken çok pahalıydı alamamıştım onu :( Güral da fena değil 6 senedir hergün kullanıyorum bana mısın demiyo garibim:)))
Ben başakla terazinin arasında biyerdeyim ikisinden de almışım biraz. Bazen çok titiz ve kuralcı oluyorum, bazen de aşırı dengesiz bir ruh haline bürünüyorum.
sorma ya benimde :) sınıfta tartışma konusu sebebi olmuştum ingilizce dersinde :d saftrik arkadaşımın teki ingilizce beni tarif ediyordu sınıfta bulmaya çalışıyordu kim olduğunu, tabi ela gözlü diyince kimsenin aklına ben gelmedim sonra biri ela, biri mavi, biri yeşil diye tartışmaya başlamıştı :KK70: :KK70:

üniversiteye kadar gözlerimin hep simsiyah olmasını istemişimdir, hatta çok esmer olmak istemiştim kendimi yeni yeni sevmeye başladım :KK70:
Benim de çoğu kişi mavi sanıyor, özellikle dışarda masmavi oluyo karanlıkta yeşile dönüyo:)))
Bu günü kendimizi beğenme ve sevme günü ilan edelim. "Biz çok güzeliz, çok bakımlıyız, çok havalıyız" gibi sözlerle kendimizi şımartalım ;)

teşekkürler canımcım :KK200: valla artık kendimi çok seviyorum :)) hatta bana megolaman bile diyenler var :KK70:
;)

Günaydın kızlar :KK50:
Günaydın ;)

İyi çıkar canım Bernardo güzel marka, ben evlenirken çok pahalıydı alamamıştım onu :KK43: Güral da fena değil 6 senedir hergün kullanıyorum bana mısın demiyo garibim:)))
Ben başakla terazinin arasında biyerdeyim ikisinden de almışım biraz. Bazen çok titiz ve kuralcı oluyorum, bazen de aşırı dengesiz bir ruh haline bürünüyorum.

Benim de çoğu kişi mavi sanıyor, özellikle dışarda masmavi oluyo karanlıkta yeşile dönüyo:)))

Bu günü kendimizi beğenme ve sevme günü ilan edelim. "Biz çok güzeliz, çok bakımlıyız, çok havalıyız" gibi sözlerle kendimizi şımartalım :KK66:

:KK66:

Günaydın :KK66:

ne kadar çok ortak özelliğimiz var :)))

yaşasın terazi dengesizliği :) bende 19 ekim :)))

evet en güzel biziz , her halimizle çok iyiyiz :)))

teşekkürler canımcım :KK200: valla artık kendimi çok seviyorum :)) hatta bana megolaman bile diyenler var :KK70:

Bir insan önce kendini sevmeli. Geç oldu ama öğrendim bunu. :KK68:
Benim çok ukala olduğumu söylüyor dışarıdan görenler halbuki öyle değildim hiç şimdilerde olabilirim tabi :KK70:

İyi çıkar canım Bernardo güzel marka, ben evlenirken çok pahalıydı alamamıştım onu :KK43: Güral da fena değil 6 senedir hergün kullanıyorum bana mısın demiyo garibim:)))

Bu günü kendimizi beğenme ve sevme günü ilan edelim. "Biz çok güzeliz, çok bakımlıyız, çok havalıyız" gibi sözlerle kendimizi şımartalım :KK66:
:KK66:

Günaydın :KK66:

Valla ben hepsini 2500 liraya aldım taksitle. İstediğim yemek takımının kendisi normalde 1800 falandı. Komple set olarak pahalı bile olsa gözüm kapalı aldım.:KK70:

Kendi burcumu seviyorum her ne kadar insanlar sevmesede :KK70: En iyi anlaştığım, sohbetini sevdiğim insanlar hep oğlak burcu. Boğa ve koçta iyi oluyor. Kendim gibi birileriyle çekişme yaşıyorum genelde :KK70:
Bizim buluşmamız lazım yaaa.

masalimsii masalimsii bir gün gidelim kocaeliye, başka bir günde @kimyager1508i ziyaret edelim. Onlar gelemiyor biz gidelim.:KK70:

Biz tabii ki güzeliz. Harikayız. :rolleyes:

Back
X