- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
aynen canımm, süper gidiyorsunnnböyle devam edersem inşallah, deneme süresi bitip, haftaya bende takımın içinde olucam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canımm, süper gidiyorsunnnböyle devam edersem inşallah, deneme süresi bitip, haftaya bende takımın içinde olucam![]()
Diğer gruplarda 2 diyordu ama 10.grup 3hafta idi galiba deneme suresi,yanlış hatırlıyor olabilirimAminnnn insaallahhh canim çok sagol :))
Canim zaten öyle çok bi kural yok. En önemli olan aktif katiliminin olmasi ve cuma günleri kilo bildirisinin olması. Günlük menü paylasiyoruz, diğer arkadaslarin menulerine yorum yapiyoruz, havadan sudan konuşuyoruz :)) zaten aktif olursan çabucak kaynasirsin merak etme bizim Kizlar çok iyidir :)) o zaman 2 haftalık deneme suren basladi hadi hayirlisi :))
3.cuma listedesin canım hoşgeldin kaç kgsun hedefin kaçDiğer gruplarda 2 diyordu ama 10.grup 3hafta idi galiba deneme suresi,yanlış hatırlıyor olabilirimelimden geldiğince aktif olacağım canim.
![]()
Haaa anladim3.cuma listedesin canım hoşgeldin kaç kgsun hedefin kaç
***10. TAKIM 462.ETAP***
katre-i dem (74,5/74,0/0,5/%0,67) +1,5 kg tarti farkı eklendi
elfkkk(67.4///%)
breeze3547(65.7/64.6/1.1/%1.67)
Esrasi(64,3/63,4/0,9/%1,40)
sosyoloji12(64,8/63,9/0,9/% 1,39) Hedef kilosunu 62 kg olarak revize etmek istiyor
10.takım ortalaması:%
Deneme süresindeki üyeler:
bffean(66,1/ //%) giriş kilosu:65,5 hedef kilosu:55 giriş tarihi:5,4,16
aslibo( 64,8/63,9/0,9/%1.39) giriş kilosu:65 hedef kilosu:55 giriş tarihi: 13.04.16
RoseAnge(73.7/73,3 /0,4 /%0.54) giriş kilosu:74 hedef kilosu:60 giriş tarihi:13,04,16
ikra ece(80,0/79,6/0,4/%0,50) giriş kilosu:80,3 hedef kilosu:70 giriş tarihi:13,04,16
winchesterr(70.6/ //%) giriş kilosu:71,9 hedef kilosu:63 giriş tarihi:13,04,16
mighty mermaid ( 106/ / /%) giriş kilosu:106 hedef kilosu:60 giriş tarihi:17,04,16
105.8@elfkkk , @bffean , @ikra ece , @winchesterr ,MightyPineapple hadi kızlarrrrr kilo bildirimizi bekliyoruz
1 kase lifli tahıl gevreği
1 soda
1 elma
Akşama ne pişirirsem artık, bulgur pilavı düşünüyorum.
Öyle çünkü bu hafta evimde olanları yemek zorundayım, alışveriş yapacak vaktim yoktu.Daha çok bilenler olacaktır ama ben senin menülerinin hem sağlıksız olduğunu hem de kilo vermeye uygun olmadığını düşünüyorum
Genelde menülerinde tek tip şeyler var
Ya karbonhidrata yükleniyorsun ya da sebzeye
Aslında kilo miktarından dolayı kısa Zamanda çok başarılı olabilirsin ama zorluk var.
Yemeklerini çok zorda olsa hazırlamalı Zaman ayırmalı ve yanında götürmelisin gerekirse
Yani öncelik o olmalı.
Yani hem protein ağırlıklı hem de karbonhidrattan eksik kalmadan beslenmen gerek.
iyi akşamlar kızlar, sizin yediklerinizi görünce bi an ''Eyvah, ne cok yemişim !''dedim
sabah: bir haşlanmış yumurta,
bir yemek kaşığı kaymak
bir dilim ekmek
öğlen: bir porsiyon türlü
yeşil mevsim salatası
ara öğün:süt ve yanına püsküüütlü lokum(sütüme tarçın koyacaktım ama regl olunca kesmedi
)
akşam:bir kase yoğurt
bir porsiyon bezelye
ve şimdi de kahvemi içtim
ayrıca yeşil çay kürüne devam ediyorum bir haftadır. haa bir de 2 lt de su içtim.(20 dk kadar da sıkılasma için hareket yaptım)
ayy ne çok yazmışım(çok yiyince yaz yaz bitmiyo)![]()
Bugünkü menüm :
Sabah:
1 açık çay
Öğlen :
Haşlanmış tavuk göğsü
Havuç kara lahana salatası
1 dilim buğday ekmeği
1 salatalık
Ara :
1 kahve
Akşam yemeği:
Izgara kuşkonmaz
Küçük bir dilim tavuk eti
Ayran
sabah midenin uyanması için bi şeyler yesen daha mı iyi olurdu acaba canım?sabah yediğimiz her şeyi gün içerisinde yaktıgımız için en iyi öğün sabah olmalı diye düşünüyorum.ama diğerleri gayet sağlıklı:)Bugünkü menüm :
Sabah:
1 açık çay
Öğlen :
Haşlanmış tavuk göğsü
Havuç kara lahana salatası
1 dilim buğday ekmeği
1 salatalık
Ara :
1 kahve
Akşam yemeği:
Izgara kuşkonmaz
Küçük bir dilim tavuk eti
Ayran
Tamamdır daha dikkatli olurum, teşekkür ederim :)Canim bildirimlerimizi öğlene kadar yapiyoruz. Dikkat et buna.
Kızlar bu haftamın değerlendirmesi :
1) karnımda inanılmaz şişlik var dış gebelikten dolayı.
İnanılmaz dolu hissediyorum ve lavabo durumunu çok etkiliyor
2) işten dolayı bazı ortamlarda istemediğim şeyleri tatmaya ve yemeye mecbur kaldım. O da bu haftamı etkiledi.
3) hala çok spor yapamıyorum ancak yürüyebiliyorum ağrıdan dolayı.
Yinede sanırım çok kötü değil durumum.
Daha iyi olacak.
Evimi baştan aşağı süpürdüm, tüm bulaşıkları yıkadım, şimdi bulgur pilavım pişiyor.
Bayağı yoruldum ama değdi, evim tertemiz oldu :)