- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kuzenimin-yaptigi-tansiyonum-dustu.924248/
heoinize kısaca şöyle özetliyim başıma gelenler bunlar ne yaptım ne ettim bulanık, ben sakin kafayla ne yedim ne içtim kaç kilo çıktım hepsini yazıcam
Herkese merhaba bir kaç gündür giremedim başıma gelmeyen kalmadı
elim ayağım titiryor tansiyonum düştü şu an çok özür diliyorum bildirim yapamadım
nete girmeye fırsat olmadı biraz sakinleşip yazacağım
günaydın kızlar
dünkü menü
sabah
1 dilim ekmek 1 dilim peynir domates salatalık
öğle
yarım kase çorba, 1 tabak pilav
akşam
2 dilim ekmek, peynir, çay
ara
5,6 çilek
1 saat yürüyüş, 2,5 lt su
Maşallah canım ama ben senin menüleri çok beğeniyorum gayet iyi bizden daha güzel besleniyorsunPazar günkü menümü yazamadım işlerden ötürü :)
sabah bayağı sağlam bi kahvaltı yaptık, kardeşim geldi malum :)
sabah: simit (3 te 2 sini yedim), peynir, 2 dilim salak, zeytin, domates, yumurta, salata, sivri biber, tereyağı, reçel
akşam: mercimek çorba, menemen, 2 dilim tb ekmeği
ara: kuru üzüm-leblebi karışımı
bu arada kızlar korumada olmama rağmen sizin yerinize ben kilo veriyorum düzenli olarak57 ile korumaya girdim şuan 53,20 yim.
Maşallah canım ama ben senin menüleri çok beğeniyorum gayet iyi bizden daha güzel besleniyorsun
Tebrik ederim canım yukarıda yazdığınıda okudum çok Güzel başarmışsın önemli olan gerçekten öyle devam etmek kilo vermek zor evet ama korumak daha da zor ben 86 dan 67 ye düştüm sonra tekrar 78 den 68 yaptım ve bu sene 74 oldum şimdi 64üm. Artık bu durumdan o kadar sıkıldım ki dediklerin o yüzden bize örnek olsun önemli olan yaşam haline getirmek diyet bitsin şunu yerim denemek hep öyle yaptım hep aldım şimdi yeni düzenime alışmak istiyorumalışkanlık canım artık ve midemin inanılmaz küçülmesi fazla yiyince inanılmaz şişkinlik oluyor.
Tebrik ederim canım yukarıda yazdığınıda okudum çok Güzel başarmışsın önemli olan gerçekten öyle devam etmek kilo vermek zor evet ama korumak daha da zor ben 86 dan 67 ye düştüm sonra tekrar 78 den 68 yaptım ve bu sene 74 oldum şimdi 64üm. Artık bu durumdan o kadar sıkıldım ki dediklerin o yüzden bize örnek olsun önemli olan yaşam haline getirmek diyet bitsin şunu yerim denemek hep öyle yaptım hep aldım şimdi yeni düzenime alışmak istiyorum