Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım ben göbek ile ilgili çok da fazla birşey yapmadım desem yeridir, kabızlık problem oluyordu çoğunlukla
yulaf kepeği tüketiyorum bazı öğünlerde, mesela bugün öğlen 1 kase sütün içine 2 yemek kaşığı yulaf kepeği, 5 tane kuru üzüm, 3 tane ceviz koydum, onu yedim sadece başka bir şey yemedim tok tutuyor beni, sabahları ılık su ile beraber kayısı yiyorum, yapabilirsem spor yapmaya çalışıyorum, belimden seneler evvel 2 kez ameliyat olduğumdan dolayı, çok fazla yapamıyorum, birde normal ekmek yerine çavdar yada tam buğday ekmeği tüketiyorum. belimden fizik tedavi görücem bu ay biraz düzelsin, mekik çekebilirsem eğer işte o zaman dümdüz bir karına sahip olurum :KK48:

Aklında olsun kabızlık problemine keten tohumu 100% etkili.
Sinemaki ve barut ağacı kabuğuda.

Perşembe menüm

Sabah
Yarım yağlı sütten kahve

Öğle
6 yk siyah fasülye yemeği (susuz )
1,5 dilim buğday ekmeği
100 gram yoğurt

Ara
Keten tohumu
1 meyve

1 yarım yağlı sütten kahve

Akşam
1 yeşil elma
akşam için yeterli oluyor mu elma?hanı vücudun açlık sinyali verip durması falan diyorlar ya?hanı eğer faydası varsa ben de aç kalabilirim akşamları en azından perşembe aksamlari:KK76:

akşam için yeterli oluyor mu elma?hanı vücudun açlık sinyali verip durması falan diyorlar ya?hanı eğer faydası varsa ben de aç kalabilirim akşamları en azından perşembe aksamlari:KK76:

Canım benim olduğum yerde akşam yemeği çok geç yeniyor akşam 10 gibi
O yüzden ben de genelde yeşil salata ya da bir meyve yiyorum.
Geç saatlerde ne kadar az yersek iyi aslında
En iyisi sabah iyi kahvaltı yapmak (ki ben çok erken kalktığım için bazen yapamıyorum )
Sonra öğle yemeği.
Akşam en güzeli tavuklu salata mesela , ya da cevizli yeşil salata.
Eğer akşam saat 18 den sonra yemezsen kesinlikle faydasını görürsün

Canım benim olduğum yerde akşam yemeği çok geç yeniyor akşam 10 gibi
O yüzden ben de genelde yeşil salata ya da bir meyve yiyorum.
Geç saatlerde ne kadar az yersek iyi aslında
En iyisi sabah iyi kahvaltı yapmak (ki ben çok erken kalktığım için bazen yapamıyorum )
Sonra öğle yemeği.
Akşam en güzeli tavuklu salata mesela , ya da cevizli yeşil salata.
Eğer akşam saat 18 den sonra yemezsen kesinlikle faydasını görürsün
kesinlikle akşam yemeğinin saati ve hafif geçirilmesi çok önemli. onun için öğle ile akşam arasında ara öğünün atlanmaması da çok önemli. eğer ara öğün yapılırsa akşam yemeğe saldırılmıyor. ve en geç 19:00'a kadar yeme işini bitirip akşam protein ağırlıklı beslenilirse o hafta çok farkediyor.

günaydın hayırlı sabahlar :KK200:

dünkü menüm
sabah iki bardak ılık su ve kayısı

kahvaltı
2 dilim ekmek, 1 kk peynir

öğle
5 kaşık ıspanak yemeği ve 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek

ara: yarım çay bardağı leblebi

akşam , 4 tane çeri domates , 2 küçük çatal makarna, 2 küçük çatal irmik helvası
bana tam bir çin işkencesi oldu
her zaman irmik helvası yaparım, ama bu sefer yaptığım daha bir güzel oldu ( dedi kocammm ):kızgın::KK43:
komşuma verdim 2 kase , eşim yedi neredeyse iki kase
kalanını işyerine götürdü v.s. ben o kadar helvadan iki küçük çatal aldım:KK61::KK61::KK61:
ama yılmak yok , nefsimi köreltecek kadar yedim , yemesem bir yerlerim şişecek bu sefer yahuuu :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
gün içinde 1 litre su içtim, yarım saat spor yaptım

çok fazla su içemiyorum, midem bulanıyor, başım çok ağrıyor 2-3 gündür
akşamları hiç uyumamış gibi uykum geliyor, bakalım ne zaman geçecek,

görüşmek üzere cancağızlarım :KK52::KK52::KK25::KK25::KK24::KK24::KK24::KK24::-):-):-):KK68::KK68::KK68:
Guzel menu ondanda guzel olan nefis terbiyen:)bende yaptm komsulara sagttm cok az yedim ins Allah kabul etsin canim
Sabah
1 bardak Aloe veralı kür
1 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir

Ara
Yarım yağlı süt ile kahve

Öğle
Yarım porsiyon beyaz peynirli Kepekli spagetti (yağsız sossuz)
2 adet ızgara köfte
Yeşil salata

Ara
Yok

Akşam
Siyah fasulyeli cevizli yeşil salata.

Ya kızlar ben o kadar dikkat ediyorum ama haftada hep 600 gr -800 gr arası veriyorum.
Normal mi?
Cok iyi kilo verme orann bence grubunuzdaki ornek anne adayi kimyager1508 kimyager1508 :)gibi azda olsa kilo kaybinin olmasi ve bunun devamliluginin olmasi onemli olan canim
şimdiye kadar ise hiç su içmedim. iyi bişey değil biliyorum ama su içmeyi hep unutuyorum
su su su bende cok sevmem ama zorlamakiyiz kendimizi

ben var ya at gibi koşuyom, hem iş yerinde işlerim çok, hem düğün için, umarım cuma günü farkı görürüm, bu ara cumalar çok hızlı geliyo :KK70: :KK70:
Kiz sen gelinligini aldnmi ya yune zayiflarsan dugune kadar?
:KK54: valla ben hergün tartılsam skandal :skandal:olur, çünkü takıntı oluyo sonra, cuma yeterli :KK47::KK47:
canim diyetsyenim bana orda tartlmam haricndeki tartlmalari yadaklamsti=galuba psikolojik etkisi olablyo

Bugün muz detoksu yapıyorum deneyen oldu mu daha önce

bende izin alabilirsem 2 yada 3 gün daha işyerimden ramazan bayramında, bende yanlarında olmak istiyorum,çok özledim annemi , hele de babamı, babamı koklayarak öperim ben , Allah acılarını yaşatmasın:dua::dua::dua::KK61::KK61:

dünkü menüm de sabah yediklerimi yazmıştım
öğle
yeşillik ve domatesle karışık pirinç lapası yedim 1 kase

akşam yemek yemeğinden evvel yarım çay bardağı leblebi yedim
akşam 20:30 = 3 kaşık taze fasulye yemeği
yanına 1 kase salata, 1 dilim ekmek

ara öğün: 1 tane armut
1,5 litre su tükettim toplamda ( limonlu )
sabah 15 dk yaptığım spor yapmıştım, akşam spor yapamadım, yemek yaptığım için:hamarat: :duduk:

kızlar karnımda acayip bir şişlik var sanki kilo verme yerine kilo alıyorum gibi geliyor bana ama sabah değil gün içinde bu şişkinlik artıyor anlamadım neden.

olmazsın canım, yediklerine kendin de biliyorsun daha dikkat edersen gayet güzel gider gidişatın zamanla, ilk bir hafta alışması zor gibi geliyor ama alışıyor insan, ben girdiğimden beri hedeflediğim kiloyu veriyorum yavaş yavaş, bir ayda 2 ayda 3 kilo ideal di benim için , 13.04 de girdim ,kilo verdiğimide kıyafetlerimden anlıyorum ve çok sevinç verici, ilk girdiğim zamanlarda pantalonumun yanından taşmıştı göbeğimdeki yağlar, şimdi ise hiç yok, göbek kısmı % 75 gitti, ve yirmi gün önce dar geldiği için giymek istemediğim montum içine şimdi kalın kazağımla bile çok rahat giyiyorum, yılmak yok yola devam hep birlikte canlarım :halay:

Sabah 1 muz 1 bardak laktozsuz süt
Muz detoksu ve etkileri nasil tam olrk canim???

Öğle 1 muz 1 Bardak laktozsuz süt

Perşembe menüm

Sabah
Yarım yağlı sütten kahve

Öğle
6 yk siyah fasülye yemeği (susuz )
1,5 dilim buğday ekmeği
100 gram yoğurt

Ara
Keten tohumu
1 meyve

1 yarım yağlı sütten kahve

Akşam
1 yeşil elma
super menuu

bencede mantikli:)))

Ayrıca siyasete girmeyeyim ama vizelerin kalkması kötü oldu. Evden dışarı çıkmaması bile gereken zihniyetler şimdi elini kolunu sallayacak avrupada, vatandaşların güvenlik sıkıntıları olacak

Kızlar dün sabah 2 kere üst üste kustum tüm gün uyudum, bugün de baş ağrısından kalkamadım. Bir doktora gideceğim çok kötüyüm günlerdir
geçmiş olsun canımm. yarın listedesin öğlene kadar bildirim yapman lazım. hatırlatayım tekrar dedim :duduk:

Guzel menu ondanda guzel olan nefis terbiyen:)bende yaptm komsulara sagttm cok az yedim ins Allah kabul etsin canim

Cok iyi kilo verme orann bence grubunuzdaki ornek anne adayi kimyager1508 kimyager1508 :)gibi azda olsa kilo kaybinin olmasi ve bunun devamliluginin olmasi onemli olan canim
su su su bende cok sevmem ama zorlamakiyiz kendimizi

Kiz sen gelinligini aldnmi ya yune zayiflarsan dugune kadar?
canim diyetsyenim bana orda tartlmam haricndeki tartlmalari yadaklamsti=galuba psikolojik etkisi olablyo
super menuu

bencede mantikli:)))
zayıflasam nolcakki aldım ama

Back
X