Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İnşallaaah
O kadar çok istiyorumki
Mayısın sonunda tekrar test yaptıracağım bu düşükle ve dış gebelikle ilgili
Hayatta en çok istediğim şey.
Rabbim tez zamanda müjdeli haberler almani nasip etsin inşallah canım benim:dua:
her haftamız geçen haftadaki gibi olur inşallah
Amiiiiiinnnn:dua::dua:
İnşallah :) Uğurunuza inanıyorum
Allah @aslibo yada banada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder umarım
amiiinnnn:dua::dua::dua::dua:

Slm nasılsınız kızlar sabah 2 dilim ekmek domates salata 5 zeytin reçel KKKppeynir 2 kaşık yoğurt ara 1 ççay b süt 2 bisküvi kepekli öğlen ezogelinçorbası 1 lahmacun bunları yedikten sonra 1 saat yürüdüm ara haşlanmış yumurta 1 dikim ekmek
biskuvu ve lahmacun bence olmamisssssssssssss :))

Ben de sabah tam buğday ekmeğinden keçi peyniri ile tost yedim.
Ara:kayısı çayı
Öğlen:tost(aynisindan), domates,salatalik. Bi çatal helva.
Ama cezami verdim,45dk leslie yaptım.aksama kabak yemeğim,yogurt çorbam var.y a az az ya da sadece çorba icecegim

sabah: 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim peynir + 2 zeytin
2 etimek+ domates salatalık

ara:: 1 elma

öğle : 1 tabak haşlanmış karnıbahar+ 4 yk yoğurt
Ara 1 çb leblebi + 1 incir + yarım ceviz

Akşam 6 yk türlü + iki dilim tam buğday ekmeği + yoğurt + müsli bisküvi 1 tane

Ara 1 bardak süt

1 saat yürüyüş + 30 dakika egzersiz
3 lt su

Canım tarifini bizlede paylaş
Bence uygun

Ohh en güzeli,nasil yaptın?ben de yapmayı dusunuyorsum,koyden tam buğday unu getirttim:halay::halay:

Canlarım ben Instagram da bir bayanda gördüm tarifi ona uygun yaptım burda direk resmini paylaşmak sıkıntı olmazsa paylaşayım hemen
@katre-i dem kimyager1508 kimyager1508 sıkıntı olur mu? Kendi tarifimmiş gibi paylaşmak istemedim Instagram sayfasının resmini çekip paylaşabilirmiyim

inşallah canım Allah sanada nasip eder kutlarız o günleri burda:KK200::anneadayı:
ins
Ins
her haftamız geçen haftadaki gibi olur inşallah
aminnn

Kızlar ben kendime tam buğday unundan ekmek yaptım diyet için
Diyet ekmeği için uygun değil mi
Bence gayet uygun becerikli hatunsun vesselam:)))

Ara 1 bardak süt

3 lt su
cok iyi:)

Screenshot_2016-05-10-21-44-58.webp akşam esim karşımda luppo yidiii:mad:haftasonu dondurma bile bu kadar zorlamamist:KK61:

T tuba52 meyveli yoğurdu kendin yap yada activanin meyvelisini tuket canım diğerleri şeker deposu
elfkkk elfkkk katılımın artmış msjlara ayrı ayrı odaklanmissin ama nerde menüler gözümden kaçar mı :(
breeze3535 breeze3535 ekleyebilirsiniz canım sanırım sorun olmaz direkten yazabilirsiniz sonuçta devlet sırrı değil un maya yada kabartma tozu ılık su çok az tuz :D hatta içine çekirdek üzüm fındık fıstık da atılabilir

Tartıda da karşılığını alırız inşallah da yine birinci oluruz :sampiyon::sampiyon:
T tuba52 meyveli yoğurdu kendin yap yada activanin meyvelisini tuket canım diğerleri şeker deposu
elfkkk elfkkk katılımın artmış msjlara ayrı ayrı odaklanmissin ama nerde menüler gözümden kaçar mı :KK43:
breeze3535 breeze3535 ekleyebilirsiniz canım sanırım sorun olmaz direkten yazabilirsiniz sonuçta devlet sırrı değil un maya yada kabartma tozu ılık su çok az tuz :KK70: hatta içine çekirdek üzüm fındık fıstık da atılabilir
Tamam canım uyarın dikkate alınmıştır

Kızlar ben kendime tam buğday unundan ekmek yaptım diyet için
Diyet ekmeği için uygun değil mi

gayet uygun hemdeeee, ellerine sağlıkkk eminim çok doyurucu ve lezzetli olmuştur :hamarat:

Ara 1 bardak süt

3 lt su

güzel menüüüü, sporlarda güzelll :KK49:

Ben de bugün Leslie 45 dk yaptım
Ama çok yoruldum
Alışverişe gittim şimdi döndüm
Bir sürü sağlıklı malzeme aldım :)
Cumaya az kaldı

ohhhh missss :kk77:

Canlarım ben Instagram da bir bayanda gördüm tarifi ona uygun yaptım burda direk resmini paylaşmak sıkıntı olmazsa paylaşayım hemen
@katre-i dem kimyager1508 kimyager1508 sıkıntı olur mu? Kendi tarifimmiş gibi paylaşmak istemedim Instagram sayfasının resmini çekip paylaşabilirmiyim

olur bencede canım sonuçta tarif paylaşıyorsun reklam yapmıyorsun

Eki Görüntüle 1830108 akşam esim karşımda luppo yidiii:mad:haftasonu dondurma bile bu kadar zorlamamist:KK61:

ahhhh bu kocalarrrr tam sopalıkkk :sinirli: bende neler çekmiştim zamanında:sopa: ama inan cuma günü gelince iyiki de yememişim diyeceksin :halay:

Selam kızlaar
8.30 corn flakes
11.45 salata iki dolma yoğurtlu mercimek çorbası erik
14.00 2si bir arada ve çubuk kraker
17.20 öğle yemeğinin aynısı salata hariç

Bugün hem çok yorgun hemde çok aç hissettim niye böyle oldu anlamadım

canım dolma pirinç ile yapılıyor ya pirincinde glisemik indeksi çok yüksek onun için kan şekerini yükseltiyor ve açlık hissi veriyor. bence ondan olmuş olabilir. mesela dolma yerine tb, çavdar gibi 1-2 dilim ekmek yeseydiin bu kadar acıkmazdın

Back
X