Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çocuk yapın diyorlar böyle durumlarda,sizin Dr demedi mi:-)
Canım aslında ana söylediğim yoğurt kürü ama kocam sağolsun dün i tencere yoğurdumu cacık yapınca aksam vazgecmektense cacık kürü yaptim:KK51::super:yogurttan daha guzeldi:ıslık:hazir yoğurdu sağlıklı bulmuyorum,inip marketten de alamadım.b ugun mayalayacagim da artık yine cacık kürü yaparım bugun:21::KK70:

Canım ben hazır kullanmıyorum,y yardımcı olamayacagim:KK51:
senin yerinde olsam iki kase çorba içer ama diğerlerini yemezdim,evet daha lezzetli ler ama emeklerini atma çöpe.brokoli hem çorbası olduğu için kolay hazmedilir hem de protein değeri yüksek.aksam süt ve elma ile gecistirsen m ne iyi edersin

bizimkinin 2 çocuğu var zaten canısı, 3. yü kaldıramaz zannımca, çok ama çok kötü hamilelik geçiriyor, doğum yapasıya kadar mide bulantıları hiç geçmiyor, herkes kilo alır , benim kardeşim arkadan bakınca kimse hamile demezdi, üstüne yemek yiyemediği için zayıflıyordu,

Çok istiyorum yapmak ama hem mayalamayı bilmiyorum Hemde buradaki yoğurtlar krema gibi Yunan yoğurdu diye satılıyor bizimki gibi değil
Elimde yoğurt yok mayalamak için :cry:
Canım yogurtsuz da mayalaniyordu galiba, kimyager1508 kimyager1508 e bi soralım? ama Süt bulabilecek misin?
bizimkinin 2 çocuğu var zaten canısı, 3. yü kaldıramaz zannımca, çok ama çok kötü hamilelik geçiriyor, doğum yapasıya kadar mide bulantıları hiç geçmiyor, herkes kilo alır , benim kardeşim arkadan bakınca kimse hamile demezdi, üstüne yemek yiyemediği için zayıflıyordu,
anladım canım, öyleyse zor tabi:(

Canim ben hic yogurtsuz mayalamadim olur mu onuda bilmiyorum ama bi arastirirum. Kaptan @katre-i dem gida mühendisi belki o biliyordur. R RoseAnge bence mevcut yoğurtlabi dene. Zaten ondan sonra kendi yyoğurdunu maya olarak kullanirsin. Günlük sut al. Biz sana tarif ederiz mayalama seklini. CÇokkolay zaten yaparsin. Bende daha oönce hic yapmamistim. 2 aydir hem yoğurduhem kefiri evde kendim yyapıyorum.
Canım yogurtsuz da mayalaniyordu galiba, kimyager1508 kimyager1508 e bi soralım? ama Süt bulabilecek misin?
anladım canım, öyleyse zor tabi:KK43:

Gulelim biraz :))))

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-05-19-41-09-1.webp
    Screenshot_2016-05-05-19-41-09-1.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2016-05-05-19-40-56-1.webp
    Screenshot_2016-05-05-19-40-56-1.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 34
Canim ben hic yogurtsuz mayalamadim olur mu onuda bilmiyorum ama bi arastirirum. Kaptan @katre-i dem gida mühendisi belki o biliyordur. R RoseAnge bence mevcut yoğurtlabi dene. Zaten ondan sonra kendi yyoğurdunu maya olarak kullanirsin. Günlük sut al. Biz sana tarif ederiz mayalama seklini. CÇokkolay zaten yaparsin. Bende daha oönce hic yapmamistim. 2 aydir hem yoğurduhem kefiri evde kendim yyapıyorum.

ay cok tesekkur ederim eger oyle bir sey varsa
artik kendim mayalarim bende
valla cok sag olun kizlar
iyiki geldim buraya :) iyiki beni cagirdiniz

[QUOTE="RoseAnge, post: 46464144, member: 15disiplin ipin ucu bir gittimi gidiyor ladim canim
zaten kilo verme zorlu bir yol
hazirlamasi , yemesi , iradesi
ama emegi cope atmamak icin napalim mecbur zorlamamiz lazim
yoksa kendi haline biraksak kilolar bizi zaten kendi halimize birakiyor
sonra toparlanamiyoruz[/QUOTE]
Çok doğru söylüyorsun bu işin sırrı azim ve disiolin

Kizlar iyi geceler :uykucu:valla sorumsuzluk değil tatilde bu kadsr ugruyabiliyorum:ıslık: ama toto yeni yer gördü yemin ederim bi kuzey i uyutmak için uzandim iki kez :anne: ben Rizedeyim kayınvalidemin yanına geldim çayı işçiler alıyor onlarda dün geldiler bugün boyunca yemek yaptım ve çay bitene kadar böyle rahat 10 gün e bide kuzey malum bahçede oynuyor ama 4 kez ustunu sırılsıklam yaptı iki kez banyoya soktum :skandal:ama çok mutlu :KK37: biraz önce tatlıyı yapıp dolaba koydum şimdi oğlumun yanına kivrildim .
B bffean kilo veremedim mi bu haftadan listeye göremeyeceksiniz yoksa:duduk:
elfkkk elfkkk ozeline bak cvp yazdım dönüş bekliyorum:KK12:
Genel olarak menüler iyi gidiyor inşallah yarında tartı güler yuzumuze:sampiyon:
Bu hafta gruplasiyoruz mezdekeciler rakiplerinizi belirleyip takım içi yarış yapacağız yarın gece ayarların artık insallah:KK66:

kızlar geç kaldım işte yoğundum yine.
sabah: simit ve üçgen peynir birtane,ş.siz çay
öğlen: iş yerinde yiyorum genelde menü: brokoli çorbası yarım kaseden daha az yedim.patates yemeği az bişey
sigara böreği 2 tane yedim.
akşama ıspanak ve tavuk kanat var.
biraz karbonhidrat agrlkli olms olsun telafi edersn ins canim

yani menü biraz kabarık ama, ilk katıldığın dönemleri hatırlıyorum, daha da çok kaçamak ve kabarık bir menün oluyordu, eskiye nazaran bir tık daha ileri gittin, zamanla miden küçülmeye başlıyor, bende öyle oldu, inşallah sende de olur canım
ben şu şekilde suyu çoğalttım, yarım litrelik cam su şişesi yada yarım litrelik cam kavonaza koyuyorum hepsini bir seferde içiyorum, içinede bir kaç damla limon katıyorum, işyerimde masamda gözümün önüne koyuyorum, birde suyum biter bitmez kalkıp dolduruyorum, dolu görmezsem eğer benimde pek içesim gelmiyor açıkça, bu şekilde bir çare buldum kendime, sende bir dene istersen
Ayni yontemi bende deniyrm dolduryrm sisemi gotryrm gttgm yere susamasamda iciom:)
Canım çocuğu emziriyorum da elim değdi,sonra devamını yazdim:KK70::-)

Kiiiiz, birak cabuk elinden tlfonu. Bebisin yaninda tutma, emzir kuzuyu !!
:)

Canim ben hic yogurtsuz mayalamadim olur mu onuda bilmiyorum ama bi arastirirum. Kaptan @katre-i dem gida mühendisi belki o biliyordur. R RoseAnge bence mevcut yoğurtlabi dene. Zaten ondan sonra kendi yyoğurdunu maya olarak kullanirsin. Günlük sut al. Biz sana tarif ederiz mayalama seklini. CÇokkolay zaten yaparsin. Bende daha oönce hic yapmamistim. 2 aydir hem yoğurduhem kefiri evde kendim yyapıyorum.[/QUOTEins canm simdiden afiyet olsun bende denemeyi cok istyrm ama henuz hic denemedm

Back
X