Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gayet güzel canım suyu biraz daha arttırabilirsen iyi olur canım ... akşamdan suya ceviz koymayı duyar oldum denemedim hiç yararı var mı canım

bence oldu gibi, bende biraz fazla kabızlık olduğundan, dün değil ama bugün faydası oldu, dün akşam yapmayı unuttum ama
telefonun hatırlatmasına alıcam her akşam

bence oldu gibi, bende biraz fazla kabızlık olduğundan, dün değil ama bugün faydası oldu, dün akşam yapmayı unuttum ama
telefonun hatırlatmasına alıcam her akşam
Hım tamam canım bende de o sıkıntı var deneyeyim bende
80 dk yürüyüş bitti kızlar

Maşallah canım güzel yürümüşsün

Günaydın tatlı rakip em nnasılsın kızı kreş verdin mi bu arada sen emziriyomu
Verdim cok sukur harika gidiyor. Koşa koşa gitti bugün. Kres mudurumuze çok ısındı ona gidiyor. Inşallah hep böyle devam eder.
Spora başladım daha iyi olcam.2 3 gundur yapamıyorum kosturmadan.tartidan uzak duruyorum o yüzden. Inşallah almamisimdir.
Emziriyorum ama günde 1 2 .bazen hiç emmez.4 aylıkken 10 günlük bi ayrılık yaşadık oglumla ondan beri Sütum iyice azaldı. Az geldikçe emmiyor o da.:(((
Slm sabah 2 yemek kaşığı yoğurt1 hhaşlanmış yumurta 1 kk peynir 2 dilim k ekmeği domates salata 6 zeytin 1 tk pek mez
Su yoğurt alışkanlığını bende edinsem bi an once iyi olacak.yoğurt diyince aklıma ekmeğe sürülmüş şeker epelenmis hali geliyor sadece.
Günaydın kızlaaaaaaaar
haydi yürüyüşe
WALK WALK WALK
Kizim bile öğrendi walk walk walk diye zipliyor

sabah: 1 tam buğdaylı lavaş içine 2 dilim beyaz peynir +domates+ marul
ara: 1 incir
öğle: 1 kalın dilim ananas+ 4 yk yoğurt
Öğle menun çok az değilmi? Aksama yuklenmeyesin sonra.hep yaptığım hatadir da :/
Sen bide ayaklarıma sor canım biraz da karın çalışayım bari bu göbek nası ericek yaaaa bide reglim yaklaştı şu ayran detoksu nu bende mi yapsam acaba
Ayran detoksu nedir?ne için yapılır? Nasıl yapılır?

45 dk tempolu parkur yürüyüşü + 15 dk kondisyon aletlerinde çalışma + 15 dk leslie
Uuuuuuuuuuu hızlı baslamisim güne
Savulun tombik anne geliyor bebek arabasiyla :KK55:
Bu arada sabah kahvaltim 1 küçük çay.çiçek ekmekten 1 parça.az peynir.Az zeytin.az :kk77:dereotlu omlet.tek tek sayınca amma cokmus

Gunaydin kizlarrr :)))

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-17-06-43-51-1.webp
    Screenshot_2016-05-17-06-43-51-1.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 26
Çok geçmiş olsun canimm. Dikkat et kendine. Menude gayet guzel :kk77:
dünkü menümü yazmayı unutuyordum

akşamdan 1 bardak suya 1 tane ceviz
bir bardak ta 1 tane kayısı koydum
sabah kalkınca 2 sini de yedim içtim

kahvaltı: 1 dilim ekmek
5 tane zeytin, 1 kk peynir, 3 tane çeri domates

öğle : 1 porsiyon nohut yemeği, 3 kaşık yoğurt ( ekmek yok )

akşam: 6 kaşık bezelye , 2 kaşık pilav, 1 bardak komposto

gün içinde toplam 2 lt su içtim , spor yapamadım belim yüzünden :KK43::KK43::KK43:

sabah: 1 tam buğdaylı lavaş içine 2 dilim beyaz peynir +domates+ marul
ara: 1 incir
öğle: 1 kalın dilim ananas+ 4 yk yoğurt
tatlimm menuler iyu gidiyor :kk77:

80 dk yürüyüş bitti kızlar
sabah sabah spor supersinnn :KK76:
45 dk tempolu parkur yürüyüşü + 15 dk kondisyon aletlerinde çalışma + 15 dk leslie
Uuuuuuuuuuu hızlı baslamisim güne
Savulun tombik anne geliyor bebek arabasiyla :KK55:
Bu arada sabah kahvaltim 1 küçük çay.çiçek ekmekten 1 parça.az peynir.Az zeytin.az :kk77:dereotlu omlet.tek tek sayınca amma cokmus
kahvaltida sporda superrr :)))

Kahvaltida

Çok geçmiş olsun canimm. Dikkat et kendine. Menude gayet guzel :kk77:

tatlimm menuler iyu gidiyor :kk77:

sabah sabah spor supersinnn :KK76:
kahvaltida sporda superrr :)))

Kahvaltida
Gerçekten mi? :eek:valla çiçek ekmeğin 1 topak kısmı fazla kaçtı biraz ama baya acikmistim. Inşallah son ekmekti bu haftanın. Etimekleri grissinileri doldurdum az önce eve :)))
Günaydın çıtır kızlar:-*
Günaydın.citir diyince alinayim üstüme dedim.:deli:

Verdim cok sukur harika gidiyor. Koşa koşa gitti bugün. Kres mudurumuze çok ısındı ona gidiyor. Inşallah hep böyle devam eder.
Spora başladım daha iyi olcam.2 3 gundur yapamıyorum kosturmadan.tartidan uzak duruyorum o yüzden. Inşallah almamisimdir.
Emziriyorum ama günde 1 2 .bazen hiç emmez.4 aylıkken 10 günlük bi ayrılık yaşadık oglumla ondan beri Sütum iyice azaldı. Az geldikçe emmiyor o da.:KK43:((

Su yoğurt alışkanlığını bende edinsem bi an once iyi olacak.yoğurt diyince aklıma ekmeğe sürülmüş şeker epelenmis hali geliyor sadece.

Kizim bile öğrendi walk walk walk diye zipliyor

Öğle menun çok az değilmi? Aksama yuklenmeyesin sonra.hep yaptığım hatadir da :/

Ayran detoksu nedir?ne için yapılır? Nasıl yapılır?
Bende burda duydum canım yapan biri vardı araştırdım 2 gün yapılıyo

AYRAN DETOKSU

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adetsalatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmısbulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.

Back
X