- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
evet canım ama sona geldikçe bi bıkkınlık oldu artıkson üç kilo gayet güzel, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin desene,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım ama sona geldikçe bi bıkkınlık oldu artıkson üç kilo gayet güzel, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin desene,
gayet güzel canım suyu biraz daha arttırabilirsen iyi olur canım ... akşamdan suya ceviz koymayı duyar oldum denemedim hiç yararı var mı canım
Hım tamam canım bende de o sıkıntı var deneyeyim bendebence oldu gibi, bende biraz fazla kabızlık olduğundan, dün değil ama bugün faydası oldu, dün akşam yapmayı unuttum ama
telefonun hatırlatmasına alıcam her akşam
80 dk yürüyüş bitti kızlar
Sen bide ayaklarıma sor canım biraz da karın çalışayım bari bu göbek nası ericek yaaaa bide reglim yaklaştı şu ayran detoksu nu bende mi yapsam acabaHım tamam canım bende de o sıkıntı var deneyeyim bende
Maşallah canım güzel yürümüşsün
Verdim cok sukur harika gidiyor. Koşa koşa gitti bugün. Kres mudurumuze çok ısındı ona gidiyor. Inşallah hep böyle devam eder.Günaydın tatlı rakip em nnasılsın kızı kreş verdin mi bu arada sen emziriyomu
Su yoğurt alışkanlığını bende edinsem bi an once iyi olacak.yoğurt diyince aklıma ekmeğe sürülmüş şeker epelenmis hali geliyor sadece.Slm sabah 2 yemek kaşığı yoğurt1 hhaşlanmış yumurta 1 kk peynir 2 dilim k ekmeği domates salata 6 zeytin 1 tk pek mez
Kizim bile öğrendi walk walk walk diye zipliyorGünaydın kızlaaaaaaaar
haydi yürüyüşe
WALK WALK WALK
Öğle menun çok az değilmi? Aksama yuklenmeyesin sonra.hep yaptığım hatadir da :/sabah: 1 tam buğdaylı lavaş içine 2 dilim beyaz peynir +domates+ marul
ara: 1 incir
öğle: 1 kalın dilim ananas+ 4 yk yoğurt
Ayran detoksu nedir?ne için yapılır? Nasıl yapılır?Sen bide ayaklarıma sor canım biraz da karın çalışayım bari bu göbek nası ericek yaaaa bide reglim yaklaştı şu ayran detoksu nu bende mi yapsam acaba
dünkü menümü yazmayı unutuyordum
akşamdan 1 bardak suya 1 tane ceviz
bir bardak ta 1 tane kayısı koydum
sabah kalkınca 2 sini de yedim içtim
kahvaltı: 1 dilim ekmek
5 tane zeytin, 1 kk peynir, 3 tane çeri domates
öğle : 1 porsiyon nohut yemeği, 3 kaşık yoğurt ( ekmek yok )
akşam: 6 kaşık bezelye , 2 kaşık pilav, 1 bardak komposto
gün içinde toplam 2 lt su içtim , spor yapamadım belim yüzünden![]()
tatlimm menuler iyu gidiyorsabah: 1 tam buğdaylı lavaş içine 2 dilim beyaz peynir +domates+ marul
ara: 1 incir
öğle: 1 kalın dilim ananas+ 4 yk yoğurt
sabah sabah spor supersinnn80 dk yürüyüş bitti kızlar
kahvaltida sporda superrr :)))45 dk tempolu parkur yürüyüşü + 15 dk kondisyon aletlerinde çalışma + 15 dk leslie
Uuuuuuuuuuu hızlı baslamisim güne
Savulun tombik anne geliyor bebek arabasiyla
Bu arada sabah kahvaltim 1 küçük çay.çiçek ekmekten 1 parça.az peynir.Az zeytin.azdereotlu omlet.tek tek sayınca amma cokmus
Gerçekten mi?Çok geçmiş olsun canimm. Dikkat et kendine. Menude gayet guzel
tatlimm menuler iyu gidiyor
sabah sabah spor supersinnn
kahvaltida sporda superrr :)))
Kahvaltida
Günaydın.citir diyince alinayim üstüme dedim.Günaydın çıtır kızlar:-*
Bende burda duydum canım yapan biri vardı araştırdım 2 gün yapılıyoVerdim cok sukur harika gidiyor. Koşa koşa gitti bugün. Kres mudurumuze çok ısındı ona gidiyor. Inşallah hep böyle devam eder.
Spora başladım daha iyi olcam.2 3 gundur yapamıyorum kosturmadan.tartidan uzak duruyorum o yüzden. Inşallah almamisimdir.
Emziriyorum ama günde 1 2 .bazen hiç emmez.4 aylıkken 10 günlük bi ayrılık yaşadık oglumla ondan beri Sütum iyice azaldı. Az geldikçe emmiyor o da.((
Su yoğurt alışkanlığını bende edinsem bi an once iyi olacak.yoğurt diyince aklıma ekmeğe sürülmüş şeker epelenmis hali geliyor sadece.
Kizim bile öğrendi walk walk walk diye zipliyor
Öğle menun çok az değilmi? Aksama yuklenmeyesin sonra.hep yaptığım hatadir da :/
Ayran detoksu nedir?ne için yapılır? Nasıl yapılır?
Günaydın canım oğlan okula ben yürüyüşeÇok geçmiş olsun canimm. Dikkat et kendine. Menude gayet guzel
tatlimm menuler iyu gidiyor
sabah sabah spor supersinnn
kahvaltida sporda superrr :)))
Kahvaltida
Günaydın çıtır kızlar:-*
Ayy gecenin on birinde leslie yaptım,h ala hayransin de mi şekerimhayranım sana , beni mest ediyorsun , devam devam böyle çok iyi ,![]()
Kendine bi günlük odul gunleri mi koysan?kaptanlar kizacak amaevet canım ama sona geldikçe bi bıkkınlık oldu artık
insanın hemen ustüne alinası geliyo de mi canımbak valla canısı bu günaydın mesajı çok hoşuma gitti![]()
Ayy gecenin on birinde leslie yaptım,h ala hayransin de mi şekerim
Kendine bi günlük odul gunleri mi koysan?kaptanlar kizacak amatekrar motive olmak adına?